Problémy s učením

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
8.11.11 15:24
eva valoi píše:
Se synem jsem se opravdu učit nikdy nemusela. Prošel celou základkou bez vážnějších problémů a pokračuje dál. Kdybych si myslela, že to nepotřebuje, tak bych se s ní neučila. Pokud jsou vaše děti bezproblémové, tak gratuluji, ale věřte tomu, že to není jenom vaše zásluha.
Při výchově syna jsem se domnívala, že jsem skvělý vychovatel, dcera mi to dává sežrat. Je to pro mě velké poučení. Už si nemyslím, že když je některé dítě neposlušné, divoké, nepořádné, že je to jednoznačně chyba rodičů. Není.

A proč jsi naježená?
Já si rozhodně nemyslím, že je moje zásluha ,že s dcerou nemusím dělat úkoly a naopak si ani nemyslím, že jsou vytříbené hlášky tvé dcery tvou vizitkou..
To je spíše věkem..
Bych také řekla, že jí vadí, že to nejde jako po másle, tak holt uhýbá..

Jen jsi v úvodu nenapsala důvod, proč se s ní stále učíš..kdybych to věděla, nepíšu, at to neděláš..Tak se nezlob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26417
8.11.11 17:44

anguo

tak brácha je slušná kombinace, taková malá noční můra každé učitelky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.11.11 18:00
neumisa píše:
anguotak brácha je slušná kombinace, taková malá noční můra každé učitelky :mrgreen:

A nakonec má i maturitu a je OSVČ :lol: On je hrozně šikovný (a chytrý jako taky :lol: ) a u něho vidím, že když se člověk snaží a nechce být za vola, tak ani s takovou „diagnózou“ nemusí mít psaný projev jak hovádko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
8.11.11 18:13

Diskuzi jsem nečetla, já jen k těm tužkám :lol: Na ZŠ to byla moje povinnost spolu s vysáváním. Každou neděli po obědě jsem musela ostrouhat celý hrníček s tužkama a máma chodila kontrolovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.11.11 18:38
Kallkapa píše:
Diskuzi jsem nečetla, já jen k těm tužkám :lol: Na ZŠ to byla moje povinnost spolu s vysáváním. Každou neděli po obědě jsem musela ostrouhat celý hrníček s tužkama a máma chodila kontrolovat :mrgreen:

Zlatý tužky, já myla celé rodině boty.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.11.11 21:44

Ahoj, já jsem z ní někdy na nervy a to mi za zády křičí roční dítko :zed: Někdy je to fakt „na tabletku“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
8.11.11 23:21
Lizbeth píše:
Kallkapa píše:
Diskuzi jsem nečetla, já jen k těm tužkám :lol: Na ZŠ to byla moje povinnost spolu s vysáváním. Každou neděli po obědě jsem musela ostrouhat celý hrníček s tužkama a máma chodila kontrolovat :mrgreen:
Zlatý tužky, já myla celé rodině boty.. :zed: :zed:

To dělala máma, my (já a sestra) bychom to neumyly dost precizně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.11.11 23:30

Já bych teda brala radši tužky, než boty, to je strašný opruz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek