Problémy s čůráním u 18 m.holčičky-pomozte

137
3.2.06 17:44

Problémy s čůráním u 18 m.holčičky-pomozte

Ahoj maminy,
je možné, že by mohla mít malá zánět močových cest nebo něco podobného?
Od včerejška se pořád chytá dole za bříško nebo za plínku a říká že „bolí“.
Napadlo mě, že jí to bolí, když čůrá a včera v noci jí byla strašně cítit plínka už asi po dvou hodinách, co byla přebalená, což jsem si nikdy jindy nevšimla.
Zkrátka se mi zdálo, že něco není v pořádku, tak jsem ji ráno dala na nočníček, že chytnem čůrání a půjdem k paní doktorce, ale čůrala úplně normálně a nic ji nebolelo, tak jsem s ní nakonec k dr. nešla a ted od odpoledne co se probudila se už zase každou chvíli drží za bříško a knourá.
Jinak je ale veselá a v pohodě, teplotu taky nemá, baští a pije normálně, jen ty chvilkový bolístky.
Nevíte co by to mohlo být? Váhám, jestli nemáme zajet na pohotovost.
Předem díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1200
3.2.06 17:50

Ahojky, nevím, jestli jsem ta pravá pro radu, protože na mimi pořád ještě čekám, ale pamatuji si, že moje mladší sestra měla zánět močových cest asi ve dvou letech. Myslím, že pokud jí něco takhle bolí, měli byste s ní raději zajít na pohotovost. Když to nic nebude, tak to bude fajn a kdyby náhodou něco,t ak se to aspoň odchytí včas. Takový neléčený zánět dokáže pěkně potrápit a může mít i následky - to vím ze své zkušenosti.
Držím pěstičky, ať je malá co nejdřív v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
3.2.06 17:51

Ahoj Titinko,
já bych radši šla k doktorovi. Osobní zkušenost nemám, ač máme taky holčinu, ale při pročítání těch chytrých knih jsem četla, že se u holčiček záněty močových cest vyskytují. Čímž nechci říct, že ho máte, ale budeš mít větší klid. Aby se to nezhoršilo. Nebo nepřidala se teplota…
ahojky ať jste v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
3.2.06 17:55

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...