Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Tak buď jsem debil já a sestřička u mého gynekologa nebo sestřička v porodnici. Byla jsem se registrovat v porodnici a tam mi bylo řečeno, že registrují až od 14+0.
Počítejte semnou, prosím! Poslední MS 11.1.2010, což vychází, že bych dnes měla být 14+1. V porodnici mi sestřička řekla, že jsem 13+1. Tak já se v tom nevyznám. Mimísek má velikost na 13+6 hlavičku a 13+2 délku. Tak kdo z nás je debil???
No tak aspoň v Motole registrovali podle termínu v průkazce.
Ahoj,
odpověď na tvou otázku (kdo je debil?) nevím, ale podle mě jsi 13+1, což znamená, že jsi právě ve čtrnáctém týdnu. 13 týdnů dokončených a prvním dnem jsi začala týden 14…
![]()
Ahoj, jsi skutečně 13+1. Mrkni na net na těhotenskou kalkulačku, ta ti to spočítá ![]()
i mistr tesař se utne. Hned to půjdu reklamovat sestřičce u gynekologa ![]()
Jsem přesně o měsíc před tebou - poslední ms 11.12. a jsem 17+2
.
jj já jsem skoro stejně poslední ms: 13.1.2010 a jsem 12+6
to chce klid já v tom mám týden po týdnu větší bordel.
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php?… Holky tady si zadejte poslední menstruaci a nebo datum porodu co vám napsala doktorka do průkazky ![]()
Ahoj.Moc Vás prosím o radu.Dneska jsem byla u mé doktorky.Poslední menstruaci jsem měla 1.března,ale pohlavní styk až od 18.března.Řekla mi,že miminko není vidět,a že asi neroste.Za týden musím na kontrolu a pokud nevyroste,chce mě poslat na potrat.Ale nenechala si vysvětlit,že můžu být těhotná max.4 týdny a né 7 jak tvrdí ona.Myslím že je ještě brzy aby bylo mimi vidět ne?Jsem úplně zoufalá,vůbec mě neposlouchala a mlela pořád své.
AHOJ myslím si, že pokud to víš takhle přesně tak můžeš být v klidu, vyšetřovala tě vnitřním ultrazvukem ne? já tam byla v 5 týdnu a vnitřním to bylo už krásně vidět…neboj to bude v pohodě
Jo jo vnitřním.Byl tam vidět takový váček,a na to mi řekla,že to neodpovídá 7.týdnu.Že se musí řídit podle tabulek.Jsou zoufalá,hrozně se bojím.
no na 4-5 týden je to váček jen mi není jasná ta mestruace máš jí nepravidelně?
Atanerka: Ta kalkulačka je asi ta nejlepší kterou jsem kdy našla díky za ní
))
Menstruaci mám pravidelnou.Cyklus po 28.dnech.Poslední byla 1.března.Ale s manželem jsme měli sex až 18.Kolem 25.března jsem si dělala test,byl negativní.A 6.4. byl už jasně pozitivní.