Problémy s notebookem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
6.1.19 21:33

to taky dělá jeden náš počítač, ale nevím, co s ním je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38738
6.1.19 21:36

Me to dela tablet, je to teda uz takovej deda, ale dela to od začátku. Taky nevim, cim to je. Jiny pripojeny zarizeni funguji s wifi normálně. Nemas Asus? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
6.1.19 21:37

A nemůžeš do něj píchnout pevný kabel z routeru?? Možná nestíhá brát ten signál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
6.1.19 21:41

A zkoušela jsi ho restartovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plesss
6.1.19 21:43

Přeinstalovat Windows, a nejspíš změnit WiFi kartu.

• Citovat
  • Upravit
58
7.1.19 10:11

Notebook mam HP… Ještě předevčírem jel v pohodě, je starý necelé dva roky, nikdy nebyl problém. Kabel na připojení internetu nemám, ani se nedá píchnout do našeho routeru.
Ntb i router už jsem restartovala. :(
@Plesss popíšes mi nějaký postup jak přesně to mám udělat :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plesss
7.1.19 10:26

@Bernadett na to jsem se ptala přítele, pokud počkás do večera tak ti to napíšu.je v práci :D

• Citovat
  • Upravit
58
7.1.19 12:02

@Plesss jasně, taky sedím v práci, tak ho ani nemám u sebe… Moc děkuji :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.5.19 10:03
@Bernadett píše:
Ahoj, je tady nějaký technicky zdatný člověk??
Pře­dem ří­kám, že jsem to­tál­ní tech­nic­ký an­ti­ta­lent, tak­že jde mož­ná o ně­ja­kou pr­ko­ti­nu, ale já si pros­tě ne­vím ra­dy.
Do vče­ra mi ntb fun­go­val úpl­ně v po­ho­dě. Dneska se mi opa­ko­va­ně od­po­ju­je od Wi­Fi. Ne­zvlád­nu na něm nic udě­lat. Vy­dr­ží při­po­je­ný ma­xi­mál­ně pět mi­nut, pak se od­po­jí a do mi­nu­ty se za­se au­to­ma­tic­ky při­po­jí zpět. Kaž­do­pád­ně na mo­bi­lu mi to pro­blém ne­dě­lá. A pří­tel ta­ky ne­má žád­ný pro­blém. Tak­že ve Wi­Fi to asi ne­bu­de.
Co s tím pro­sím??
Předem díky :palec:

Vyřešila jste problém nebo stále přetrváva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
23.5.19 10:26

@QuixxM od ledna jsem to už vyřešila :D odstranila jsem WiFi… A znovu se k ní „poprvé“ připojila… Od té doby žádný problém. Nicméně, stále nevím, co bylo příčinou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.5.19 10:32

Důvodů může být více :).
Mne to dělalo také, ale příčinou byla povytáhnutá anténa uvnitř NTB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
23.5.19 10:33

@QuixxM ouu. No díky bohu že u mě to šlo vyřešit jednoduše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.5.19 10:36

@Bernadett tak snad bude vše v pořádku i dál.
Kdyby ne, stačí napsat zprávu :).
Určitě poradím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.7.19 14:47

@QuixxM můžu se vetřít z dotazem? :think:
Je možné, že na notebooku v historii internetového vyhledávače se objeví vyhledávaný dotaz/odkaz, který nikdo nehledal? Prostě v historii je stránka na které nikdo nebyl? A naopak něco co jsem hledala v historii vůbec vidět není? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
9.7.19 15:10
@mynona1 píše:
@QuixxM můžu se vetřít z dotazem? :think:
Je možné, že na notebooku v historii internetového vyhledávače se objeví vyhledávaný dotaz/odkaz, který nikdo nehledal? Prostě v historii je stránka na které nikdo nebyl? A naopak něco co jsem hledala v historii vůbec vidět není? Díky za odpověď.

Tzv pop up okna jsou vyskakovaci okna jenž se otevřou spolu s nějakou stránkou, zpravidla pochybneho charakteru, takže ano možné to je. Pokud vyhledávate v tzv anonymním režimu tak to do historie nejde, takže také ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák