Problémy s lupy

461
21.7.06 13:23

Problémy s lupy

Ahoj holky, prosím, potřebuji poradit jak na lupy. Poraďte mi dobrý šampón proti lupům. Už jsem jch dost vyzkoušela, ale žádný mi nepomohl. Měla jsem od Vichy, Nizoral. Teď jsem zaslechla, že je dobrý od Klorane. Ale asi je víc druhů. Jestli máte někdo zkušenost, poraďte. Moc děkuji. Už jsem z toho fakt zoufalá. Nemůžu si vůbec šáhnout do hlavy, protože se úplně sypou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24
21.7.06 13:25

aktualizace

aktualizace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
21.7.06 13:32

Ahoj Bonanzo,
asi fakt na každého zabírá jiný šampon. Můj muž měl taky docela potíže, vystřídal moře šamponů. nakonec mu lékárnice poradila Vichy na suché lupy a ten mu jako jediný zabral…

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
21.7.06 14:07

Ahoj,

z vlastní zkušenosti mohu doporučit přírodní šampon proti lupům z Henny , je opravdu vynikající!!!

Nvíc mají ještě celou řadu výrobků čistě na přírodní bázi, a protože mi teď po porodu velmi vypadávají vlasy a tvoří se lupy a mohu říct, že z mnoha vyzkoušených výrobků se mi jejich produkty osvědčili nejvíce. A navíc žádná chemie a cenově přijatelné.

Kupuji ho v drogeriích DM nebo objednávám na jejich webovkách www.henna-info.cz

Zdravím
Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
21.7.06 14:12

Ahojda, mně na lupy zabírá úplně obyčejný Head&Shoulders..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
22.7.06 20:20

ahoj Bonanzo, tenhle problém osobně velmi dobře znám (bohužel). Vyzkoušela jsem mraky šamponu - od těch v reklamách až po speciální od kožní - některé zabraly na chvíli, některé vůbec (pamatuji si, že nějaký dehtový byl docela slušný) No a pak jsem nějak narazila na Vichy (píše o něm i Vrony) jsou dva druhy - na suché lupy a mastné lupy (cca 270 kč). Já používám na suché lupy a už 3 roky si nemůžu na nic stěžovat. Protože zastávám názor, že se kosmetika má po nějaké době střídat tak začínám - prvně cca 1 měsíc až se kůže zlepší používám jen Vichy, pak začnu ob jedno umývání používat jiný šampon (výživný, proti padání vlasů nebo taky na lupy) pak postupně jen 1× za 2-6 umytí používám Vichy spíš jako prevenci. A když se lupy objeví tak zase od začátku a jsem spokojená. Ale záleží co ti bude vyhovovat, musíš vyzkoušet…
Držím pěsti, ať máš taky pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.7.06 21:50

Manžel má taky problémy a konečně mu zabral T/Gel total od Neutrogeny. Stojí okolo 250,– Kč ale je fakt dobrý. S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
22.7.06 21:55

Ahoj,
mě taky nic moc nezabíralo a teď to vypadá, že jsem konečně našla to pravé - šampon proti lupům od SEBA MEDu…prodávají většinou v lékárně.
 Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová