Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky a mile zeny, poradi mi nektera? Jsem baculka- prsa 85D, vetsi bricho( po porodu neslo dolu nic spise naopak a to s enepreziram-podotykam,ale mam docela stihle nohy. Muj satnik je des a hruza,na to ze mi je 23 si pripadam jak kdybych mela veci ze satniku moji babicky,mam jedno tricko a jedny kalhoty co se mi libi a nic vic,ale tim to neni. Nevim jak se mam oblikat co frci
nevim co se na me hodi ![]()
premyslela jsem,ze si koupim cerne leginy, dzinove kratasky na to a nejakou tuniku v barve legin ale nevim,jestli se to jeste nosi
no pripadam si jako sto let za opicema,a pritom nepatrim do stareho zeleza.. vite jak to myslim,budu moc rada o radu.
ahoj, ja bych hlavne ekla, ze budes nosit spatnou podprdu, na to abys mela 85 bys musela byt tank
http://www.youtube.com/watch?…
ta pani ve videu ma 80 ![]()
jinak leginy se nosi stale, kratasy pres taky, tuniky urcite, hlavne si nekupuj moc velke vzory, ty jeste rozsiruji, chce to neco jemneho ![]()
pak bych si koupila nejake saty, ne upnute, ale takove co zvyrazni prsa a tim se odpouta od bricha a kdyz mas pekny nohy, tak to bude fajn
VeselaMaminka píše:
Maminky a mile zeny, poradi mi nektera? Jsem baculka- prsa 85D, vetsi bricho( po porodu neslo dolu nic spise naopak a to s enepreziram-podotykam,ale mam docela stihle nohy. Muj satnik je des a hruza,na to ze mi je 23 si pripadam jak kdybych mela veci ze satniku moji babicky,mam jedno tricko a jedny kalhoty co se mi libi a nic vic,ale tim to neni. Nevim jak se mam oblikat co frcinevim co se na me hodi
premyslela jsem,ze si koupim cerne leginy, dzinove kratasky na to a nejakou tuniku v barve legin ale nevim,jestli se to jeste nosino pripadam si jako sto let za opicema,a pritom nepatrim do stareho zeleza.. vite jak to myslim,budu moc rada o radu.
Já osobně legíny a na to kraťasy fakt neradím- působí to lacině a kolotočářsky. Nějaké plátěné splývavé kalhoty a tunika-tím se nic nezkazí. Pokud máš štíhlé nohy, oproti vrchní půlce těla a dáš si legíny, uděláš ten rozdíl ještě markantnější.
Vidím to na pěkné tmavé kalhoty, uplejší a k tomu košili - do modra, bílou, černou ,.. Boty k barvě košile nebo ke kabelce.
Moje oblíbená kombinace ![]()
klidně si ty legíny a sukni či kratasy vem k tomu tu tuniku nějakej šátek volnější nebo bižu,nijak se neomezuj mladá jseš jenom jednou a chodit oblečená nudně jak stará bába můžeš klidně až za dvacet let
Odvaze zdar ![]()
jizvíková píše:
ahoj, ja bych hlavne ekla, ze budes nosit spatnou podprdu, na to abys mela 85 bys musela byt tankhttp://www.youtube.com/watch?…
ta pani ve videu ma 80
Já bych to tak jednoduše neviděla
Jednak jsem byla u Konarovské. Ta paní myslím tvrdí, že má 85 (nebo dokonce míň
), ale má tu podprsenku děsně zařízlou do špeků, které ji přes ni parádně přetékají ![]()
Potom záleží na konkrétní podprsence, některé jsou výrazně pružnější některé ne. Normálně mám taky 85 a jako tank si nepřipadám. Některé mám z výše uvedených důvodů 80.
Neznamená to, že nemůže mít špatně zvolenou velikost, ale není to zcela jasné. Já jsem ke K. přišla s tím, že jsem věděla jakou chci velikost a přesně takovou jsem si odnesla. Bylo to sice samé děvenko, holčičko
, ale změna velikosti se nekonala ![]()
Moc Vam vsem dik za rady ![]()
Pavlinko,diky za podporu!!!prave ze si uz jako baba pripadam
nemoderni
tak me napadlo proste to co jsem napsala vyse,leginy+kratasky+tunika nejaka lehoucka … nebo strizena pod prsy do acka:-)
jizvíková píše:
ahoj, ja bych hlavne ekla, ze budes nosit spatnou podprdu, na to abys mela 85 bys musela byt tankhttp://www.youtube.com/watch?…
ta pani ve videu ma 80
jinak leginy se nosi stale, kratasy pres taky, tuniky urcite, hlavne si nekupuj moc velke vzory, ty jeste rozsiruji, chce to neco jemneho
pak bych si koupila nejake saty, ne upnute, ale takove co zvyrazni prsa a tim se odpouta od bricha a kdyz mas pekny nohy, tak to bude fajn
Dovolím si se ohradit - já mám velikost 85G, ale jako tank si nepřipadám. ![]()
Ahoj,
já teda také musím oponovat. Mám velikost podprsenek 85C a velikost oblečení 38/40. Taky si jako tank nepřipadám, teda někdy jo, ale to když se šíleně přežeru ![]()
No a zakaldatelko, na nákup oblečení vyraz s nějakou kamarádkou a ona ti pomůže vybrat vhodné modely na léto. Ty legíny a kraťásky nebo i sukně se teď nosí, možná nosilo. Ono se nosí vlastně cokoliv v čem se cítíš dobře, tak se neomezuj!