Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,měla bych na vás prosbu chci se zeptat,dnes jsem byla na první prohlídce u dr.a dělal mi ultrazvuk a potvrdil 5tt a 3 dny ,ale na ultrazvuku nebylo ještě srdce je to špatné?Říkal že mám přijít za týden ,ale jinak nic víc tak mě to docela vystresivalo…moc díky za odpovědi
Neboj se
Já byla v 5+3 a v 7tt už tam bylo a tlouklo
A v 9tt jsem se dozvěděla, že tam tlučou dvě ![]()
Já bych řekla, že si tam šla zbytečně brzo, touhle dobou ještě srdíčko nemusí být vidět, já ho viděla (teda doktorka, já tam neviděla krom fleků nic) v 8tt.
já byla min.týden v 6+1 a taky nebylo,jdu znovu ve čtvrtek a doufám,že už bude
Určitě je na srdíčko ještě brzy, dokonce ani za ten týden tam ještě stoprocentně nemusí být. Začíná být až na konci šestého týdne a pak záleží jak je ultrazvuk citlivý a kde je mimčo uhnízděné, podle toho se teprve ukáže.
Rozhodně tohle není důvod k nervozitě, buď šťastná, že je mimčo v děloze tam kde má a příště uvidíš, jak mrňous poporoste.
Ahoj…to je ještě brzy.....
já měla srdíčko 7+3…
tak vydrž
bude tam ![]()
ahojky, buď úplně v klidu, já byla u dr taky v 6tt a nic a pak jsem na srdíčko čekala až do kontroly v 9tt a bylo to v pořádku, je to úplně normální tak se není čeho obávat, držím pěsti a gratuluju
já myslím,že je brzy já jsem nám netlouklo ještě v 6+5 a v 7+ 4 už tlouklo
Mě doktor poslal na ultrazvuk záměrně až v 8. týdnu. Dřív to prý akorát stresuje, když tam to srdíčko neni a často tam dřív opravdu ještě neni vidět.
Příspěvek upraven 13.04.10 v 13:04
ahoj, v 6tt tam ještě nebylo v 8tt už ho dr.viděla, takže bych se nestresovala ![]()
Ahoj, záleží taky, kdy jsi otěhotněla. Já ačkoliv jsem měla cykly 33 dní, tak srdíčko v 7+2 ještě vidět nebylo… šla jsem za 14 dní znovu a to jsem byla 9+3 a doktor mi napsal, že plod odpovídá 7+5, takže mě vrátil o dva týdny zpět a řekl, že jsem musela otěhotnět před menstruací. Jako TP se bral směrodatný ten, co mi napsal po tom utz a ne podle poslední menstruace.
Ničeho se neboj, já když jsem taky byla takhle na kontrole,tak ještě srdíčko nebylo vidět a v 7tt už krásně bušilo
![]()
lenajs píše:
U mě bylo až v 9tt, takže klídek.
Umě taky tak až v 9 tt bylo na sonu vidět ![]()
Klid
a užívej si to hned od začátku a nestresuj