Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nicka13 píše:
@a12 já mám bohužel dvere 80a 90tkama se to taky nevejde
No koukam na ni, na vysku ma mit 86cm.. Neprojde vam jen ta jedna siroka cast ne? Ale kdyz ji date na bok, natocite a nejdriv prostrcite to operadlo tak to neprojde jo?
@a12 no kluci to zkoušeli a prej ne taky jsem jim to říkala ať to zkusí otočit já takže vážně nevím navíc jsme naměřili 96 ne 86
takže buď neumíme měřit nebo se stala někde chyba ![]()
@Nicka13 píše:
@Nimie to je ona a vážně rozdelat nejde jsou to jen 3 kusy které se pak dají jen k sobě
No však jsem to myslela tak, že by se to rozdělilo na ty 2/3 kusy
nebo jde teda fakt o to, že se ti nevejdou už ty rozdělené kusy? ![]()
@Nicka13 píše:
@a12 no kluci to zkoušeli a prej ne taky jsem jim to říkala ať to zkusí otočit já takže vážně nevím navíc jsme naměřili 96 ne 86takže buď neumíme měřit nebo se stala někde chyba
@Nicka13 píše:
@a12 no kluci to zkoušeli a prej ne taky jsem jim to říkala ať to zkusí otočit já takže vážně nevím navíc jsme naměřili 96 ne 86takže buď neumíme měřit nebo se stala někde chyba
To je hrozně divný, fakt to neprojde ani když se to natočí? I kdyby to mělo na výšku 96, tak by to mělo v pohodě projít i 80tkama (to protočíš o okraj), protože jinak mi ty rozměry nepřipadají nijak hrozné ![]()
Ještě mě tak napadlo, na Moebelixu je uvedeno že je rozkládací. Zkuste se podívat jestli by nepomohlo se jí pokusit rozložit (u naší se tím třeba opěrka úplně sklopí, takže ten největší díl je pak dost úzký).
Tady jsou rozměry