Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,osm měsíců se snažíme o mimi a teď se zdá,že to vyšlo.SNAD.Chtěla jsem se zeptat,zda jste v počátcích těhotenství měly problémy s bolestmi v podbříšku či vaječníků.Mám strach,přece je mě 36let a u lékaře jsem zatím nebyla.A ještě jestli máte někdo zkušenosti s obezitou při otěhotnění.Stále čtu,že obezita může škodit miminku.Mám 120kg.
mnohokrát děkuji
Martina
MArti,
mě bolelo břicho, vaječníky a záda až skoro do 5 měsíce. bylo to jako bych měla dostat menstruaci.
Hlavně nesmíš krvácet!!
Buď na sebe opatrná a pokud budeš na sobě pozorovat něco, co by se nemělo dít, raděj si zajdi na gyndu. Radši tam jít zbytečně než pozdě! ![]()
Přeji ať všechno dobře dopadne !! ![]()
Myslím,že ty bolesti v podbříšku či vaječníků jsou celkem časté, já to měla jak u prvního ,tak i teď u druhýho…Ne teda nějakou velkou bolest,spíš mě tak občas pobolívalo:)
OBZOR píše: .Stále čtu,že obezita může škodit miminku.Mám 120kg.
mnohokrát děkuji
Martina
ted uz ne, to bys spis mela problemy s pocetim
tedka mas jen vyssi riziko cukrovky, coz je pravidelne hlidano… tedka hlavne uz nehubni
Ahojky, úplně ze začátku těhu (když jsem ještě nevěděla, že těhu jsem, jen si to přála) jsem měla pocity stejné jako při blížící se menstruaci - pobolívání v podbříšku, takový ten tlak. A pak jsem si udělala testík, když MS nepřišla a byly // ![]()
S tou váhou ti neporadím, ale věř, že vše bude v pořádku ![]()
Je tam! Gratulace veliká!!! Tak držím palce, ať je vše v pohodě a ať si užiješ celé těhu v pohodě! ![]()
jéé vzpomínám si na svoje //
to je paráda viď? Gratulace veliká ![]()
posílám velikou gratulaci
- taky jsem jí měla - no doufám , že stále můžu mít!
děvčátka - chtěla jsem se optat - když se to tu jmenuje problémy - měla bych být zhruba ve 3+0 - takže fakt brzo - samozřejmě na ulrazvuku není nic vidět . ale nepatrně špiním - je to normální - nebo mám frčet k dr. špiním teda od začátku - ale některý den jo - některý zase nééé a tak střídavě ! děkuji za zkušenosti dalších. L
Radši bych zajela k doktorovi, ať mám jistotu. Ale neděs se, špinění je běžné. Držím palce ![]()
děkuji - už totiž třetí týden jezdím na ultraz. a pořád nic - až jsem sama z toho nezvozní. min. týden hcg 1872. tak doufám že v pondělí bude daleko větší
Přidávám se ke gratulaci
.
Jinak bolest je normální,mě bolel spodek strašně do 3 měsíců.Hrůza.Ale kdybych špinila,tak jsem hned u doktora,tohle bych nepodceňovala,hlavně ze začátku…