Problémové partnerství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
946
1.2.17 03:19

@magdickakocicka Tak, oblečení a takové věci dávno mám. Jde spíše o ten nábytek a ten zbytek. Přítel trvá na masivu a na ten bohužel z marodky nemám. Ke všemu je to byt 1+1, kde obyvatelný je jenom pokoj. Kuchyň si zabrala jeho morčata. A přítelovi se moc myšlenka omezeného prostoru nezamlouvá. Ale přiznám se, že radši řeší to, aby se morčátka měla, kde proběhnout než to, kde bude spát jeho vlastní dcera.

@Regina Hero Třeba lyžování, na lyžích jsem nikdy nestála. A co se týče plavání, já jsem neplavec a bojím se vody. Ovšem můj přítel má představu, že mu jako neplavec budu sjíždět tobogán. Ohledně cvičení… prý se na ně chodí až ve třetím trimestru.

A jsem z rodiny, kde velké slovo mají rodiče. Takže jsem jaksi pod takovým pantoflem.

@Borůvka1990 Tak je třeba vegan, i když tvrdí, že ne. Často jsem musela řešit to, že mě nutil jíst soju. Prý je to děsné zdravé. No, upřímně je schopen krmit novorozence sojou. Protože jaksi ve svém věku a s tituly neví na co, že mají ženy vlastně ty prsa. Což vnímá, že moje poprsí mi jaksi značně narostlo :D

Nevím, jestli je partnerovo chování normální nebo ne. A holky už skoro týden nebyl doma. Slíbil asi 2× že přijde… Trochu mě jeho chování děsí. Kromě tady toho, bych potřebovala, aby zašel na úřad, podepsat papíry, týkající se dcery. Partner má totiž dosti často problém pochopit fungování běžného života. Třeba vůbec nechápal, co je marodka a co to vše obnáší. Myslel si, že když jsem na rizikovým, tak snad budu šplhat po skalách či co. Někdy mi připadá, že přítel nemá moc ponětí, co je to dítě.

A taky nevím, co upřímně dělat, až se náhodou jeho matka dozví tu „novinku“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
1.2.17 04:00

Je mi dost divné že o svém dítěti neřekl své rodině, jako by to nebral příliš vážně.
Holka budeš si muset dupnout a nastavit mantinely, že takhle né. On nemůže koupit pračku? Pračka je jednou věcí, která spadá do základního vybavení domácnosti. Podle zákona se má podílet finančně na vybavicce a nákladech ohledně těhotenství. Mě se přístup Tvého chlapa nelíbí. Dupni si a nezapomeň mu také říct, že pokud se situace v nejbližší době nezmění, nehodláš zde setrvávat. To že jsi slušně vychovaná neznamená že se nemůžeš důrazně ozvat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
1.2.17 06:08

Ja bych na par dni odjela treba k rodicum. Rodicum muzes rict ze se treba jedes podivat na kamaradky nebo proste dokud muzes sama jeste… a pockala bych na jeho reakci… muj vztah s manzelem byl ze zacatku hodne divoky, ale jednou sem neohlasene odjela domu a druhy den si pro me jel a otevrelo mu to oci… ono i treba poslochat to je potreba a to je potreba ho desi… taky jsem do myho porad hustila co vse se musi stihnout a prave to byl kamen urazu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
1.2.17 07:02

@Izumi Miyako proc u nej si? Proc nechas rodice za sebe rozhodovat? Muzes si za to sama. Chovas se jak dite a panacek je uplne mimo. Nenech si ridit zivot ostatnima. Je to tvuj zivot a „jaksi“ si ho musis odzit a vybojovat pro tebe a dceru sama. V1+1 bych s ditetem nebydlela, zvlast pokud jsou v jedne mistnosti morcata. Bud si dupni at sezene vetsi bydleni a tacne se starat, nebo jdi pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
1.2.17 07:40

Promiň, ale jsi jen další naivka, co otěhotněla s někým, koho vůbec neznala. Chlap je mimoň, nechce s tebou být pod jednou střechou, ignoruje tvoje nápady, ignoruje tebe… Je mu šumák, co s tebou je. A na rodiče svádíš to, že momentálně spíš v jeho opuštěném pidi bytě, protože máte být jakože rodina… To na tobě jeho maminka nepoznala, že jsi těhotná? Proč jí to neřekneš sama? Vždyť mít s někým dítě, to je závazek na celý život. Trčet sama v cizím bytě v cizím městě na nemocenské, nevědět co bude, nevědět, kdy se laskavě pan oplodnitel vrátí domů a jestli budeme nebo nebudeme něco řešit… To je šílené. Naklusala bych k jeho mamince a pokud je to soudná ženská, toho svého mamánka dá dokupy. Ať tu rodinu aspoň zkusíte…

• Citovat
  • Upravit
705
1.2.17 08:04

No já nějak nepochopila kde bydlí on? Tak promin, ale toto není normální vztah nechávat doma samotnou těhotnou i týdny, jaký má důvod? Jestli nemá jinou? Udělala bych to jak se píše výš, šla za jeho matkou..Nejdřív bych ho ale upozornila, že jak nedá vztah i byt do kupy, jdeš si promluvit a poradit s máti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
1.2.17 08:07

Přijde mi to celé trošku přitažené za vlasy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.2.17 08:11
@Sisi666 píše:
No já nějak nepochopila kde bydlí on? Tak promin, ale toto není normální vztah nechávat doma samotnou těhotnou i týdny, jaký má důvod? Jestli nemá jinou? Udělala bych to jak se píše výš, šla za jeho matkou..Nejdřív bych ho ale upozornila, že jak nedá vztah i byt do kupy, jdeš si promluvit a poradit s máti..

