Ubytování na víkend

53
2.2.06 22:10

Ubytování na víkend

Ahoj maminky,těhulky,snažilky. Říkala jsem si - víc hlav,víc nápadů a tipů. Jsme parta 5 manželských párů s dětmi a rádi bychom na jaře někam na víkend. Někde kde je krásná příroda a není to ubytování ve městě a v hluku. Děti jsou různého věku - od 7 měsíců do 7 let. Jedna holčička 6-letá je mentálně i fyzicky postižená a i proto hledáme tišší ubytování někde mimo města a obce.Rádi bychom polo nebo plnou penzi. Můžete mi poradit kde na Moravě něco takového znáte a nebylo to příliš drahé?Předloni jsme byli kousek za JEvíčkem a bylo to tam fajn, ale chceme zase někam jinam. Díky. Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
152
2.2.06 22:39

Ahoj,
my jsme byli v lete na Vysocine na Blatinach. Klidne prostredi, krasne okoli, zrekonstruovany statek. Jsou tam pokoje: 1×5, 1×4, 1×3 a 1×2, kazdy ma socilaku. Dole je obyvak, 2× kuchynka, herna s ping-pongem. Venku posezeni. Nevari se tam (ale ty kuchynky jsou vybavene - lednicka, 2-plotynkovy varic, rychlovarka, mikrovlnka, nadobi), pronajima to cele nebo po pokojich.Majitel tam nebydli, naproti bydli spravce. Je to sice u cesty, ale tam prejede auto tak 2× za den, je to asfaltecka pro 1 auto.Ted tam jedeme zase, jezdi nas 6 paru s detma. Nemaji ale web, poslu kontakt a kdyz budes chtit, tak nejakou fotku mejlem.
Jo, a kousek je prazirna kavy Hofr a pecou tam vyborne kolace :-)
Oldřich Bárta
Blatiny 26
566 664256
602186014
 Snehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
2.2.06 22:44

Sněhu, no to vypadá super. Prosím pošli mi nějaké fotky na hana.jerelova@seznam.cz
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
3.2.06 07:32

Lidičky sem s levným ubytováním a s jejich netovými stránkami…sháníme ubytování pro srazík já něco sehnala,ale pro dost lidiček je to z ruky tak čekám na jiné podněty ,když už tu někdo diskuzi založil.Někde napůl mezi Prahou a Brnmem by to bylo ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
3.2.06 10:03

Co třeba tohle? http://www.aa.cz/…t/index2.htm
Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
3.2.06 10:25

Jeste musim pridat penzion, ktery jsme okupovali na Silvestra. neni mezi Prahou a Brnem (Velke Karlovice), ani uplne nejlevnejsi (550,– s polopenzi), ale je uplne novy (asi rok provozu), voni drevem, je tam sauna a whirpoolka. Idealni je to vzdycky pro 2 rodiny s malyma detma (jestli maji postylku nevim, my jsme meli cestovni), nebo pro rodinu s vetsima. Akorat kdyz je snehova kalamita, tak jsou prochazky s kocarkem na nic :-)
 www.napodtatem.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
3.2.06 10:55

Ahojky,

tak teď jsem hledala chatu, kde jsme s byli s kamarády :)

Je to krásná chata na Prostřední Bečvě - u Rožnova pod Radhoštěm - kousek jsou Pustevny. Nádherná lokalita a ta chatička je úplně až na krajíčku u lesa…

Informace : www.knehyne.cz

Je tam uvedena i cena, ale nevím, jestli je to vyhovující. Mně se to zdá být na pohodu.

Je tam venku minigolf, bazén, posezení s ohništěm, teráska s posezením, uvnitř byl tuším ping-pong. O zábavu postaráno…

Tak na to mrkni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
15.7.12 14:49

Tak sem jezdíme už desátým rokem a super úžasný :-)) :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...