Problémy se spánkem u 11. měsíčního mimča

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
20.9.16 11:22

Problémy se spánkem u 11.měsíčního mimča

Ahoj maminky. Potřebuji radu…Mám skoro 11.měsíčního chlapečka a máme problém se spánkem :,( Doposud spal celkem dobře, někdy se 1× za noc vzbudil, dala jsem dudlik a spinkal spokojeně dál…Ale teď je to hrůza.
Začíná to už při uspávání. Nikdy neusínal sám, zkoušela jsem to, ale nešlo to. Tak u něho vždycky sedím a on usne v postýlce. Teď má ale problém i usnout, někdy to trvá i hodinu. Chodí spinkat mezi 19.30-20.00.Když už usne, tak hezky spinká. Kolem 22hod se probudí ne kojení a pak usne.Ale pak se pravidelně vzbudí kolem půlnoci, dám mu napít nebo dudlika a usne.No ale pak zhruba po 1,5hod. se furt budí a brečí-nic nezabírá-ani dudlik, pití…nic. Většinou si ho pak beru k sobě do postele. Myslela jsem si, že je to tím, že jsme ho dali do dětského pokojíku a spinká tam sám. Ale tím to asi nebude, protože když ho mám u sebe, tak se taky budí, sice ne tak často, ale budí. No a pak se cca kolem 5hod probudí a zase brečí, tak ho nakojim, usne a za cca hoďku zase brečí. Většinou má zavřené oči…Nechápu čím to je…
Přes den spinká v pokojíčku hezky. Většinou spinká dopoledne cca 1,5hod a odpoledne taky 1,5-2hod.
Poraďte čím to může být? Mám ho dát zpátky do ložnice, nebo to jsou zoubky…nebo snad má hlad… :,( :,( :,(

Kojím už jen ráno a na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4397
20.9.16 11:35

U nas podobne dokud jsem kojila a brala po pulnoci do postele, tak spatne spal. Pak jsem ukoncila kojeni, tyden na to jsem prestala brat do postele a asi do 14 dni se to spravilo. Uz se budi jen vyjmecne. Ale uz je mu 20 m a kojeni nepotreboval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
20.9.16 11:45

@Mišule M. A co zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.9.16 12:23

@e008
Přijde mi totiž ještě brzy na to, abych přestala kojit. Dokud malej chce, jsem ráda… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.9.16 12:24

@Janitka
Máma zatím 2 dole…Dásně má trochu natklé, ale nevím…Pořádně to nepoznám…A hlavně mi přijde, že pak všechno svádím na zuby :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
20.9.16 12:25

@Mišule M. Mye tedy teprve 8 a pul mesicnio ale resim ted neco podobneho. Take kojim a take se budi a za noc musim vickrat dat dudlika a kojim uz i dvakrat za noc. Ono je nekolik moznych pricin: 1. Zuby - my mae ted 7 zubu a zda se mi ze roste osmej 2. Hlad - i v 11mesicich muze mimco rustove jit hodne dopredu a v hlavicce mu to srotuje o sto sest, prehrava si veci ze dne a budi se, od 8 mesice zacinaji take nocni desy a sny jsou u nich progresivnejsi, rada snad jen jedna, nepoustet tak hodinu pred spanim televizi a spis jen cist a dela uklidnujici veci. 3. Kojeni - nekdy kojeni po osmem mesici muze vest k tomu ze mimco ho bude vyzadovat stale casteji v noci, MM uz neni tak vyzivove dulezite ale mimco je ne ne zvykle a svym zpusobem ho chce i kdyz neni potreba, ale neni to duvod pro ukonceni kojeni! Vytrvat. Priklanim se k tem nocnim desum a rustu zoubku, v tomto obdobi je to heozne caste. Drzte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30772
20.9.16 17:13

@Mišule M. A zkusit ho uz hodit jen na jeden spanek denne? Ja mam teda nespavce pres den i v noci, tak mne prijde 3,5 hodiny pres den hodne, ale taky jsem mozna mimo misu (dcera spala v tomhle veku 2krat 30 minut, syn uz vetsinou jen jednou denne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí