Problém z novým gaučem

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
20.9.18 12:02

@Nicka13 pokud se jen zaseknou, tak to jde i rozdělat… to máme taky, a jsou z toho pak samostatné části a ty se dveřmi protáhnou… jen se prostě musí natočit a nasměrovat tak, aby to prošlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31534
20.9.18 12:59
@Nicka13 píše:
Nejde bohužel to bych tu sedačku musela rozparat :D :D je to na 3 části a ty 3 části se zaseknou pak do sebe taky jsem to chtěla rozmontovat ale to bych ten gauč znicila

Nemáš jí někde v odkaze tu sedačku? Většina z Moebelixu, Lutzu apod. jde rozdělit. Ono to vypadá jako že je to složené, ale při tom tam stačí jen vycvaknout nebo odšroubovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31534
20.9.18 12:59
@Regina Hero píše:
@Nicka13 pokud se jen zaseknou, tak to jde i rozdělat… to máme taky, a jsou z toho pak samostatné části a ty se dveřmi protáhnou… jen se prostě musí natočit a nasměrovat tak, aby to prošlo…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
20.9.18 13:05
@Nicka13 píše:
Máme ji z mobelixu taky jsme si říkali že to bude na víc části ale je to jen na 3 velké a to je všechno jinak je ten gauč sešity do kupy nepočítali jsme s tím že už bude poskladana byli jsme sice rádi ale pak nastal tenhle problém je to sedačka do tvaru U

Kde ten gauč máte teď a nešel by vrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10243
20.9.18 13:22

@Nicka13 No stress, mi do bytu jeřábem stěhovali zrcadlo :-).
Záleží na výšce od terénu, přeravní firma poradí. jen dobře proměřte, aby to prolezlo tím oknem nebo dveřmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61018
20.9.18 13:24
@Nicka13 píše:
Máme ji z mobelixu taky jsme si říkali že to bude na víc části ale je to jen na 3 velké a to je všechno jinak je ten gauč sešity do kupy nepočítali jsme s tím že už bude poskladana byli jsme sice rádi ale pak nastal tenhle problém je to sedačka do tvaru U

No ale takhle jsou vsechny sedacky, zadna neni rozmontovana na sedaci cast, operadlo a tak.. Jak je hluboka? Jakoze velijost sedaci casti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61018
20.9.18 13:26
@Nimie píše:
Nemáš jí někde v odkaze tu sedačku? Většina z Moebelixu, Lutzu apod. jde rozdělit. Ono to vypadá jako že je to složené, ale při tom tam stačí jen vycvaknout nebo odšroubovat :)

Tak ona pise, ze je na tri casti.. Ale mysli, ze ji neprojde ani po jednom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31534
20.9.18 13:32
@a12 píše:
Tak ona pise, ze je na tri casti.. Ale mysli, ze ji neprojde ani po jednom..

Aha, právě psala cosi o nutnosti to rozpárat, tak jsem jí asi špatně pochopila :) tyjo, co to mají za pohovku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61018
20.9.18 13:59
@Nimie píše:
Aha, právě psala cosi o nutnosti to rozpárat, tak jsem jí asi špatně pochopila :) tyjo, co to mají za pohovku :lol:

No to ja nez napsala, ze je na tri kusy taky myslela, ze tam, chtej rvat cely tri metry najednou :mrgreen:
Za gauc a nebo za dvere :mrgreen: normalni sedacka projde v pohode 90tkama dverma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.9.18 14:00
@Nicka13 píše:
Zdravím mám takový problém. Včera jsme si koupily nový gauč jen jsme nějak nedomysleli že by se nám to nevešlo mezi dveře. Je to obrovský gauč a jediné co nas napadlo tak že oknem jiná cesta není. Ale bydlíme v 2 patře jak se s tím máme porvat :D :D :D máme objednat jeřáb nebo plošinu? Děkuju za rady :lol:

Z gaučem? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicka13
20.9.18 14:18

@Nimie to je ona a vážně rozdelat nejde jsou to jen 3 kusy které se pak dají jen k sobě :D

• Citovat
  • Upravit
Nicka13
20.9.18 14:20

@ivašot. Netuším jestli by šel ale tenhle gauč jsem schánela dlouho to prostě tím oknem musí projít

• Citovat
  • Upravit
a12
61018
20.9.18 14:24
@Nicka13 píše:
@Nimie to je ona a vážně rozdelat nejde jsou to jen 3 kusy které se pak dají jen k sobě :D

A objednali jste si to i s vynosem? Treba si poradej :mrgreen: takhle mi prijde nizkej, podle me by to slo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicka13
20.9.18 14:24

@a12 já mám bohužel dvere 80 :D a 90tkama se to taky nevejde

• Citovat
  • Upravit
Nicka13
20.9.18 14:26

@a12 ne právě že jsme si i pro ni samy jeli a ani do dodávky se nevešla museli jsme na 2× :D to ještě s tím gaučem bude sranda

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný