Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den, chtěla bych poradit malému je 4,5 měsíce, je na um a ze začátku měl nutirlon bylo vše oka ale pak začal blinkat tak bebu ar a po tom se mi zas zdál že špatně kaká, tak přešli jsme na beba sestive ale má už asi měsíc zelné hovínka, a sestřička mi řekla že to jsou hladové 💩,ale když mu dávám papat tak prostě nechce.. no a chci se zeptat které umělé by jste doporučili? Jsem už zoufalá…prosím o pomoc..
Nemen to tak casto. Zelena stolice je u um bezna. Jinak je spokojeny? Nabírá na vaze? Ma dost pocuranych plen?
@Kriss Tina jo přibral za měsíc půl kila, jako on je hodně živé miminko. No nevim m proč mě to říkala sestřička asi zapomněla že je malý na um, já si to hledala a že je to tím že v um má dost železa ale ona mě docela vyděsila právě… Jo má dost počuranych plen.. tak teď má bebu optipro a když mu to dám do pusy tak si třeba párkrát cucne a pluje to ven.. tak chci zkusit úplně jiné ale nevím jaké…
Hladová stolice (pokud vůbec existuje, mnoho laktačních poradkyň tvrdí, že ne) je především u plně kojených dětí. Pokud se malý na UM barva většinou bývá ze železa nebo probiotik. Jestli stolice výrazně nezapáchá, není hlen, nějaké jiné problémy, tak bych značku neměnila. Maminky s výběrem správného UM mívají často mnohem větší potíže
My jsme také na Bebe Sensitive a zelená hovinka máme také. Z téhle Beby to tak prý proste bývá ☺️️ Konzultovala jsem to s naši doktorkou a řekla nám, ze je to v pořádku 👍