Problém s močením v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.3.19 12:35
@Anonymní píše:
Ahoj, u mě se kolem 20. tt vyvalil pořádný pupek a problémy s močením se výrazně zlepšily. Nemůžu říct, že by občas nebyly, ale s nějakým 16. tt je to nesrovnatelné ;)
Pomáhalo mi na to cvičit kočičí hřbet, pak to teklo líp (ale chce to cvičit aspoň 10 minut) - můžeš zkusit :)

No,jelikoz sem na rizikaci a musim lezet jako placka tak ten hrbet uplne nevim..:-(Ale asi to zkusim.a verim,ze to bude lepsi!Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.22 20:15

Obnovuji.
Holky jsem na zacatku tehu. Asi 7tt.
Zezacatku jsem chodila dost curat.
Ale ted vubec necitim, ze bych mela jit curat. Nevim nedokazu to popsat. Zacne me jakoby tlacit jen bricho, ale nutkani na wc nemam.
Tak to jdu zkusit, a obcas se vycuram a obcas to nejde.
Ale takove to nutkani na curani, nebo kdyz to obcas zadrzujete to nemam vubec uz.
Mate nekdo zkušenosti? Na gynekologii jdu za 14 dni

• Citovat
  • Upravit
91
24.8.22 07:27
@Anonymní píše:
Obnovuji.
Holky jsem na zacatku tehu. Asi 7tt.
Zezacatku jsem chodila dost curat.
Ale ted vubec necitim, ze bych mela jit curat. Nevim nedokazu to popsat. Zacne me jakoby tlacit jen bricho, ale nutkani na wc nemam.
Tak to jdu zkusit, a obcas se vycuram a obcas to nejde.
Ale takove to nutkani na curani, nebo kdyz to obcas zadrzujete to nemam vubec uz.
Mate nekdo zkušenosti? Na gynekologii jdu za 14 dni

Tak nevim jak si dopadla, ale ja to takhke mam cele 2 tehotenstvi a k porodu bliz je to jeste horsi. Verim, ze se to zlepsi jeste a ke konci zas zhorsi a pak to bude ok. Zni to blbe, ale zvyknes si :,( :roll: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.22 07:45

@Tucnak123 dopadla jsem tak, že jsem po vzorku moci dostala ATB a menší změnu vidím. Ale koupila jsem si k tomu D-Manosu tak snad to trošku pomůže. :nevim:.
Teď spíš mám problém v tom, že necítím už vůbec že těhotná jsem :zed: a po prodelanym ZT mám nervy v kyblu.

• Citovat
  • Upravit
91
24.8.22 09:00
@Anonymní píše:
@Tucnak123 dopadla jsem tak, že jsem po vzorku moci dostala ATB a menší změnu vidím. Ale koupila jsem si k tomu D-Manosu tak snad to trošku pomůže. :nevim:.
Teď spíš mám problém v tom, že necítím už vůbec že těhotná jsem :zed: a po prodelanym ZT mám nervy v kyblu.

Take jsem mela uplne prvni tehu zamlkle a chapu tve pocity…ale pravdepodobne je vse ok a muzes byt rada, ze ti nic neni. Muzes si zkusit poridit angel sound. Hodne holkam pomohl psychicky a ja doma taky jeden mam. Kdybys chtela, tak uz se ho budu za symbolickou cenu tez zbavovat. Ale na gynde te vzdy urcite radi zkontroluji oro tvuj klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.22 09:09

@Tucnak123 no mě bylo jak na kocovinu, ale už to přešlo. Ani prsa už neboli. Tak že opět jak u ZT. Nyní jsem 10 tt. Angelsounds mám. Myslím, že dva dny zpátky jsem mimino slyšela. Teď neslyším nic. Když to zkouším. Než aby to člověka uklidnilo, spíš jsem víc ve stresu že už neslyším.
Na gyndu jdu v pondělí, stejně by se nic nezměnilo už. Tak to nechám. Jen ta nejistota je hrozná.

A dekuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1
16.11.22 17:29

@pavlina-strakova

Dobrý den, mohu se zeptat jestli se to zlepšilo? Nebo čím to je? Mám 3 dny úplně kompletně stejný problém. Dekuji 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
17.11.22 12:18
@Anonymní píše:
@Tucnak123 no mě bylo jak na kocovinu, ale už to přešlo. Ani prsa už neboli. Tak že opět jak u ZT. Nyní jsem 10 tt. Angelsounds mám. Myslím, že dva dny zpátky jsem mimino slyšela. Teď neslyším nic. Když to zkouším. Než aby to člověka uklidnilo, spíš jsem víc ve stresu že už neslyším.
Na gyndu jdu v pondělí, stejně by se nic nezměnilo už. Tak to nechám. Jen ta nejistota je hrozná.A dekuju :kytka:

Ahoj, jen pro zajímavost, jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.22 17:06

@Holka Lolka no začínám 23 tt. Klepu, vše v pořádku :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat