Problémy se psem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
18.10.13 23:59

@Lucie_Sx presne tak, uf, uz jsem myslela ze jsem takova jen ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.13 10:13

@Janichka Jsem s ní 2 a půl roku

• Citovat
  • Upravit
6956
19.10.13 11:53
@Anonymní píše:
@Janichka Jsem s ní 2 a půl roku

Tak to uz je docela dlouho, to jsi mohla zacit resit i druv. Tak sup do toho. Napus jak to jde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
19.10.13 15:36

@Janichka jako malý nám chodil do koše jako do ledničky, vyraboval všechny skříňky v kuchyni, rozbalil všechna balení utěrek, toaleťáku, houbiček… vytahal ponožky a spoďáry z komod… všude jsme museli dát dětské pojistky :mrgreen: teď mu budou tři a už dávno nic takového nedělá. Ani jídlo nám nekrade ze stolu, když se vzdálíme :nevim: čumáček k němu strčí, ale neolízne a nečóruje. Občas strčí hlavu do koše pod manželovým stolem (není tam nic organického, jen papír a tak), ale dělá to, když se snaží vynutit si pozornost (když třeba koukáme na film). Když je doma sám, tak je moc hodný a spinká :srdce: (pokud nehárají feny, to leze z okna a promenáduje se po parapetu v druhém patře - je celý oťapaný - máme skoro 5m dlouhé okno - sousedi musí valit oči)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
19.10.13 15:38
@Any83 píše:
@Janichka jako malý nám chodil do koše jako do ledničky, vyraboval všechny skříňky v kuchyni, rozbalil všechna balení utěrek, toaleťáku, houbiček… vytahal ponožky a spoďáry z komod… všude jsme museli dát dětské pojistky :mrgreen: teď mu budou tři a už dávno nic takového nedělá. Ani jídlo nám nekrade ze stolu, když se vzdálíme :nevim: čumáček k němu strčí, ale neolízne a nečóruje. Občas strčí hlavu do koše pod manželovým stolem (není tam nic organického, jen papír a tak), ale dělá to, když se snaží vynutit si pozornost (když třeba koukáme na film). Když je doma sám, tak je moc hodný a spinká :srdce: (pokud nehárají feny, to leze z okna a promenáduje se po parapetu v druhém patře - je celý oťapaný - máme skoro 5m dlouhé okno - sousedi musí valit oči)

Oni jsou zlaticka :mrgreen: cevecko je nadherne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
19.10.13 15:53

@Janichka Jsou nádherní, ale jsou to opice. Upletli jsme si na sebe pěkný bič :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
19.10.13 15:56

@Any83 to rika kazdy kdo ma cevecko :D nebo alespon ti co znam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
19.10.13 16:08

@Janichka no to se vůbec nedivím :mrgreen:
Nedávno mě zastavila tak 17ti letá holčina a nadšeně povídá, to budeme mít taky! Tak jí povídám, no, tak to si užijete. Docela čučela :mrgreen: teď je to hrozně módní plemeno, ale skoro každý den vidím na FB inzerát - dospělý čsv hledá nový domov :( z toho důvodu jsem se rozhodla, že se nebudu podílet na množení štěňat. Jeden vrh bych po svém psovi chtěla, aby jeho krev šla dál (bude mu dopřáno za pár dní), ale víc rozhodně ne. Tolik inzerátů na dospělé psy s PP jsem u jiného plemene ještě neviděla :(
Problém je, že tohle plemeno je servírováno pěkně zabalené v celofánu. Pod pojmem živý temperament se toho skrývá opravdu mnoho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
19.10.13 16:11

@Any83 to mas pravdu :? Hodne vidim cevecka v inzeratech. No ono to chce podbetonovat metr do hloubky plot atd… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.15 18:09

My měli v podstatě ten stejný problém, koš teda nevybírá ani nedělá svinčík, ale když na něj třeba zařvu, když něco nesmí, taky začne vrčet. U nás to začalo tak, že jsem s pésanem byla doma rok už od koupě. Hráli jsme si, dívali se na telku, chodili na vycházky,… Někdy, když zlobil, dostal na prcku.. Ale jinak jsme ho měli jak miminko.. Po roce jsem šla do práce a začal být na mě rozčílený. Když zlobil, napomínala jsem ho.. Schválně třeba i doma čůral atak.. Jenomže, když jsem se pořád rozčilovala jako ty, bylo to spíše horší.. Co jsem se dívala po diskuzích, lidé radili, že při agresi psa trestat atak.. Třeba když tě pokouše, tak ho skolit k zemi a ukázat, že jsi silnější atak.. Což mě už pokousal, hlavně se to stává když odejdu a tak za 2 hoďky se vrátím a chci se pomazlit, tak začne vrčet a být agresivní.. Já jsem si udělala svůj způsob.. Třeba na tebou zmiňovaných naschválech, nekřič na něj, nerozčiluj se, vem to v rámci hry a řekni mu klidným hlasem nebo nějak legračně no ‚Bene‘ nevím, jak se jmenuje :D a všechno řeš po dobrým.. Když udělá něco, za co budeš ráda, dej mu pamlsek, pochval ho, apod.. Psi jsou mazaní. Jestliže byl bit, měla bys být na něj milá. A on ti to i oplatí. Když něco provede a ty k němu přijdeš a nadáš mu, bojí se, že mu dáš na zadek. Tady musíš ukázat opak. Zase naštváním nic nevyřešíš. S jeho agresí po mým příchodu to řeším tak, že si ho nevšímám, však on se uklidní.. No, ty pejska znáš ale nejlíp, musíš si k němu najít tu pravou cestu.. Nejlepší je však vše řešit po dobrém a více si s ním hrát.. ;) to je moje taktika.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný