Problém s močením v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2504
4.7.13 14:30

@bonnie86 Tak jsem dostala antibiotika. Spojil mi to s močákem a nějakým slabým zánětěm v pochvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
4.7.13 15:26

@misulka34 Ahojik,me zas unika moc tim tlakem na mocak, se mi povoluji sami sverace, nastesti je to trochu, ale tedka v lete to je des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
4.7.13 20:55

@misulka34
tak hlavně že už máš na to léky, na močák jsem trpěla skoro každý měsíc, hlavně nejez žádné citrusové plody a bublinkové nápoje, to je ještě zhoršuje, nejlepší jsou neperlivé vody a urologický a brusinkový čaj, tak ať ti to brzo zabere ať máš klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
4.7.13 20:57

@Inka8
to mě taky trošku, jdu na záchod a zachvilku mám zase mokré kalhotky i když se pořádně utřu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
5.7.13 19:22

@bonnie86 to ja se vzdy bojim, aby mi neprosakovala plodovka, ale snad je to ok, nebo aspon podle mudr jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
5.7.13 19:34

@Inka8
asi to je normální když to říká doktor a ve kterém jsi už týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
5.7.13 20:25

Holky tak mužu přidat svuj zažitek? já jsem tak kolem 18tt tak do 23tt měla něco podobného -co min. se mi chtělo čurat, letěla jsem na záchod tam jsem si jen ucrbla a to se opakovalo třeba i pul hodky- byla to fakt hruza, od 20tt jsem začala i špinit a dr. mi zjistila že mi děloha tlačí na močový měchýř. pak se vše srovnalo.
ted jsem po druhé těhotná jsem 11+6 tak už se pomalu chystám na proseděné dny na záchodě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
6.7.13 01:17

22t @bonnie86

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
6.7.13 12:19

@niccc 2
tak asi to mají všechny těhule, já mám zítra termín tak jsem zvědavá jestli se malé už bude chtít ven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
6.7.13 12:20

@Inka8
mě to začlo dělat později, ale nevím teď ve kterém týdnu, dneska jsem už 39+6 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
6.7.13 17:57

@bonnie86 Tak preji rychly bezproblemovy porod a zdravicko pro mimco.Tise ti za(idim, bych si to snad i vymenila :P ::

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
7.7.13 15:51

@Inka8
moc děkuju :hug: malé se zatím ven nechce tak jsem zvědavá kdy to vypukne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.11.15 15:24

Ahoj holky, potřebuji poradit. Jsem ve 22 tt. a už mě přes měsíc trápí problémy s močovým měchýřem. Nikdy se nevymočím úplně, vstanu z WC a zase se mi chce! Když málo piju, tak mám při močení zase bolesti. Rozbor moči je v pořádku, asi je to způsobené rostoucí dělohou. Chci se jen zeptat, jak jste to dělaly, když jste chtěly jít ven. Já na to musím pořád myslet a skoro nikam nechodím!
@niccc 2 A tobě se to srovnalo z ničeho nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
2.11.15 15:37

@Zuzi28 když to není zdravotní problém, tak s tím nic neuděláš, to budeš mít až do porodu :D Ani bych nespočítala na prstech kolikrát jsem čůrala někde bokem, jak jsme jeli autem a kolikrát v obchoďácích :)
A to jsem byla doma a za půl hoďky se mi prostě chtělo. Musíš obhlídnout, kde jsou záchody a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.11.15 16:18

Já to taky měla.. pořád nutkavý pocit čůrání až mě to no ne přimo ale i jakoby bolelo, pálilo… nevim jak to popat prostě nepříjemný pocit. Ale moč byla také vždycky v pořádku pomohli mi brusinky v kapslích. Konkrétně Cranberry One a Day od značky Swiss.. je to prý i lepší jak Urinal a šetrnější mnohem.. vždycky jsem si vzala a do chvíle jem na ten močák zapoměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí