Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@smurfka
To bohuzel nevim, myslim, ze jsem ji mela kazdy mesic jinak, moc se v tom nevyznam. Jen vim, kdy mohlo dojit k poceti. ![]()
@BaraRed tak když přesně nevíš kdy byla ovulace, tak to neřeš..ještě je brzo a srdičko má čas..
@BaraRed zbytecne brzka návštěva. Já měla teď srdce při první kontrole v 6+6. Dřív mě ani nechtěl vidět, proč taky
@lachtanice86
Me tak objednala pani na recepci, kdyz jsem si volala.
Proč tak brzká návštěva? Nechápu, proč doktoři objednávají tak brzy, potom se holky jen stresují. Můj doktor objedná podle MS na 7+0, dříve ne. Vyhnula jsem se těmto stresujícím chvílím.
Neboj, jen jsi byla brzo, příště už bude
krásné tlouct.
Přeju ať je vše v pořádku ![]()
@Evelýna 1
Podle posledni ms bych mela byt dal, tak me asi proto objednali tak brzy. Tehotenstvi je asi novejsi. Dekuji za podporu. ![]()
@BaraRed
Pokud jsi na začátku 6. týdne, tak je brzy a zbytečně se budeš 14 dnů stresovat. Bohužel to dělá hodně doktorů, že objedná brzy a hlavně při prvním těhu spousta žen neví kdy je optimální čas na první kontrolu a pak se stresují.
Já při prvním těhu volala na gyndu hned jak jsem měla pozitivní test a byla hrozně zklamaná, že mě objednali až na 7+0. Pak jsem pochopila a byla ráda.
Uvidíš, že to bude v pořádku, jen jsi šla brzo
@Qadra píše:
Zažila 3× a taky jsem 3× potratila…hodně štěstí
To me mrzi. ![]()
Ahojky holky..Chtela bych se vas zeptat na nazor, abych zbytecne neplasila. Moje posledni MS zacala 7.9. To byl zaroven den, kdy jsem brala posledni prasek antikoncepce a uz ji vysadila. MS nedorazila. Jeste cca 15 dni zpet byly tehu testy negativni. Minuly patek rano 19.10. se mi ukazal na testu slaby duch, ve stredu 24.10. vecer uz carka silnejsi, dalsi jsem nedelala. Byla jsem bohuzel nucena v patek 26.10. bezet na gyndu, jelikoz trpim na zanety mocaku a ten se mi zacal rozjizdet a tak me rovnou kontroloval s tim, ze mi vypocital 7tt.(brano od te MS) Coz je podle me hloupost, jelikoz testy byly negativni a dle meho se mi i ovulace a to cele mohlo posunout diky tomu, ze jsem prestala brat antikoncepci. Takze na UTZ nic nevidel. Co si o tom myslite? Jsem docela vystrasena, aby bylo vse ok. Sem tam me poboliva bricho, jsem nafooukla, picha na leve strane, tak jako tahne nebo pne v podbrisku. Rekl mi 3 moznosti..1. Potracim, 2. Jsem mimodelozne, ale nic nikde nevidel ani mimo 3. Se mi opravdu posunula ovulace a tim padem je brzy. Co myslite?
![]()
Ahojky. Jsem tu nováček a chtěla bych vás požádat o názor. Poslední měsíčky jsem měla 3.2 když jsem jsi udělala test hned se ukázali dvě čárky šla jsem tedy 22.3 k doktorce která mi řekla že tam není nic vidět jen gestační váček a žádné embryo. Na další kontrolu jsem šla 29.3 a znovu bez výsledku
znovu tam jdu teď v pondělí. Myslíte že je nějáká šance že by se během 3 dnů miminko už ukázalo? ![]()
@Zuzanka229 píše:
Ahojky. Jsem tu nováček a chtěla bych vás požádat o názor. Poslední měsíčky jsem měla 3.2 když jsem jsi udělala test hned se ukázali dvě čárky šla jsem tedy 22.3 k doktorce která mi řekla že tam není nic vidět jen gestační váček a žádné embryo. Na další kontrolu jsem šla 29.3 a znovu bez výsledkuznovu tam jdu teď v pondělí. Myslíte že je nějáká šance že by se během 3 dnů miminko už ukázalo?
To je divný, to už by jsi tam měla rozhodně něco vidět. Mám to stejně a už dávno je tam vidět skoro mimino a ne bublina. Krev ti brali?
@pikola Mě ani pořádně neřekla v kolikátým přesně jsem jen že to vypadá na 6 týden. Krev mi brali dnes. Už mám doma 5 letýho synka a je fakt že ten se ukázal brzy
a navíc mám 6cm zvětšenou cystu tajže tak chodim každou chvíli na kontrolu. Jinak nechápu proč mě šíleně bolí prsa a chodim pořád na malou když tam miminko není