Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
prosím
já nemám mamku, jen tátu!
Aha tak promin, to byla jina ![]()
Jinak souhlasim s napadem ho taky oslovovat jinym jmenem. Pokud nepomuze toto tak uz nic ![]()
@Anonymní píše:
Tobě ještě odpovím…Ne nesnižuje, právě naopak ale to už není podstatné
no to bych naopak rekla, ze podstatne je, protoze pokud se po 7 letech prerikava casteji nez driv, tak tezko muzes cekat zmenu k lepsimu ![]()
Zakladatelko myslím, že to bude stále horší a horší. Tohle se s věkem stupňuje. Kdo má problém s pletením jmen věkem se to jenom umocňuje.
Je to něco asi jako - matka si splete jména dětí občas, babička už podstatně častěji a prababička už říká všem vnoučatům jedním jménem.
Můžeš mu na to odpovídat také jiným jménem ale nemyslím si, že by to pomohlo.
@evill píše:
Zakladatelko myslím, že to bude stále horší a horší. Tohle se s věkem stupňuje. Kdo má problém s pletením jmen věkem se to jenom umocňuje.
Tím věkem to nebude. Když mi moje žena před lety dala důrazně najevo, že se opravdu nejmenuje „Janička“, tak jsem si to sakra dobře zapamatoval ![]()
@Anonym X píše:
Tím věkem to nebude. Když mi moje žena před lety dala důrazně najevo, že se opravdu nejmenuje „Janička“, tak jsem si to sakra dobře zapamatoval
A kolik ti bylo před lety let? A žil si předtím dvacet let s Janičkou? Žes tak říkal své nynější ženě?
Neviem ci to suvisi, ale v puberte som mala dvoch kamaratov, ktorym som zakazdym prehodila mena. Nikdy nikomu, a u tych dvoch bol Karol furt Davidom, a David Karolom. A pritom Karol mal dva metre, blond vlasy a bol tintitko, a David tak meter sedemdesiat, brunet a gulicka ![]()
A to si inak nepletiem nikdy nikoho, len vlastnym deckam obcas netrafim ![]()
@evill píše:
A kolik ti bylo před lety let? A žil si předtím dvacet let s Janičkou? Žes tak říkal své nynější ženě?
S Janou jsem byl dva roky a bylo mi tehdy asi 30.
@Anonym X píše:
S Janou jsem byl dva roky a bylo mi tehdy asi 30.
Tak vidíš. Tady tomu pánovi je minimálně 40, když má dospělé děti a manželku měl 20 let. Tak jak víš, že to nesouvisí s věkem a s tím zvykem?
@evill píše:
Tak vidíš. Tady tomu pánovi je minimálně 40, když má dospělé děti a manželku měl 20 let. Tak jak víš, že to nesouvisí s věkem a s tím zvykem?
Nevím - jen uvažuju.
@Anonym X píše:
Nevím - jen uvažuju.
Jasný. Zakladatelka moji teorii potvrdila tím, že čím jsou spolu déle jeho přeřeky se stupňuji…
@Anonymní píše:
![]()
ne, můj přítel není žádnej 58letej starej děděk
chtěla jsem jen pohled z druhé strany ale jak vidím zbytečně. Nashledanou zakladatelka
Je mu šede, Mončo? NEDELEJz toho rotiku, ne? See pes.
Kašli na to, hold to má za těch dvacet let hodně zafixované, buď ráda, že ti neříká úplně nějakým jiným jménem ![]()
Já jsem mladá a taky se mi občas plantají jména, když jsem začínala s manželem, tak jsem ho zezačátku raději moc neoslovovala, protože jsem se bála, že mu řeknu jménem bývalého přítele.
. Sem tam si z něj udělej srandu, taky ho oslovuj různými jmény a ber to s humorem, protože to asi lepší nebude ![]()
Zakladatelko:
Na světě jsou daleko horší věci. Pokud se jinak máte rádi a rozumíte si, tak to neres a ber to s úsměvem. Protože tohle řešit po sedmi letech vztahu nejspíš nemá cenu. ![]()
No tak starýho psa prostě nepředěláš
. Mě zase máma říká jménem sestry, ale teda vždycky se opraví - narodila jsem se víc jak deset let po ní, už se zžily, pak se jsem se narodila já, to zvládala pojmenovávat v pohodě, ségra se brzo vdala, tak mě máti pořád přejmenovává ![]()
Zakladatelko, vůbec nevím co poradit. Bavili jste se o tom? Možná bych zkusila oslovovat ho také jiným jménem, třeba mu docvakne jak je to nepříjemné