za jeho matkou? Jsou snad oba dva dospělí, plnoletí, svéprávní… tak si tohle mají ujasnit a vyříkat sami… když už neumí bezpečně sexovat, tak se holt budou muset postavit k tomu čelem a snažit se… rodiče to za ně fakt řešit nemají… ani tím, že budou nakazovat, kde s kým kdo má bydlet, ani tím, že budou přikazovat, jak se kdo má chovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
1.2.17 08:49

@Regina Hero
Já bych si sní promluvila, já například měla super tchýni, ještě tomu svému synovi vynadala, snažila se mu vtlouct do hlavy rozum a pomoct..Co by tím zkazila, jen se poradí a možná i něco zjistí..Nevím přijde mi to divné celé, jak kdyby ji jen zavřel do bytu a nechtěl ukázat, proto radím sejít se s matkou..Možná je v tom víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.2.17 09:00

No já nevím. Výbavička nebaví snad nikoho, mně určitě ne. Kupovala jsem 3 týdny před termínem a nejradši bych tuto činnost přenechala někomu jinému.
Sportování v těhotenství? Jak moc? Ve druhém trimestru jsem vyšla pěšky na Preikestolen.
Zbytek je asi otázka komunikace.

• Citovat
  • Upravit
946
1.2.17 09:27

@Malina7 Viď. Jako on byl zvyklej na to, že si vozil vyprat k mamince a myslí si, že já budu dělat, to samé. Což je jaksi v praxi dosti těžko praktikované. Zvláště po narození malé. A to si říkám. Nevím, jestli je to je jenom typický nezájem nebo jestli to vše nebere vážně. A říká si, že ono se to nějak udělá.

@M-A To chci v nejbližší době udělat. Požádat doktorku o změnu místa pobytu. Jak jistě víš, nově podle zákona těhotné omezují vycházky.

@Šarlota4 No byla bych buď u něho nebo u rodičů. Neměla jsem vlastní bydlení. Mám celkově smůlu na vztahy, takže se mi nepodařilo sehnat bydlení. Předtím jsem živila nemakačenka a stěhovala se po všech čertech kvůli mužským. A rodina chtěla po mě potrat. Moje vztahy s rodiči jsou poněkud komplikované. Partner trval na tom, že dítě chce. Takže se řeklo ok, ale ať si to chlapeček užívá. A při zpětném ohlédnutí, jsem si bohužel naivně myslela, že jsem konečně našla chlapa.

@Sisi666 On se jezdí vyspat k mamince. Promluvit si s maminkou je dobrý nápad. Akorát nevím ani, jak se jmenuje a kde pořádně bydlí. Přítel mi nechce o ní nic říct. Zřejmě, abych za ní nešla.

@Regina Hero Ohledně toho bezpečného sexování. Já jsem dítě chtěla. Zatím to účelem jsem si hledala i stejně naladěného partnera. A když jsem s ním tenkrát o tom mluvila. Tak jsem asi zřejmě špatně pochopila, že plně chápe, co to znamená. Nebo mu to došlo až později a rozhodl se od toho utéct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
1.2.17 09:36

@Izumi Miyako Ano, ale ty pořád mluvíš o tom co chtěla rodina, rodina chce, rodina si myslí, rodina bla bla bla. Je to tvuj zivot. Pokud jsou ochotni pomoci, tak je to od nich moc hezké, ale zásadní rozhodnutí by mělo být na tobě a oni by to měli v rámci možností respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.2.17 09:38

@Izumi Miyako Pak se po prvním našem společném sexu podařila dcera.

No, tak to jste prostě vzali trochu hopem… nebo se vaše představy o tom, kdy má přijít dítě, trochu lišily… kolik je vám let? Proč mám dojem, že přítel je student nebo že je těsně po škole? Podle toho, jak bydlí, jak si vozí prádlo k mamince a podobně… z toho všeho se mi zdá, že on není připravený ani na to společné bydlení, ani na založení rodiny a péče o dítě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.17 12:20

Těhotenství je pro některé muže abstraktní, naplno si to uvědomí, až bude dítě na světě. Kolik je mu let? Měl mít nějakou vážnou známost? Bydleli spolu? Na mě působí jako puboš, který nechce nic měnit. Když se ho konkrétně zeptáš, kam si máš dat veci, co řekne? A když mu oznámila, že je potřeba pračka a kdy ji objedná, tak jak na to reaguje? Jako takhle ten vztah podle mě nemá cenu, buď potřebuje nakopnout, aby něco dělal nebo vykopnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
1.2.17 12:30

@Regina Hero A to ještě dodávám, že jsem byla v té době nemocná a brala antibiotika.
Přičemž mě pak na genetice poslali na plodovku. Měla jsem to v polovině ledna. Tohle byl taky jeden z důvodu, proč jsem byla u přítele. Kdyby byly nějaké komplikace… ale musím zaklepat. Zatím nic a testy mi dopadly taky dobře. Jinak přítel už bude mít tři křížky moudrosti. A je po škole. Vlastně pracuje a na docela dobrým místě. Bohužel mi to taky tak připadá, že na to není připravený, ačkoliv tvrdil něco jiného. :nevim:

Jinak byla jsem u doktorky a nechala si změnit místo pobytu, takže budu teď u rodičů, s tím, že se pak uvidí, co tedy dál.

A také, partner, nejen, že mě odmítá představit svoji mámě, ale on odmítá poznat i moje rodiče. Jaksi se bojí, aby mu „tchán“ nedal po papuli. Přiznávám, že můj táta nemá k tomu daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí