Odsávání z WC mísy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5185
19.9.18 15:28

Jo máme ten co odsává i myje. Geberit Aqua Clean.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2206
19.9.18 16:03

Nemám teda, ale velmi mne to zaujalo, především „Pulzní masáž pro stimulaci konečníku“ :mrgreen: na co je to odsávání? To jsem z popisu nevyčetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
19.9.18 17:16
@Zkai píše:
Nemám teda, ale velmi mne to zaujalo, především „Pulzní masáž pro stimulaci konečníku“ :mrgreen: na co je to odsávání? To jsem z popisu nevyčetla.

V podstatě místo klasického odsávání jak máš normálně třeba v koupelně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
19.9.18 17:17
@berusa.m píše:
Jo máme ten co odsává i myje. Geberit Aqua Clean.

Jak dlouho ho máte? Jste spokojení? Připadá mi, že všichni co to mají si to jenom chválí, ale nějak se zdráhám :mrgreen: a není kde si to vyzkoušet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
19.9.18 17:30

Ahoj.

My to máme též - má to odsávat pach - protože navrchu nemáme na WC možnost okna.

Zatím tam kakali jen řemeslníci a pochvalovali si to. Nicméně my to máme v kombinaci se vzduchotechnikou - takové to, zmáčkneš vypínač a odvětrává to. Ale to zatím nikdo v akci nepoužil. :)

Takže taky si tuto vymoženost chválím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
19.9.18 17:33

@tininas a není to nepříjemné? Nebo to odsává až po spláchnutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
19.9.18 17:42
@Nimie píše:

My to máme tak, že se to aktivuje až zmáčkneš tlačítko.

Jinak nějak specifickou vůni to nevydává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
19.9.18 17:45

@tininas tak to je ideální :) díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
20.9.18 07:48
@Nimie píše:
Jak dlouho ho máte? Jste spokojení? Připadá mi, že všichni co to mají si to jenom chválí, ale nějak se zdráhám :mrgreen: a není kde si to vyzkoušet :lol:

Přijď k nám na záchod :mrgreen: Máme ho rok. Je to úžasná věc.I kvůli tomu jsme se pustili do rekonstrukce koupelny. Nebyla dřív k záchodu samozřejmě dovedená elektrika, takže nešlo vyměnit jen záchod. Pokud je v koupelně místo na bidet, je to super volba. Jinak jak funguje samotné odsávání nedokážu uplně posoudit. V koupelně máme nonstop otevřené okno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
20.9.18 07:50
@Nimie píše:

Na naší verzi toalety se spustí automaticky odsávání a vyhřívání prkýnka ihned když si sedneš. Není to žádný velký tah ani průvan, takže neboj, není to nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
20.9.18 11:57
@berusa.m píše:
Přijď k nám na záchod :mrgreen: Máme ho rok. Je to úžasná věc.I kvůli tomu jsme se pustili do rekonstrukce koupelny. Nebyla dřív k záchodu samozřejmě dovedená elektrika, takže nešlo vyměnit jen záchod. Pokud je v koupelně místo na bidet, je to super volba. Jinak jak funguje samotné odsávání nedokážu uplně posoudit. V koupelně máme nonstop otevřené okno.

Lákavé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
20.9.18 11:58
@berusa.m píše:
Na naší verzi toalety se spustí automaticky odsávání a vyhřívání prkýnka ihned když si sedneš. Není to žádný velký tah ani průvan, takže neboj, není to nepříjemné.

Aha, to je asi podle toho o konkrétně se zvolí, že? Nebo si to jde „přenastavit“ (to asi chci už moc, co? :lol:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
20.9.18 12:03
@Nimie píše:
Aha, to je asi podle toho o konkrétně se zvolí, že? Nebo si to jde „přenastavit“ (to asi chci už moc, co? :lol:)

Tak to bohužel netuším. My jsme po tom nijak zvlášť nepátrali. Manžel chtěl prostě záchod co mu umyje zadek. Takové detaily jsem neřešila a víceméně to nechala na tom koupelnovém studiu, co nám vyberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31542
20.9.18 12:17

@berusa.m :palec: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie