Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nicka13 pokud se jen zaseknou, tak to jde i rozdělat… to máme taky, a jsou z toho pak samostatné části a ty se dveřmi protáhnou… jen se prostě musí natočit a nasměrovat tak, aby to prošlo…
@Nicka13 píše:
Nejde bohužel to bych tu sedačku musela rozparat![]()
je to na 3 části a ty 3 části se zaseknou pak do sebe taky jsem to chtěla rozmontovat ale to bych ten gauč znicila
Nemáš jí někde v odkaze tu sedačku? Většina z Moebelixu, Lutzu apod. jde rozdělit. Ono to vypadá jako že je to složené, ale při tom tam stačí jen vycvaknout nebo odšroubovat ![]()
@Regina Hero píše:
@Nicka13 pokud se jen zaseknou, tak to jde i rozdělat… to máme taky, a jsou z toho pak samostatné části a ty se dveřmi protáhnou… jen se prostě musí natočit a nasměrovat tak, aby to prošlo…
@Nicka13 píše:
Máme ji z mobelixu taky jsme si říkali že to bude na víc části ale je to jen na 3 velké a to je všechno jinak je ten gauč sešity do kupy nepočítali jsme s tím že už bude poskladana byli jsme sice rádi ale pak nastal tenhle problém je to sedačka do tvaru U
Kde ten gauč máte teď a nešel by vrátit?
@Nicka13 No stress, mi do bytu jeřábem stěhovali zrcadlo
.
Záleží na výšce od terénu, přeravní firma poradí. jen dobře proměřte, aby to prolezlo tím oknem nebo dveřmi.
@Nicka13 píše:
Máme ji z mobelixu taky jsme si říkali že to bude na víc části ale je to jen na 3 velké a to je všechno jinak je ten gauč sešity do kupy nepočítali jsme s tím že už bude poskladana byli jsme sice rádi ale pak nastal tenhle problém je to sedačka do tvaru U
No ale takhle jsou vsechny sedacky, zadna neni rozmontovana na sedaci cast, operadlo a tak.. Jak je hluboka? Jakoze velijost sedaci casti
@Nimie píše:
Nemáš jí někde v odkaze tu sedačku? Většina z Moebelixu, Lutzu apod. jde rozdělit. Ono to vypadá jako že je to složené, ale při tom tam stačí jen vycvaknout nebo odšroubovat
Tak ona pise, ze je na tri casti.. Ale mysli, ze ji neprojde ani po jednom..
@a12 píše:
Tak ona pise, ze je na tri casti.. Ale mysli, ze ji neprojde ani po jednom..
Aha, právě psala cosi o nutnosti to rozpárat, tak jsem jí asi špatně pochopila
tyjo, co to mají za pohovku ![]()
@Nimie píše:
Aha, právě psala cosi o nutnosti to rozpárat, tak jsem jí asi špatně pochopilatyjo, co to mají za pohovku
No to ja nez napsala, ze je na tri kusy taky myslela, ze tam, chtej rvat cely tri metry najednou ![]()
Za gauc a nebo za dvere
normalni sedacka projde v pohode 90tkama dverma
@Nicka13 píše:
Zdravím mám takový problém. Včera jsme si koupily nový gauč jen jsme nějak nedomysleli že by se nám to nevešlo mezi dveře. Je to obrovský gauč a jediné co nas napadlo tak že oknem jiná cesta není. Ale bydlíme v 2 patře jak se s tím máme porvat![]()
![]()
máme objednat jeřáb nebo plošinu? Děkuju za rady
Z gaučem? ![]()
@Nimie to je ona a vážně rozdelat nejde jsou to jen 3 kusy které se pak dají jen k sobě ![]()
@ivašot. Netuším jestli by šel ale tenhle gauč jsem schánela dlouho to prostě tím oknem musí projít
@Nicka13 píše:
@Nimie to je ona a vážně rozdelat nejde jsou to jen 3 kusy které se pak dají jen k sobě
A objednali jste si to i s vynosem? Treba si poradej
takhle mi prijde nizkej, podle me by to slo ![]()
@a12 ne právě že jsme si i pro ni samy jeli a ani do dodávky se nevešla museli jsme na 2×
to ještě s tím gaučem bude sranda