Problémy v počátku těhotenství

465
15.4.10 13:20

PROBLÉMY

ahoj holky,osm měsíců se snažíme o mimi a teď se zdá,že to vyšlo.SNAD.Chtěla jsem se zeptat,zda jste v počátcích těhotenství měly problémy s bolestmi v podbříšku či vaječníků.Mám strach,přece je mě 36let a u lékaře jsem zatím nebyla.A ještě jestli máte někdo zkušenosti s obezitou při otěhotnění.Stále čtu,že obezita může škodit miminku.Mám 120kg.
mnohokrát děkuji
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1263
15.4.10 13:25

MArti,
mě bolelo břicho, vaječníky a záda až skoro do 5 měsíce. bylo to jako bych měla dostat menstruaci. :roll: Hlavně nesmíš krvácet!!
Buď na sebe opatrná a pokud budeš na sobě pozorovat něco, co by se nemělo dít, raděj si zajdi na gyndu. Radši tam jít zbytečně než pozdě! :wink:
Přeji ať všechno dobře dopadne !! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
15.4.10 13:26

Myslím,že ty bolesti v podbříšku či vaječníků jsou celkem časté, já to měla jak u prvního ,tak i teď u druhýho…Ne teda nějakou velkou bolest,spíš mě tak občas pobolívalo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
15.4.10 13:27
OBZOR píše: .Stále čtu,že obezita může škodit miminku.Mám 120kg.
mnohokrát děkuji
Martina

ted uz ne, to bys spis mela problemy s pocetim
tedka mas jen vyssi riziko cukrovky, coz je pravidelne hlidano… tedka hlavne uz nehubni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
15.4.10 13:28

Ahojky, úplně ze začátku těhu (když jsem ještě nevěděla, že těhu jsem, jen si to přála) jsem měla pocity stejné jako při blížící se menstruaci - pobolívání v podbříšku, takový ten tlak. A pak jsem si udělala testík, když MS nepřišla a byly // 8-)
S tou váhou ti neporadím, ale věř, že vše bude v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
15.4.10 14:22

POSÍLÁM FOTO TESTÍKU,TAK SI MYSLÍM ŽE TO VYŠLO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
15.4.10 14:24

Je tam! Gratulace veliká!!! Tak držím palce, ať je vše v pohodě a ať si užiješ celé těhu v pohodě! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
15.4.10 14:29

Obzore, ty jsi jasná, gratuluju!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
15.4.10 15:11

Přidávám se ke gratulaci :srdce:

• Citovat
  • Upravit
misa.m
15.4.10 15:29

jéé vzpomínám si na svoje // :lol: to je paráda viď? Gratulace veliká :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3929
15.4.10 15:35

posílám velikou gratulaci :potlesk: :potlesk: - taky jsem jí měla - no doufám , že stále můžu mít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
15.4.10 15:49

Problémy

děvčátka - chtěla jsem se optat - když se to tu jmenuje problémy - měla bych být zhruba ve 3+0 - takže fakt brzo - samozřejmě na ulrazvuku není nic vidět . ale nepatrně špiním - je to normální - nebo mám frčet k dr. špiním teda od začátku - ale některý den jo - některý zase nééé a tak střídavě ! děkuji za zkušenosti dalších. L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
15.4.10 15:55

Radši bych zajela k doktorovi, ať mám jistotu. Ale neděs se, špinění je běžné. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
15.4.10 15:59

děkuji - už totiž třetí týden jezdím na ultraz. a pořád nic - až jsem sama z toho nezvozní. min. týden hcg 1872. tak doufám že v pondělí bude daleko větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
15.4.10 16:45

Přidávám se ke gratulaci :kytka: .
Jinak bolest je normální,mě bolel spodek strašně do 3 měsíců.Hrůza.Ale kdybych špinila,tak jsem hned u doktora,tohle bych nepodceňovala,hlavně ze začátku…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky