Problémové partnerství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
946
1.2.17 12:42

@galantni jelenice No, když se ho na to ptám, tak nejčastěji něco zamumlá a dál to neřeší. Při hodně světlé chvilce se mě třeba zeptá, jestli mi bude stačit komoda/prádelník, kterou by třeba vyklidil. Má tam stejně šroubováky a tak. Ovšem ta komoda má stačit, jak pro mě, tak i pro dítě dohromady. Přitom on sám má dvě skříně, a to je chlap. Ohledně pračky jsem se mu snažila vysvětlit, že vozit si vyprat věci k rodičům do jiného města není do budoucna únosné. To tvrdil, že ji do dvou měsíců koupí, ale moc se tomu nevěří. Ono mu to podstatě takhle vyhovuje. On si vypere u maminky, když na to přijde. Takže je to něco, co potřebuji já a malá než on. A tak to tak bere.

A to si furt říkám, jestli ten vztah má cenu. Jestli čekat na zázrak, že se po porodu změní a vše si uvědomí. Někdo mi radí odejít, někdo zase ať netrhám rodinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
1.2.17 13:36

On je velke dite a ty ty vase rozhodnuti moc dobre nejsou, vcetne toho se nechranit pri prvnim sexu.

Ty s nim mas dite, to je asi tak cele. Hodne stesti, budes ho potrebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
1.2.17 14:50

Já myslím, že už moc času na něco čekat není, takže asi neházej zodpovědnost na kohokoliv jiného (partner, rodiče, potencionální tchýně), nečekej na zázraky a postarej se o sebe a své dítě sama. Do porodu je třeba mít již vše zařízené tak, aby ses potom cítila dobře a vše zvládla, protože pokud to neuděláš, pak z toho budeš na sesypání. Je třeba si vytvořit zázemí a mít své jistoty a ne se jen spoléhat na to, že to možná za tebe někdo vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.17 15:05

@Izumi Miyako Udelat si dite s nekym koho neznam je proste risk. Bud to vyjde nebo to nevyjde. Me to vyslo, ale sla jsem s tim do toho, ze to kdyz to nevyjde, budu na dite sama, zazemi sem mela, praci taky a nejakou kacku nasetrnou taky.
Ten pan, ktereho nazyvas pritelem je evidentne jen otec tveho ditete. Bohuzel. Zarid se po svem, jinde a smir se s tim. Nemyslim to zle, ale z jeho strany je evidentni nezajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
1.2.17 15:10

My jsme se nechránili proto, že jsme dítě oba chtěli. Alespoň to tak na začátku vypadalo. Já mu říkala, že neberu již delší dobu žádné prášky nic. Většina chlapů, co jsem měla tohle řešila, když ještě nechtěla potomka. On ne. Asi jsem si naivně myslela, že to neřeší, protože to dítě fakt chce a touží se stát otcem. I jsem se s ním o tom bavila, že by se to mohlo stát. Nic proti tomu neměl. :nevim:

@ajvl Házení zodpovědnosti je jedna věc… navíc, dítě je vždycky zodpovědnost obou. Alespoň, co vím. Když na to přijde, tak si sama klidně o to dítě postarám i bez něho. Ale řeším to, jestli dát šanci partnerovi nebo se prostě na něj vykašlat a žít si dcerou bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
1.2.17 15:27

Mně by fakt zajímalo, jak si to chlapec představuje… Těhotnou tě před maminkou bude schovávat do skříně, no aspoň teda bude důvod ten jeden kus nábytku navíc pořídit. Na postýlku z masivu nejsou kačky, takže mimčo se bude dávat do koše na prádlo, pokud ho zrovna nebude potřebovat, aby si mohl odvézt věci k mamince, protože pračka je pro domácnost s dítětem jen zbytečný žrout elektriky a vody. :think: Koukni, udělat si dítě s někým, koho znám pět minut, je prostě riziko. Píšeš, že to sama zvládneš, tak bych se na tvém místě sebrala a vyřešila si zázemí jinde, dřív než se dítě narodí, pak to bude těžší. Na mě je to až moc velkej exot, abych s ním ztrácela nervy v diskusi, co nikam nevede (když už se teda obtěžuje dojít domů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
1.2.17 15:57

Zařiď se sama, nemá smysl čekat, že on bude v něčem iniciativní. Prostě vám to nefunguje, on utíká od zodpovědnosti… Podle mě spíš doufal, že na „první dobrou“ neotěhotníš a teď neví, co dělat. A tak utekl k mamince, která o tobě zřejmě nic neví… Asi doufá, že když tě nebude řešit, dojde ti trpělivost a zmizíš mu ze života. Že problém prostě vyšumí…

• Citovat
  • Upravit
35786
1.2.17 16:56

@Izumi Miyako promin, ale prvni sex, vzdyt jsi ho jeste ani poradne neznala, to ti tak mlatily biologicky hodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.17 17:12

@Izumi Miyako Muzu se zeptat kolik ti je let? Prijdes mi opravdu naivni. To ze ste dite chteli oba je sice hezky, ale proste je to risk, bud a nebo a s tim proste musis pocitat, ze to nemusi vyjit.
Proc chces davat sanci jak ty rikas priteli, kdyz on o tebe nestoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
1.2.17 17:54

A ty ses s tou maminkou bikdy nesetkala? A proč se tam chodí vyspat 8o? Mě je to fakt celé divné, bud jsi moc naivní nebo je to vtip, jak může být normální vztah kde se čeká mimi, že tě dal do svého bytu a jsi tam skoro sama. Všichni začínajíci milenci, zamilovaní chtějí být každou minutu spolu..Protože začátky mají být nejhezčí z celého vztahu, vy jste nějak přeskočili o roky ☺, chce mít od tebe klid jak kdyby už ste měli 5 děcek a měl tě dost..Mě přijde, že je asi starší, kolik Vám je oboum? Je divné čekat s někým dítě a neznat ani maminku, nechci být zlá nebo strašit..ale já s jedním normálně u něj chvíli bydlela a znala celou rodinu, chodila k nim denne a pak jsem zjistila, že má manželku a čeká s ní dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.17 18:54

Ad pračka: až bude malá na světě, používej aspoň týden látkové pleny a pak mu je napakuj pro maminku, že jsi minulý týden prala ty a teď je řada na něm. Zabila nás dvě mouchy jednou ranou, maminka by se originálně dověděla o vnoučeti a pračka by byla druhý den doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
2.2.17 21:33

@Michelle_M My jsme se neznali pět minut. Znali jsme se nějaký ten měsíc. Jak jsem však později zjistila, tak je mu to vyhovovalo se na těch pár hodin či den, kdy jsme byli spolu se přetvařovat. Prostě si zahrál divadélko.

@pikola No docela to v tom hrálo roli… Už ječely jako sirény několik let…

@magdickakocicka Jsme s přítelem oba stejně staří, taky už si stloukám ten třetí křížek moudrosti. To máš tak, jsem z rodiny, kde jsou lidi spolu, jak v dobrém, tak ve zlém. Takže je pro mě těžké, jen tak hodit na něj bobek.

@Sisi666 I to je ta možnost. Ale upřímně, kdyby tomu tak bylo, tak po sexuální stránce jeho ženu v tom případě dost lituji. On měl být panic a i se tak v tom sexu choval. On není moc aktivní jako bývají muži v tomhle směru. On si jde radši zaběhat :nevim:

A včera holky po týdnu dorazil domů. A světe div se, on chtěl řešit věci ohledně malé a byl celkově aktivní. Ještě kdyby mu ta aktivita vydržela na delší dobu než na pár hodin. Slíbil, že to prý zařídí, tak jsem na to zvědavá. Budu teď u rodičů, tak mě může překvapit pračkou v koupelně třeba. A dokonce byl tak v dobré náladě, že vím, jak se alespoň jeho máma jmenuje křestním jménem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
29.10.17 01:45

Tak jak se teď daří? Co malá a přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie