Rodina vs možná lepší život..

Anonymní
2.1.15 20:56

Rodina vs možná lepší život..

Ahoj.

Jdu Vám sem napsat příběh o jedné holce… která se zstavila na rozcestí a neví, kam a co dál..
Tou slečnou jsem samozřejmě já. Ale možná, když se z toho vypíšu a vše sesumíruju..pomůže mi to v rozhodování.. Děkuji předem za trpělivost a přečtení.

Jsem slečna, maminka malé princezny, školkového věku, od září mám báječnou práci, báječné místo za ještě báječnější peníze. Dělám jedné nejmenované firmě oblastní ředitelku, a případně jsem na pobočce v mém městě.
S partnerem jsme spolu letos pět let. Je to dlouuuhý příběh. Seznámili jsme se v mých osmnácti..láska jako trám..malou jsme samozřejmě neplánovali, ale oba jsme se s novou rolí sžili a fungovali. Partnerovi je dvacet osm let.
Celou dobu má stálou práci, ale splácí si své dluhy z mládí, k narození naší dcerky jsem od našich dostala byt a auto. Partner se s tím nějak tak smířil, že případně bude odcházet on. Jeho je TV a postel. Zbytek je vše mé.
Máme řekla bych nějak tak normální vztah..ale mívám chvíle, kdy si to přestávám myslet.. poslední dobou mi partner říká, že se doma pouze míjíme a že si řekneme jen čau a ahoj a jinak nic.. konečně to začal vidět…
Spíme spolu poslední dobou cca 1× za tři týdny. Nemáme čas, náladu, povětšinou jsme pohádaní. :(
Poslední dny se už ale nehádám.. Jsme spolu skutečně od mého mládí, tak máme za sebou i život ještě bez malé, a kdybych měla soudit i dle tohoto období, dávno spolu nejsme. Partner je podle mě složitá osoba.. dokáže šíleně milovat, ale i ignorovat a ubližovat, což já vůči němu neumím.. Přijde mi to hloupé, trapné..
Nebudu zastírat, že za celý vztah mě nikdy nepraštil.. pokaždé ale, když se jednalo o nějakého chlapa a pronesla jsem nevhodnou poznámku.. ale NIKDY to nebyl důvod mě uhodit!!! :| Tím u mě klesnul.. jako otec je skutečně stoprocentní. Vykoupe, školku obstará, nakrmí, vydrhne zadek :D vše. Mezery má hodně v kontaktech s rodinou a známými. Naši přátele mu najednou připadají trapní apod. pozdraví, když je potkáme, ale nechodí nikam se bavit, když jdeme, jdeme spolu, a ještě se nudí :(
K mým rodičům nejezdí vůbec, s jeho rodiči se vidíme cca třikrát ročně kvůli malé, já tam sem tam zajedu na kafčo. Nemám s nimi problém.. :)
Na vše řekne co tam bude dělat a že je nepotřebuje.. :roll:
Někdy jeho myšlení opravdu nechápu..
Dospěla jsem ale k názoru..nebo spíš do bodu..kdy nevím co dál..
Vím, že jsem mladá, ale naši mě zabezpečili, jsem za to moc ráda a moc vděčná, ale chci víc… :|
Vím, že si mě partner nikdy nevezme, nechce svatbu.. vím i že nechce další díte případně někdy.. nechce ani ze sídliště.. na co já mám též jiný názor.. má lodžie připomíná skleník.. :)
A já zjištuji, že chci jet k moři, co partner nechce, protože by se ukazoval v plavkách.. nelyžuje.. já ano.. nejezdí na kole.. já ano..
Ale na druhé straně.. neustále ho mám ráda.. přitahuje mě.. ale už je to.. nudné je ošklivé slovo…
Z té ´nudy´ jsem poznala někoho…respektive on si našel mě… u mě v práci…
Vídáme se už tři měsíce, ale až ted jsme se nějak tak oslovili..
Píšeme si a navštěvuje mě v práci cca čtrnáct dní. Je o něco starší než já, pozorný, má stálou práci, bydlí tedy ještě s rodiči :oops: :mrgreen:.. nemá řidičák.. je takový ještě nevylétnutý z hnízda.. :D nevím jak to říct..
Krásně se stydí.. píšeme si, říkáme si, že jsme si sympatičtí, o mé dcerce ví, tu bych do toho ale nezatahovala určitě nějakou dobu.. Zkusil mě políbit.. má měkké krásné rty.. celý se chvěl.. potom psal, že krásně líbám.. že se omlouvá, že mě má plnou hlavu..
Je to tak nádherně pubertální… :oops:

Vím, že je hloupost bít klín klínem.. ale je to spíš takové nakopnutí nebo impuls něco se svým životem dělat..

Občas je to skutečně na palici a partner umí být hnusný.. ale zase si říkám, jsme na sebe zvyklí, známe každý centimetr těla toho druhého, každou reakci.. ale nechci celý zbytek mladého života prožít jen kvůli zvyku…

Napsala jsem to hodně zmateně.. tak jak mi to přišlo pod prsty… jen bych chtěla vědět, zda je tu taky nějaká, kterou takhle někdo pobláznil a ona váhala.. nebo jsem pitomá jen já :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4373
2.1.15 21:02

A co kdybys zkusila prvně spravit ten předešlý vztah, než dáš prvnímu, který ti napíše, že krásně líbáš?? :think:

Po takové době a společně stráveném životě bych asi bojovala. Nebo utekla už dřív…

Co třeba poradna?? I když, asi by nešel, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
2.1.15 21:02

Musíš si srovnat co chceš ty, jestli chceš být s partnerem stále na tom mrtvém bodu, kdy on se nechce nijak posouvat ve vašem vztahu. Nebo jestli chceš něco jiného ať už s tím z práce nebo někým jiným. Jestli chceš další dítě a svatbu, kterou ti ten co jsi s ním nabídnout nemůže nebo nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
2.1.15 21:05

Mě teda nikdo ještě nepobláznil, ale tvůj nový objev mi připomíná mého ex. A věř, že nebylo o co stát. Možná se na něj díváš přes růžové brýle a kdyby sis ho dosadila místo manžela, pohořel by mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
2.1.15 21:05

Jeeejda, ty jsi zamilovaná až po uši :srdce:

Nevím, jestli ti tu někdo poradí, hádám, že spíš ne. Sama by sis v sobě měla najít řešení, ale nic neuspěchat! Třeba ten mladý koloušek si umí představit románek, ale s dítětem už by to mohlo být horší… Záleží ale jen a jen na tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.1.15 21:07

Milá anonymní.. přijde mi, že výběrem svého prvního partnera jsi sáhla pod svou úroveň protože násilnický neakční urážlivec pod úroven je…a ted to děláš zas - starší než ty ale bydlí u rodičů nemá ani řidičák a chová se jak „panic“? Co ti na něm imponuje nechápu :think:
Já ti nevím..aby to nebylo z deště pod okap… osobně bych se - být tebou pokusila být chvilku sama s dcerou a trochu si ujasnila jakého muže vedle sebe chci..

Příspěvek upraven 02.01.15 v 21:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.1.15 21:09
@Petule030 píše:
Jeeejda, ty jsi zamilovaná až po uši :srdce:Nevím, jestli ti tu někdo poradí, hádám, že spíš ne. Sama by sis v sobě měla najít řešení, ale nic neuspěchat! Třeba ten mladý koloušek si umí představit románek, ale s dítětem už by to mohlo být horší… Záleží ale jen a jen na tobě ;)

jaký mladý koloušek? on je starší než ona 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911

Chapu to dobre, ze te tvuj soucasny partner obcas zbije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400

Hele, uprimne… pokud ma mekke krasne rty, tak te s nim urcite ceka lepsi budoucnost. Nahazej veci do igelitky a jdi za svym stestim :kytka:

• Citovat
  • Upravit
231
2.1.15 21:10

Tvd, nejsi reditelka stanku s klobasami? Inteligence by odpovídala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.1.15 21:11

Je starší, ale stále u rodičů, nemá řidičák, chová se pubertálně… fakt chceš někoho takového?

Jako úspěšný vztah na řidčáku nestojí, ale je třeba si uvědomit i praktickou stránku věci a každodenní rutinu.

I kdyby současný vztaj skončil, mysli hlavně na dceru. Chceš, aby jí někdo takový vychovával? Není ti 17 a nejsi bez závazků. Přemýšlej hlavou a ne něčím jiným. Nohy na zem a chladný úsudek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.1.15 21:13
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Hele, uprimne… pokud ma mekke krasne rty, tak te s nim urcite ceka lepsi budoucnost. Nahazej veci do igelitky a jdi za svym stestim :kytka:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
2.1.15 21:14
@jdukolem píše:
jaký mladý koloušek? on je starší než ona 8o

Jo aha, to jsem nějak přehlédla :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
2.1.15 21:14

Co čekáš, že ti tu někdo poradí :lol: je tvůj život a jsi za něj odpovědná ty sama. Ten tvůj novej objev se drží máminy sukně, nemá řidičák a strašně se stydí?? Může to být dobrej partner, ale třeba taky zamindrákovaný tele, který až s tebou nabyde sebevědomí, tak tě může taky týrat žárlivostí. :nevim: Je mi jasné, že to píšeš v eforii, ale pravda je taková, že když si nechá člověk flirt přerůst přes hlavu, jako ty, tak je pak úplně normální vidět svého stávající partnera dost ostrýma očima, posuzovat pro a proti a vypichovat především to špatné, jenže stejně budeš možná posuzovat za deset let, tvůj dnešní nový objev, až přijde nějaký další nový a další nový :lol: :lol:
Nepíšu to, protože tuhle zkušenost mám někde z časopisu. Já to zažila, taky byl nesmělej, hrozně se mě styděl a byl ze mě paf, se mnou si zvedl sebevědomí, po 3 letech si troufl mě fyzicky napadnout, našel si jinou, zůstal mi moc dlužen a já kvůli němu opustila celkem nudnou jistotu a zkomplikovala si tím život. :mrgreen: Takže přeju hodně štěstí, je to tvůj život a tvoje rozhodnutí, když to nedopadne, dojedeš na to ty a tvoje holčička a to je průser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.1.15 21:15
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Hele, uprimne… pokud ma mekke krasne rty, tak te s nim urcite ceka lepsi budoucnost. Nahazej veci do igelitky a jdi za svym stestim :kytka:

a nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria