Problém se šatníkem

26.4.11 09:41

Problem se satnikem

Maminky a mile zeny, poradi mi nektera? Jsem baculka- prsa 85D, vetsi bricho( po porodu neslo dolu nic spise naopak a to s enepreziram-podotykam,ale mam docela stihle nohy. Muj satnik je des a hruza,na to ze mi je 23 si pripadam jak kdybych mela veci ze satniku moji babicky,mam jedno tricko a jedny kalhoty co se mi libi a nic vic,ale tim to neni. Nevim jak se mam oblikat co frci :-( nevim co se na me hodi :-(
premyslela jsem,ze si koupim cerne leginy, dzinove kratasky na to a nejakou tuniku v barve legin ale nevim,jestli se to jeste nosi :-D no pripadam si jako sto let za opicema,a pritom nepatrim do stareho zeleza.. vite jak to myslim,budu moc rada o radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
26.4.11 09:51

ahoj, ja bych hlavne ekla, ze budes nosit spatnou podprdu, na to abys mela 85 bys musela byt tank

http://www.youtube.com/watch?…

ta pani ve videu ma 80 :)
jinak leginy se nosi stale, kratasy pres taky, tuniky urcite, hlavne si nekupuj moc velke vzory, ty jeste rozsiruji, chce to neco jemneho :mrgreen:
pak bych si koupila nejake saty, ne upnute, ale takove co zvyrazni prsa a tim se odpouta od bricha a kdyz mas pekny nohy, tak to bude fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
26.4.11 10:02
VeselaMaminka píše:
Maminky a mile zeny, poradi mi nektera? Jsem baculka- prsa 85D, vetsi bricho( po porodu neslo dolu nic spise naopak a to s enepreziram-podotykam,ale mam docela stihle nohy. Muj satnik je des a hruza,na to ze mi je 23 si pripadam jak kdybych mela veci ze satniku moji babicky,mam jedno tricko a jedny kalhoty co se mi libi a nic vic,ale tim to neni. Nevim jak se mam oblikat co frci :-( nevim co se na me hodi :-(
premyslela jsem,ze si koupim cerne leginy, dzinove kratasky na to a nejakou tuniku v barve legin ale nevim,jestli se to jeste nosi :-D no pripadam si jako sto let za opicema,a pritom nepatrim do stareho zeleza.. vite jak to myslim,budu moc rada o radu.

Já osobně legíny a na to kraťasy fakt neradím- působí to lacině a kolotočářsky. Nějaké plátěné splývavé kalhoty a tunika-tím se nic nezkazí. Pokud máš štíhlé nohy, oproti vrchní půlce těla a dáš si legíny, uděláš ten rozdíl ještě markantnější.

• Citovat
  • Upravit
26.4.11 10:15

Vidím to na pěkné tmavé kalhoty, uplejší a k tomu košili - do modra, bílou, černou ,.. Boty k barvě košile nebo ke kabelce.
Moje oblíbená kombinace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
26.4.11 10:52

klidně si ty legíny a sukni či kratasy vem k tomu tu tuniku nějakej šátek volnější nebo bižu,nijak se neomezuj mladá jseš jenom jednou a chodit oblečená nudně jak stará bába můžeš klidně až za dvacet let :wink: Odvaze zdar :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
26.4.11 10:53
jizvíková píše:
ahoj, ja bych hlavne ekla, ze budes nosit spatnou podprdu, na to abys mela 85 bys musela byt tank

Já bych to tak jednoduše neviděla :think: Jednak jsem byla u Konarovské. Ta paní myslím tvrdí, že má 85 (nebo dokonce míň :think: ), ale má tu podprsenku děsně zařízlou do špeků, které ji přes ni parádně přetékají :roll:
Potom záleží na konkrétní podprsence, některé jsou výrazně pružnější některé ne. Normálně mám taky 85 a jako tank si nepřipadám. Některé mám z výše uvedených důvodů 80.
Neznamená to, že nemůže mít špatně zvolenou velikost, ale není to zcela jasné. Já jsem ke K. přišla s tím, že jsem věděla jakou chci velikost a přesně takovou jsem si odnesla. Bylo to sice samé děvenko, holčičko :mrgreen: , ale změna velikosti se nekonala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.11 11:01

Moc Vam vsem dik za rady :-)
Pavlinko,diky za podporu!!!prave ze si uz jako baba pripadam :-( nemoderni :-( tak me napadlo proste to co jsem napsala vyse,leginy+kratasky+tunika nejaka lehoucka … nebo strizena pod prsy do acka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
26.4.11 14:21
jizvíková píše:

jinak leginy se nosi stale, kratasy pres taky, tuniky urcite, hlavne si nekupuj moc velke vzory, ty jeste rozsiruji, chce to neco jemneho :mrgreen:
pak bych si koupila nejake saty, ne upnute, ale takove co zvyrazni prsa a tim se odpouta od bricha a kdyz mas pekny nohy, tak to bude fajn

Dovolím si se ohradit - já mám velikost 85G, ale jako tank si nepřipadám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.4.11 16:11

Ahoj,
já teda také musím oponovat. Mám velikost podprsenek 85C a velikost oblečení 38/40. Taky si jako tank nepřipadám, teda někdy jo, ale to když se šíleně přežeru :mrgreen:
No a zakaldatelko, na nákup oblečení vyraz s nějakou kamarádkou a ona ti pomůže vybrat vhodné modely na léto. Ty legíny a kraťásky nebo i sukně se teď nosí, možná nosilo. Ono se nosí vlastně cokoliv v čem se cítíš dobře, tak se neomezuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová