Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A na nakup ho muzes vzit s sebou ne? Budocka v aute nebo u obchodu ![]()
@Janichka popravdě já psa nikdy nechtěla, to uznávám. Ale respektuju že tu byl předemnou, ale bohužel nesmí dělat naschvály a měl by vědět kde je jeho místo. Snažím se mu kupovat pamlsky, motivovat ho že když nevyrabuje koš, dostane ňamku, když je hodná, dostane ňamku. Jde o to že neumí ani ty základní povely…
K tomu, že nemůžeš zavírat pokoj, že ti tam spí malé, co takhle zábrana do dveří? ![]()
Opravdu nevím jak bych táhla psa na vodítku, dítě v kočáře, tři igelitky ![]()
@Anonymní píše:
@Reinka Tak já to tak zkusím praktikovat, snad to pomůžeMalý zoubky, ale i ty dokáží udělat neplechu
@Almira-Alm Přes den nijak moc neštěká, to jsem vyřešila tím, že jsem dala křeslo od okna a zakázala jí chodit na okno. Štěká prakticky jen když někdo přijde nebo uslyší něco venku…
zacnes cupovat za kuzi a pritom se ho budes bat, si to jeste vic pokazis, ale to je ti asi fuk
to vubec nebi o byti, ci cupovani. Pes musi z tebe poznak ze si pevna v kramflecich. Nemusi se bit ci cupovat. Staci ho polozit na zada ( evidentne nebude chtit) a tak pul minuty ho tam podrzet dokud se nezklidni. To je podrizena poloha.
@Dreezy Nad ní už jsem přemýšlela
Ale to nevím jestli u manžela projde…
@Anonymní píše:
@Dreezy Nad ní už jsem přemýšlelaAle to nevím jestli u manžela projde…
Jo, tak to je potom těžké s manželem
Je třeba nějakých kompromisů a tohle by snad zkousnout mohl a ty bys měla o starost míň ![]()
@Anonymní píše:
Opravdu nevím jak bych táhla psa na vodítku, dítě v kočáře, tři igelitky
Já tahám psa 60kg, fenu 25kg, golfky, nákup, pupek 20kg a občas ještě batole, který se rozhodne, že v kočáru zrovna nebude…všechno jde, fakt ![]()
@Janichka Tak mi zní lepší to položení na záda. Ptám se zde na radu, protože o výchově psů opravdu nemám ani páru, manžel evidentně také ne… Nechápu proč si ho pořizovali, ale to je na jiné téma…
@Anonymní píše:
Opravdu nevím jak bych táhla psa na vodítku, dítě v kočáře, tři igelitky
Nejlepsi je rict ze to nejde
to je jednoduche. Jak muze umet povely kdyz ji to nikdo neucil, jak muze vedet ze jeho misto ma byt az posledni, kdyz byl celou dobu nad tebou
pes je zvire, ma mednoduchy mozek, on to tak citi. Pes nemysli jako clovek.
Ja do ted taham decko, tasky a dva 40kg psy. Takze ver mi, vim!
@Anonymní píše:
@Janichka Tak mi zní lepší to položení na záda. Ptám se zde na radu, protože o výchově psů opravdu nemám ani páru, manžel evidentně také ne… Nechápu proč si ho pořizovali, ale to je na jiné téma…
Najdi si nekde na netu chovani psu ve smecce. Ty musis nahradit tu alfa fenu. Ona ma pocit ze muz je alfa samec a ona alfa fena, ty a dite jste tam navic. Nesmis se ji bat. A nebij ji prosim.
Ja mam psy vycepovane, ale proste taky sezerou neco co je jim na dosah kdyz treba odejdu a zapomenu na to. Jsou to zvirata. Malej pes dokonce neco pokouse, treba male hracky, musim proste vsechno schovat kdyz odchazim a nebo je beru s sebou ![]()
@Reinka @Janichka Tak to smekám, protože já když vytáhnu ty tašky a kočár do toho kopce, tak stěží popadám dech
Jsem teď znovu těhotná, takže jsem ráda když dojdu.
@Janichka Určitě si to najdu. Už si vážně nevím rady. Já ji nebiju, jak to asi vyznělo, jen plácnu po zadku, protože nic jiného nezabíralo. Jdu to prostudovat…
Hele když nechce manžel, tak budeš muset začít cvičit ty. Co najít někde v okolí cvičák, ukážou ti jak na ní. Jinak nejlíp opravdu funguje povalit na záda a nepustit, dokud se nezklidní. Uděláš párktár a pes pochopí kde je jeho místo. Ten zbytek je o drezůře. Když manžel nechce vychovávat, tak by pak aspoň neměl výchovu kazit. Od stolu prostě pes jídlo nedostane. Pokud mu manžel chce něco dát, donese mu to do jeho misky. Klec by byla taky řešení - koš, plíny,
všude…
@Reinka Tak já to tak zkusím praktikovat, snad to pomůže
Malý zoubky, ale i ty dokáží udělat neplechu 
@Almira-Alm Přes den nijak moc neštěká, to jsem vyřešila tím, že jsem dala křeslo od okna a zakázala jí chodit na okno. Štěká prakticky jen když někdo přijde nebo uslyší něco venku…