Problémy s přítelem - ztracená důvěra

18.7.13 01:10

problemy s pritelem

Ahoj uz nevim co mam delat, tak se obracim pro radu sem..s pritelem jsme spolu 2roky, od zacatku to nebylo moc dobre, avsak stalo se, ze jsem otehotnla..potom asi v 5.mesici jsem prisla na velkou lez a podraz a tim ztratila duveru, ale odpustila jsem a tahlo se to dal..chvilku se zdalo vsbye fajn, ale potom to zase zacalo..partner neni zly, ale sobecky a mysli jen na sebe, od narozeni maleho mi vubec nepomahal, na vse jsem byla sama, jen mi pridal minimalni castku penez na maleho. spolu nebydlime, tak proto..ja jsem to tak chtela, protoze jsem neverila, ze se zmeni, neustale chodil ven vecer sam, na pivo a o vikndu po nocich nekde venku..tvrdi jak ma maleho rad a vsechno a brava si ho a travi s nim cas.kdyz muze, moc to neni, ale aspon nco, ale to az ted co je mu rok a pul, predtim ne..co se nas tyka, tak to je spatne, ja si nepripadam jako ve vztahu vubec..zpusob jakym se mnou jedna a mluvi, zadny respect, snazila jsem se kvuli malemu, ale uz fakt nemuzu..nevim jak z toho ven, vim, ze jsem hloupa a mam ho pored rada, ale take vim, ze takhle uz to dal nevydrzim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
196
18.7.13 01:33

Ahoj, proč být s člověkem, kterému nevěříš a tudíž s ním nechceš bydlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.7.13 01:36
@lonely girl píše:
Ahoj uz nevim co mam delat, tak se obracim pro radu sem..s pritelem jsme spolu 2roky, od zacatku to nebylo moc dobre, avsak stalo se, ze jsem otehotnla..potom asi v 5.mesici jsem prisla na velkou lez a podraz a tim ztratila duveru, ale odpustila jsem a tahlo se to dal..chvilku se zdalo vsbye fajn, ale potom to zase zacalo..partner neni zly, ale sobecky a mysli jen na sebe, od narozeni maleho mi vubec nepomahal, na vse jsem byla sama, jen mi pridal minimalni castku penez na maleho. spolu nebydlime, tak proto..ja jsem to tak chtela, protoze jsem neverila, ze se zmeni, neustale chodil ven vecer sam, na pivo a o vikndu po nocich nekde venku..tvrdi jak ma maleho rad a vsechno a brava si ho a travi s nim cas.kdyz muze, moc to neni, ale aspon nco, ale to az ted co je mu rok a pul, predtim ne..co se nas tyka, tak to je spatne, ja si nepripadam jako ve vztahu vubec..zpusob jakym se mnou jedna a mluvi, zadny respect, snazila jsem se kvuli malemu, ale uz fakt nemuzu..nevim jak z toho ven, vim, ze jsem hloupa a mam ho pored rada, ale take vim, ze takhle uz to dal nevydrzim :,(

Ztracená důvěra se jen těžko hledá. A udržovat vztah jen kvůli dítěti taky myslím nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
18.7.13 05:27
@lonely girl píše:
Ahoj uz nevim co mam delat, tak se obracim pro radu sem..s pritelem jsme spolu 2roky, od zacatku to nebylo moc dobre, avsak stalo se, ze jsem otehotnla..potom asi v 5.mesici jsem prisla na velkou lez a podraz a tim ztratila duveru, ale odpustila jsem a tahlo se to dal..chvilku se zdalo vsbye fajn, ale potom to zase zacalo..partner neni zly, ale sobecky a mysli jen na sebe, od narozeni maleho mi vubec nepomahal, na vse jsem byla sama, jen mi pridal minimalni castku penez na maleho. spolu nebydlime, tak proto..ja jsem to tak chtela, protoze jsem neverila, ze se zmeni, neustale chodil ven vecer sam, na pivo a o vikndu po nocich nekde venku..tvrdi jak ma maleho rad a vsechno a brava si ho a travi s nim cas.kdyz muze, moc to neni, ale aspon nco, ale to az ted co je mu rok a pul, predtim ne..co se nas tyka, tak to je spatne, ja si nepripadam jako ve vztahu vubec..zpusob jakym se mnou jedna a mluvi, zadny respect, snazila jsem se kvuli malemu, ale uz fakt nemuzu..nevim jak z toho ven, vim, ze jsem hloupa a mam ho pored rada, ale take vim, ze takhle uz to dal nevydrzim :,(

Radši to skonči teď, než později. Jen by ses trápila. Kdyby mu na vás záleželo, chová se jinak.

• Citovat
  • Upravit
36504
18.7.13 05:42

Bohužel, jak přes kopírák - těhotenství, nevhodný chlap, bezradná ženská s dítětem na krku.
Pokud sis už konečně, s křížkem po funuse uvědomila, co je to za člověka, tak Ti to snad otevřelo oči. Snad nepředpokládáš, že Ti chlápek vydrží a bude to mít perspektivu. Lidská povaha se nemění. Soustředila bych se na Tvém místě plně na výchovu, nalezení práce a uživení dítěte, nikoli na udržení a pitvání vztahu s blbečkem. Nic víc nemohu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
18.7.13 06:03

Kdyz spolu nezijete nikdy nemuzete byt prava rodina. kdyz se s nim rozejdes tak to snad ani nikdo nepozna. podle pribehu mi pripadas spis jak samozivitelka, kde si chlap obcas vezme sve dite na hlidani. tak pokud nejsi spokojena, tak se s nim rozejdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
18.7.13 06:28

Jestli to bylo nevalné od začátku a vlastně nemáte na čem stavět, také to nevidím optimisticky.
Chápu, že je těžké vztah rozseknout, pokud jsi v něm stále citově zainteresovaná. Mě pomáhá v podobných případech (nemusí jít o vztah, i když takovou zkušenost také mám, trochu mi to připomíná, naštěstí bez toho dítěte - absolutně nespolehlivý chlap, který se nehodlá příliš vázat a já díky tomu citově závislejší) se naštvat a říct si, že mám sakra svojí hrdost a nenechám se trápit - v momentě, kdy se k tomu skutečně rozhodneš, se člověku neskutečně uleví, u mě to byla tenkrát až euforie.

Z praktického hlediska - nech si na malého vyměřit alimenty, pokud je otec v rodném listě.

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
18.7.13 06:51

Z Tvého příspěvku cítím, že jsi asi hodně mladá…Nevím, tak nějak přemýšlím, proč jsi vlastně takový vztah udržovala už před tím, než jsi otěhotněla. Píšeš, že váš vztah nebyl nic moc od začátku a přesto pokračuješ dál, nechráníš se, porodíš dítě a zjistíš, že dál nejsi spokojená. Možná je dobré, že nebydlíte spolu, ale taky je fakt tohle rodinu nedělá. Nebo spíš Tvůj přítel to tak nebere. Žije si totiž stále dál, tak jako předtím. Co se týče braní si ven miminka nebo komunikace tatínků s miminky. To není zas tak směrodatný, že když je dítě maličké, jestli ho má nebo nemá rád. Máš úplné milující rodiny a přesto si taťka bude víc hrát s dítětem až trošku povyroste. Někteří chlapy nevědí, co mají s miminky dělat. Jiný tatínek se k miminku chová skoro jako maminka, někteří jsou i mateřské. To jak to máte vy, bych spíš od Tvého partnera viděla, že o vašem dítěti ví a je takové jeho občasné zpestření dne. A vztah k Tobě..sama vidíš jak to je, ale nepočítej, že někdy v budoucnu bude mít k Tobě chlap respekt..to je přece blbost ne? Partner by Tě měl milovat, vážit si Tě, pomáhat, chránit Tě, měla bys vědět, že se o něj můžeš opřít, ale respekt? Ten snad může mít max. dítě vůči svým rodičům. Být Tebou bych to asi neprotahovala a vztah ukončila. Protože si uvědom, že pokud spolu jen přežíváte, s tím, že partner s Tebou jedná třeba pohrdavě, hloupě, vaše dítě to jednoho dne začne vnímat a udělá si obraz, jak se má chlap chovat ke své partnerce. Spíš vašemu dítěti dopřej hezké dětství a je jedno jestli budeš sama nebo si někoho najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
18.7.13 07:07

Souhlasím s klafinou123.
Vždyť vy jako rodina nežijete. Pokuď nejsi schopná mu věřit a bydlet s ním, tak nemá cenu to udržovat. Ovšem pokuď spolu nebydlíte, nediv se, že chlap udržuje svůj svobodný styl života, chodí po večerech na pivo a dítko si bereš tak jak říkáš. Dost chlapu neví co s miminky dělat a vůbec to neznamená, že o ně nestojí. Bere si ho, tráví s ním čas (nevím teda jak často), ale tím lásku projevuje. Ani nevím jakou dává částku, ale je logické, že nebude platit horentní sumy, když nezná náklady a nebydlíte s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
18.7.13 08:06

@lonely girl Tak upřímně - když spolu nebydlíte a jen Ti dává nějaké peníze na malého, budeš to mít stejné, když to s ním ukončíš úplně. Alimenty Ti stejně platit musí, když je dítě jeho a stěhovat se nemusíš, když stejně bydlíš sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.7.13 09:09

Vsak spolu nejste, takze co je problem? Ze s nim byt chces, ale neveris, ze se zmeni? On s tebou byt chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
18.7.13 09:17

A Ty chceš žít s člověkem kterému nevěříš?
Pochopila jsem, že spolu nebydlíte, tak proč Ti vadí, že chodí o víkendu ven a v týdnu na pivo? :nevim:
Buď ráda, že si dítko aspoň bere a něco málo přispívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.16 20:32

Holky stalo se to, ceho jsem se nejvíc bála. Ale od začátku. Poznali jsme se s pritelem a hrozně jsme si rozuměli. Po 4 měsících jsem otěhotněla, v těhotenství byl v pohodě a nepřipouštěla jsem si že by se něco mohlo stát. I když jsem byla zvyklá kolem něho pořád skákat protože tak si ho naučili jeho rodiče že nic neudělá sám. Jenze když se mimco narodilo vůbec mi nepomaha to by mi tak nevadilo kdyby mě nezačal ještě víc využívat a k tomu vše musím dělat s mimcem.Je vášnivý rybář takže když to práce dovolí jsme tak 3× týdne na rybách vždy cca 6hpdin někdy i víc. Tim hádky začaly pac mě to taky pořád nebaví a když bych chtěla zůstat doma tak mi řekne, ty budeš někdy něco chtít. Poslední dva týdny mě točí tím že dost co nadává mě tak uz i prckovi.dnes ho Klepl ovladačem tak mu vynadal do sulinu a blbcu a jak si pak prcek hrál a Klepl se tak se mu vysmál že je to karma a má to za to šašek. Nebo dělala jsem mu jídlo na pánvi a když sem mu to přinesla tak mi řekl že to jíst nebude že to chtěl v troubě. Vaham zda se s ním rozejít nebo ne. Nekdy má i světle chvilky ale těch je poslední dobou docela málo. Ale zas ho na tolik miluju že nevím zda bych se s ním dokázala rozejít. Parkrat se k tomu schylovalo tak jsem řekla že s ním končím, on na mě no jak chceš dnes si balim věci a já řekla že jsem to tak nemyslela. Omlouvam se za „Roman“

• Citovat
  • Upravit
35901
26.6.16 20:37

No, kdo chce kam… mas s chlapem, kterého jsi vlastně ani pořádně nepoznala.

Příspěvek upraven 26.06.16 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
26.6.16 20:39
@Anonymní píše:
Holky stalo se to, ceho jsem se nejvíc bála. Ale od začátku. Poznali jsme se s pritelem a hrozně jsme si rozuměli. Po 4 měsících jsem otěhotněla, v těhotenství byl v pohodě a nepřipouštěla jsem si že by se něco mohlo stát. I když jsem byla zvyklá kolem něho pořád skákat protože tak si ho naučili jeho rodiče že nic neudělá sám. Jenze když se mimco narodilo vůbec mi nepomaha to by mi tak nevadilo kdyby mě nezačal ještě víc využívat a k tomu vše musím dělat s mimcem.Je vášnivý rybář takže když to práce dovolí jsme tak 3× týdne na rybách vždy cca 6hpdin někdy i víc. Tim hádky začaly pac mě to taky pořád nebaví a když bych chtěla zůstat doma tak mi řekne, ty budeš někdy něco chtít. Poslední dva týdny mě točí tím že dost co nadává mě tak uz i prckovi.dnes ho Klepl ovladačem tak mu vynadal do sulinu a blbcu a jak si pak prcek hrál a Klepl se tak se mu vysmál že je to karma a má to za to šašek. Nebo dělala jsem mu jídlo na pánvi a když sem mu to přinesla tak mi řekl že to jíst nebude že to chtěl v troubě. Vaham zda se s ním rozejít nebo ne. Nekdy má i světle chvilky ale těch je poslední dobou docela málo. Ale zas ho na tolik miluju že nevím zda bych se s ním dokázala rozejít. Parkrat se k tomu schylovalo tak jsem řekla že s ním končím, on na mě no jak chceš dnes si balim věci a já řekla že jsem to tak nemyslela. Omlouvam se za „Roman“

At si ty veci sbali a jde… Jeste se takhle chovat k diteti… K vlastnimu. To by si dovolil jednou a naposled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí