Příznaky

7
12.4.10 20:33

Příznaky

Ahoj, chtěla bych se optat jaké máte zkušenosti s uplně prvními příznaky těhotenství, já sice beru antikoncepci, ale kdyby se něco zvrtlo, potřebovala bych vědět, jak se to dá jinak předpokládat než že se třeba zpozdí MS. Taky by mě zajímalo, jestli kdybych otěhotněla v průběhu braní antikoncepce, jestli bych mohla ten plod nějak poškodit, kdybych v braní pokračovala(jelikož to asi nezjistím hned).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
verona
12.4.10 20:43

Ahojky, já byla dost unavená, nedělalo mi problém usínat už kolem 19 hod. :-D i když předtím jsem chodila spát i o půlnoci, pak jsem měla často hlad nebo chutě a do toho mi bylo špatně. Díky bohu jsem nezvracela, takže jíst jsem mohla, ale byla jídla, která jsem nemohla ani vidět. Pak jsem také měla hustý bílý hlen. Často se mluví také o zvětšení prsou, ale jelikož já mám hodně malá a o těch jsem četla, že se v těhotenství zpravidla nemění, tak jsem na nich nic nezpozorovala. Dál ještě nafouklé břicho, vadily mi těsné kalhoty. Bohužel v 10. tt jsem potratila (v prosinci), ale snad si to ještě dobře pamatuju. Ale myslím, že je to dost individuální.

• Citovat
  • Upravit
10052
12.4.10 20:46

mě strašně pálila žáha, úplně po všem co jsem snědla, taky mi bylo na zvracení v autě, a prsa mě bolela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.4.10 21:56

mě bylo hodně zle. Nezvracela jsem, ale když jsem chystala jakékoliv jídlo, tak jsem ho pak ani nemohla jíst. Takže první 2 měsíce mi vařil přítel, jinak bych asi umřela hlady. I tak jsem toho moc nesnědla. A byla jsem děsně unavená. + mě občas chytli divný chutě. V práci mi bylo do breku, když kolegyně jedla suchý rohlík a já na něj dostala strašnou chuť. Tak strašnou, že jsem musela odejít, jinak bych jí ho ukradla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.4.10 21:58

Nepotěším tě, já před vynecháním MS neměla příznaky žádné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
13.4.10 02:00
chuanitka píše:
Nepotěším tě, já před vynecháním MS neměla příznaky žádné :nevim:

Souhlas. U mně byl prvním příznakem ve 14TT nárůst břicha asi o centimetr. Upřímně - na příznaky před očekávanou MS nevěřím. Přece ti za týden po otěhotnění nemůžou otíkat nohy a nezačneš zvracet ;) Nebo jste to, holky, zažily? Podle mě to je všechno o psychice. Když si namluvíš, že jsi těhotná, tak budeš zvracet klidně hodinu po styku. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13861
13.4.10 11:02

Myslím si, že na příznaky jako na znak těhotenství se určitě nemůžeš spolehnout :wink: Mně taky nic nebylo, až pak za pár týdnů.
Při poctivém braní HA bys otěhotnět neměla, braním HA můžeš mimi poškodit (pokud bys otěhotněla), ale to bys jí pak nemohla vůbec brát (když bys každý měsíc předpokládala, že jsi otěhotněla). Takže jí ber a buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.4.10 14:00
lulje píše:
chuanitka píše:
Nepotěším tě, já před vynecháním MS neměla příznaky žádné :nevim:
Souhlas. U mně byl prvním příznakem ve 14TT nárůst břicha asi o centimetr. Upřímně - na příznaky před očekávanou MS nevěřím. Přece ti za týden po otěhotnění nemůžou otíkat nohy a nezačneš zvracet ;) Nebo jste to, holky, zažily? Podle mě to je všechno o psychice. Když si namluvíš, že jsi těhotná, tak budeš zvracet klidně hodinu po styku. 8-)

No, to máš pravdu, mě nějak nedošlo, že Didi L myslí příznaky ještě před vynecháním MS. Mě začlo být blbě, když jsem byla v 9. týdnu. To, že jsem těhu jsem měla potvrzené cca v 4. týdnu (to tam byl jen váček)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
13.4.10 14:18

Ja teda pred terminem MS zadne priznaky nemela, ty se objevily az tyden po pozitivnim testu. Predtim snad jen trochu citlive bradavky a asi jsem pred testem mela nejake tuseni, proto jsem si ho udelala. Jinak jsem totiz netestila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
14.4.10 19:55

ahoj didi ja uz mam tady zalozenou i diskuzi jak jsem prisla do 14TT i pres brani HA(jsem tehotna a je to problem)se muzes kouknout,ale ve skratce ti odpovim na to co se ptas,pres HA otehotnet bohuzel muzes,pokud treba jsi prodelala prujem,nebo brala antibiotika u me to bylo to prvni(nejspis),priznaky jsem naky mela,jako unava afoukle bricho,ale menstruace dorazila(nejspis diky HA) takze jsem je neresila,menstruovala cely tri mesice co uz jsem byla tehu.Doktori v nemocnici mi rekli ze HA by nemela byt v dnesni dobe jiz v tehu kontraindikaci(skodliva),ale i presto me poslali radeji na genetiku( :nevim: tam jdu pristi tyden),ale celkem tri doktori rikali to same,ze uz by to nemelo byt skodlive(ale dnes ti zadny doktor nic na 100procent nezaruci)

Příspěvek upraven 14.04.10 v 22:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
14.4.10 21:01

Ahoj netušila jsem vůbec nic jen jsem v to doufala a co se týče braní prášků v průběhu prvních 4 týdnů je to buď a nebo. Pokud to zárodek nějak poškodí většinou odejde s ms. a ty se ani nic nedozvíš. Tak jsem se to dočetla já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.14 00:35

příznaky těhotenství?

Ahojky, potřebovala bych radu. Asi týden před menstruací mám najednou nateklá a bolestivá prsa (vadí mi i nosit podprsenku) :nevim:, v noci špatně spím a dnes se objevily menší návaly a závratě. S přítelem si nedáváme pozor už čtvrtý měsíc a antikoncepci neberu už rok a půl. Vím, že by bylo nejlepší udělat si test, ale myslím si, že je na něj ještě brzy. Díky za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
4.5.14 00:40

Ahoj, test si udelej, jak jinak to zjistis? Ja jsem si koupila Clearblue a dve carky tam byly uz tyden pred, sice jedna slaboucka, ale byla tam :] Jinak ja priznaky jeste pred MS nemela teda zadne, jen mi prislo divny, ze se mi v aute po ceste z prace delalo zle, a to normalne nemivam, jinak vubec nic, to spis az pozdeji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
4.5.14 00:41

@betynka911 myslím, že těhotná byt můžeš. Ale test bude lepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
4.5.14 08:41

Určitě je možné, že je to těhotenství. Když ještě aspoň dva dny vydržíš, tak si udělej test, to už by snad mohlo být něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí