Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chceš mít se všemi v rodině dobré vztahy, ale ono to nemusí tak vždy prostě být….
Bratr má evidentně nějaký problém, žárlí a podle toho se i k vam chová.
@Anonymní píše:
Ahoj, můj muž je že 3 synů, je nejmladší. Nejstarší bratr je flegmoš, fakt fajn chlap, moc milý a hodny. Co se týče jeho druhého bratra… je to samý problém. Odstěhovat se do jiného města než jsem my, tedy i rodina muže a začal si Bohémsky užívat. Což o to, tohle nám je jednoale co už nám jedno není je toto…vyčítání a vyloženě vydírání, že se s ním tolik nevidíme jako s nejstarším bratrem, že s ním můj muž nechodí na pivo a že jdeme radši k někomu jinému…což chodíme, qle tak snad máme své životy a on nás nikdy nezve…jen asi čeká až přijdeme a my občas přijdeme. Nechápu o co mu jde. No teď se s ním pohadala celá rodina, protože se může zastali, že máme svůj život a on si vybral život mimo nás a nemůže čekat, že mu budeme za zadkem a dolézat atd. K tomu má super ženu a měli nám pohlídat před měsícem syna…z toho ale sešlo jelikož opět začali výčitky a z jeho psaní jsme pochopila a i manžel, že by ho snad naschvál nechal o hladu jen aby se nám nějak pomstil…chápete to? Jak kdybychom neměli právo si žít život bez něj a za to je trest. Samozřejmě věřím, že jeho žena by to nedopustila, ale důvěru jsme v to neměli kvůli němu a tak jsem jej dli radši k babi. Muž se s ním i skoro popral, jelikož byl na nej velmi agresivní a prostě si jel svoje že ho nemáme rádi a že na něj s..rem
což samozřejmě není pravda. Když ho opustila přítelkyně tak jsem tu byli vždy pro něj a pomohli mu, i při stěhování aj. Jsem z rodiny, kdy jsme se nikdy nehadali a vždycky se snažím, aby byly dobré rodinné vztahy a docela mě to ničí a je mi to moc líto. Nechápu proč je na nás takový, cítím se že za to můžu já i kdyz nemam důvod
já mám se svým bratrem moc dobry vzath a nedovedu si představit, že by se tak choval. Navíc bratry manžela mám moc ráda ať jsou jací jsou, ale tohle mě moc mrzí a myslím, že i muže i když to neřekne
navíc ani nechce ať se do toho montuju a ja jsem měla tolikrát chuť mu napsat proč se chce hádat kvůli takovým blbostem, které nejsou pravda a ničí to ty dobré vztahy
jinak "divně " se choval od vždycky, ale teď je to extrém. S mužem jsme od mých 16 let a za těch 17 let co jsem s mužem jsme ho zažila všelijak, ale tohle mě fakt mrzí. Děkuji za vyslechnutí a případný názor holky.
Citujme
Buďto je duševně nemocný nebo drogově závislí. Odstřihnout ze života.
@izabe píše:
Chceš mít se všemi v rodině dobré vztahy, ale ono to nemusí tak vždy prostě být….
Bratr má evidentně nějaký problém, žárlí a podle toho se i k vam chová.
Lip bych to nenapsala. At ten clovek ma jakykoliv problem - vy mu musite nastavit hranice a bude-li je stale prekracovat tak se prestat stykat do doby nez si svuj problem vyresi.
Tohle je ale chyba na vasi strane, ze nemate jasne nastavene hranice. Kazdy si k vam dovoli tolik - kolik mu dovolite. A presne - jak je to napsano vyse - ne, opravdu vztahy v rodine nemaji byt hezke za kazdou cenu a vsichni se vsema vychazet a nutne udrzovat kontakt. Na tyhle hloupy spolecensky cliche prave nejvic hraji ti problemovi jedinci v rodine.
Zdravim. ![]()
Ahoj, můj muž je že 3 synů, je nejmladší. Nejstarší bratr je flegmoš, fakt fajn chlap, moc milý a hodny. Co se týče jeho druhého bratra… je to samý problém. Odstěhovat se do jiného města než jsem my, tedy i rodina muže a začal si Bohémsky užívat. Což o to, tohle nám je jedno
ale co už nám jedno není je toto…vyčítání a vyloženě vydírání, že se s ním tolik nevidíme jako s nejstarším bratrem, že s ním můj muž nechodí na pivo a že jdeme radši k někomu jinému…což chodíme, qle tak snad máme své životy a on nás nikdy nezve…jen asi čeká až přijdeme a my občas přijdeme. Nechápu o co mu jde. No teď se s ním pohadala celá rodina, protože se může zastali, že máme svůj život a on si vybral život mimo nás a nemůže čekat, že mu budeme za zadkem a dolézat atd. K tomu má super ženu a měli nám pohlídat před měsícem syna…z toho ale sešlo jelikož opět začali výčitky a z jeho psaní jsme pochopila a i manžel, že by ho snad naschvál nechal o hladu jen aby se nám nějak pomstil…chápete to? Jak kdybychom neměli právo si žít život bez něj a za to je trest. Samozřejmě věřím, že jeho žena by to nedopustila, ale důvěru jsme v to neměli kvůli němu a tak jsem jej dli radši k babi. Muž se s ním i skoro popral, jelikož byl na nej velmi agresivní a prostě si jel svoje že ho nemáme rádi a že na něj s..rem
což samozřejmě není pravda. Když ho opustila přítelkyně tak jsem tu byli vždy pro něj a pomohli mu, i při stěhování aj. Jsem z rodiny, kdy jsme se nikdy nehadali a vždycky se snažím, aby byly dobré rodinné vztahy a docela mě to ničí a je mi to moc líto. Nechápu proč je na nás takový, cítím se že za to můžu já i kdyz nemam důvod
já mám se svým bratrem moc dobry vzath a nedovedu si představit, že by se tak choval. Navíc bratry manžela mám moc ráda ať jsou jací jsou, ale tohle mě moc mrzí a myslím, že i muže i když to neřekne
navíc ani nechce ať se do toho montuju a ja jsem měla tolikrát chuť mu napsat proč se chce hádat kvůli takovým blbostem, které nejsou pravda a ničí to ty dobré vztahy
jinak "divně " se choval od vždycky, ale teď je to extrém. S mužem jsme od mých 16 let a za těch 17 let co jsem s mužem jsme ho zažila všelijak, ale tohle mě fakt mrzí. Děkuji za vyslechnutí a případný názor holky.