Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Me to dela tablet, je to teda uz takovej deda, ale dela to od začátku. Taky nevim, cim to je. Jiny pripojeny zarizeni funguji s wifi normálně. Nemas Asus? ![]()
A nemůžeš do něj píchnout pevný kabel z routeru?? Možná nestíhá brát ten signál ![]()
Notebook mam HP… Ještě předevčírem jel v pohodě, je starý necelé dva roky, nikdy nebyl problém. Kabel na připojení internetu nemám, ani se nedá píchnout do našeho routeru.
Ntb i router už jsem restartovala. ![]()
@Plesss popíšes mi nějaký postup jak přesně to mám udělat
![]()
@Bernadett na to jsem se ptala přítele, pokud počkás do večera tak ti to napíšu.je v práci ![]()
@Plesss jasně, taky sedím v práci, tak ho ani nemám u sebe… Moc děkuji
![]()
@Bernadett píše:
Ahoj, je tady nějaký technicky zdatný člověk??
Předem říkám, že jsem totální technický antitalent, takže jde možná o nějakou prkotinu, ale já si prostě nevím rady.
Do včera mi ntb fungoval úplně v pohodě. Dneska se mi opakovaně odpojuje od WiFi. Nezvládnu na něm nic udělat. Vydrží připojený maximálně pět minut, pak se odpojí a do minuty se zase automaticky připojí zpět. Každopádně na mobilu mi to problém nedělá. A přítel taky nemá žádný problém. Takže ve WiFi to asi nebude.
Co s tím prosím??
Předem díky
Vyřešila jste problém nebo stále přetrváva?
@QuixxM od ledna jsem to už vyřešila
odstranila jsem WiFi… A znovu se k ní „poprvé“ připojila… Od té doby žádný problém. Nicméně, stále nevím, co bylo příčinou ![]()
Důvodů může být více
.
Mne to dělalo také, ale příčinou byla povytáhnutá anténa uvnitř NTB.
@Bernadett tak snad bude vše v pořádku i dál.
Kdyby ne, stačí napsat zprávu
.
Určitě poradím.
@QuixxM můžu se vetřít z dotazem? ![]()
Je možné, že na notebooku v historii internetového vyhledávače se objeví vyhledávaný dotaz/odkaz, který nikdo nehledal? Prostě v historii je stránka na které nikdo nebyl? A naopak něco co jsem hledala v historii vůbec vidět není? Díky za odpověď.
@mynona1 píše:
@QuixxM můžu se vetřít z dotazem?
Je možné, že na notebooku v historii internetového vyhledávače se objeví vyhledávaný dotaz/odkaz, který nikdo nehledal? Prostě v historii je stránka na které nikdo nebyl? A naopak něco co jsem hledala v historii vůbec vidět není? Díky za odpověď.
Tzv pop up okna jsou vyskakovaci okna jenž se otevřou spolu s nějakou stránkou, zpravidla pochybneho charakteru, takže ano možné to je. Pokud vyhledávate v tzv anonymním režimu tak to do historie nejde, takže také ano