Rodina vs možná lepší život..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.3.15 21:52

Momentálně se potýkám hodně s tím, že má psychika je v háji… Denně mám v hlavě to, že se bojím…trnu hrůzou, že se jednoho dne..za pět..deset let otočím a zjistím, že jsem své mládí promrhala a část svého života si nechala protéct mezi prsty a dcerky nejlepší roky pros*ala vniveč… :( a nic jsem s tím neudělala…

• Citovat
  • Upravit
13141
6.3.15 21:55
@Anonymní píše:
Momentálně se potýkám hodně s tím, že má psychika je v háji… Denně mám v hlavě to, že se bojím…trnu hrůzou, že se jednoho dne..za pět..deset let otočím a zjistím, že jsem své mládí promrhala a část svého života si nechala protéct mezi prsty a dcerky nejlepší roky pros*ala vniveč… :( a nic jsem s tím neudělala…

no tak s tím něco dělej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
6.3.15 21:55

A navic ten druhy..proc ne? ja bych nemela chut vztah zachranovat. Nemam Rada tyto typy a jednala jsem vzdy velmi razne. Vidim, ze mas i oporu v rodine. Co se tyce toho druheho pana…ok, ale nestehuj si ho k sobe, at chlapec dokaze.ze si umi sam i tobe navarit, oprat a vyzehlit, chodit vcas na rande, platit za tebe, libat ti ruce, poustet do dveri,„poprat“ se o tebe na diskotece…atd. Nechvatej jen kvuli touze, sama dobre vis, jak rychle vyprchava a pak nastupuje Starost a radost vsednich dni a s ni i ten PRAVY chlap, co ti to umi i po x letech udelat nevsedni. Ikdyby to melo byt to, ze ti koupi tvuj oblibeny sendvic a nachysta ti ho rana ke slozkam do prace ;) Male drobnosti po letech- to je Laska a ucta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.3.15 22:00
@Anonymní píše:

ale ty takhle nemusíš žít.. nemusíš po něm uklízet linku a ani nemusíš stát vedle gauče kam tě nepustí sednout.. nemusíš a o tom to je..tak proč to děláš, když nemusíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
6.3.15 22:04
@jdukolem píše:
ale ty takhle nemusíš žít.. nemusíš po něm uklízet linku a ani nemusíš stát vedle gauče kam tě nepustí sednout.. nemusíš a o tom to je..tak proč to děláš, když nemusíš ;)

neděláme nic, co nechceme… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.15 22:06

Právě v tomhle si myslím, že potřebuji odbornou pomoc..jelikož mě štve, myslím si, že už ho nemiluji, ale jak s ním žiju už pět let cca, ten zvyk… o toho člověka, víte o něm vše.. a to odpoutání od něj..
Jinak v hloubi duše vím, že se budu mít bez něj lépe..
A druhý pán… píšeme si stále, v rámci možností kávujeme, povídáme si, stále máme o čem.. :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13141
6.3.15 22:08
@Anonymní píše:
Právě v tomhle si myslím, že potřebuji odbornou pomoc..jelikož mě štve, myslím si, že už ho nemiluji, ale jak s ním žiju už pět let cca, ten zvyk… o toho člověka, víte o něm vše.. a to odpoutání od něj..
Jinak v hloubi duše vím, že se budu mít bez něj lépe..
A druhý pán… píšeme si stále, v rámci možností kávujeme, povídáme si, stále máme o čem.. :) :kytka:

co ti přináší soužití s ním? Třeba se ráda cítíš jako oběť. Ono je to vlastně snažší než být sama za sebe… Bědovat na to, že on je děsný a on za všechno může, on se nesnaží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.15 22:11

Mám možná nějaký blok v hlavě s tím, že bych mu musela malou půjčovat..vím, že je hajzl, že ji bude cpát do hlavy tisíce věcí :(
ale s tím bych do toho musela jít..
Je mi do pláče.. když poslední cca dva roky, co jsem tak přemýšlela, je to opravdu očistec… žít s někým, když chcete sex, odpověď je: no tak dělej teda, apod.
Poprosíte at vás obejme: přehodí přes vás ruce a stojí. Neobjímá. Jen svalí ruce. Kdybych já nebyla iniciátor všeho, nedotýká se mě vůbec, nemá potřebu nejspíš.. :? je to šílené, když si vzpomínám na ty varovné signály, které by stovky ženám připadali hodně důležité a problematické a já jsem je skousla a trpím je..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.15 22:15
@omites píše:
co ti přináší soužití s ním? Třeba se ráda cítíš jako oběť. Ono je to vlastně snažší než být sama za sebe… Bědovat na to, že on je děsný a on za všechno může, on se nesnaží..

Snaží se, až když mu teče do bot. Něstěžuju si..běžně v životě.. jen sem Vám jsem se chtěla vypsat..ale jinak o tomhle moc lidí neví.. Jen má mamka a děda. Nechápou… ale to už od začátku.. :mrgreen:
Je to možná i z toho důvodu, že má mamka žili s tátou do rozvodu spolu patnáct let..a máma se v čtyřiceti ohlídla a zjistila, že patnáct let propracovala a proseděla v paneláku čekáním na tátu z hospody. Teď jsou oba štastnější..
Přesně toho samého se bojím a mám z toho úzkostné stavy, kdy bulím do polštáře a prosím někoho nahoře, aby mi poslal chlapa, co mě obejme a zeptá se co mě trápí..

• Citovat
  • Upravit
13141
6.3.15 22:17

Neopakuj chybu své matky. Ty tu šanci máš. Je jenom na tobě, jak svůj život prožiješ.
A pokud zůstaneš, pamatuj - je to tvá volba. Nikoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
6.3.15 22:31
@Anonymní píše:
Snaží se, až když mu teče do bot. Něstěžuju si..běžně v životě.. jen sem Vám jsem se chtěla vypsat..ale jinak o tomhle moc lidí neví.. Jen má mamka a děda. Nechápou… ale to už od začátku.. :mrgreen:
Je to možná i z toho důvodu, že má mamka žili s tátou do rozvodu spolu patnáct let..a máma se v čtyřiceti ohlídla a zjistila, že patnáct let propracovala a proseděla v paneláku čekáním na tátu z hospody. Teď jsou oba štastnější..
Přesně toho samého se bojím a mám z toho úzkostné stavy, kdy bulím do polštáře a prosím někoho nahoře, aby mi poslal chlapa, co mě obejme a zeptá se co mě trápí..

ach jo…dokud budeš čekat na spasitele a rytíře tak se ještě nabulíš.. proč by někdo měl zachraňovat holku která sama nechce něco udělat? pamatuj že štěstí přeje odvážným a připraveným.. ty se přece nemůžeš vrhnout z jedné závislosti na chlapovi - (protože nic jinýho to není to co žiješ není láska) - do druhé na dalším chlapovi..jak myslíš že by ten další vztah asi dopadl? stejně! dokud nezměníš vzorec chování budeš se ve vztazích plácat pořád podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
6.3.15 22:57
@Anonymní píše:

tak to se načekáš… nejde bejt štastná na zodpovědnost někoho jiného… s tím současným to nejspíš cenu nemá a bude lepší to vyřešit rovnou, než si pak kazit začátky s někým jiným… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
6.3.15 23:37

Manzel je teda nastesti zamestnany, ale taky pari temer kazdy den Playstationa, sedi na notasu az do 22 hodin. Ma tam I prestavky na cigaretu, nebo ho primeju, aby si s detmi aspon vycistil Zuby, nachystam jidlo… Kdybych ho k tomu nedohnala, sedel by na PS nebo notasu od 17-22 hodin snad Bez prestavky. :nevim: A bude to 5 let, co jsme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.15 22:38
@micha.bello píše:
Manzel je teda nastesti zamestnany, ale taky pari temer kazdy den Playstationa, sedi na notasu az do 22 hodin. Ma tam I prestavky na cigaretu, nebo ho primeju, aby si s detmi aspon vycistil Zuby, nachystam jidlo… Kdybych ho k tomu nedohnala, sedel by na PS nebo notasu od 17-22 hodin snad Bez prestavky. :nevim: A bude to 5 let, co jsme spolu.

Tak to je mi velmi líto. Já jsem mu opět našla dvě alespoň brigády, a řekl mi, že práci každý den si nepředstavoval teda a že si něco najde sám. Jsem tedy odhodlaná mu sdělit, že má nevím jak dlouho, asi teda čtrnáct dní na to najít si práci, jinak odchází a ukončíme to. Mě nabídli ted v bývalé práci na pozici recepční jen na výpomoc, na dpp, tak dělám kr. a dl. týden 9-18h, tak o víkendu bych mohla, kývla jsem a za 6h výpomoci na recepci mám 900,– na ruku po směně. To bych byla blbá, nevzít to. Dnes jsem mu to řekla, že jsem si tohle dohodla a urazil se, že jsem kráva vylízaná a at si dělám co chci a neotravuju ho už, že by se měl všude jinde líp než tady apod. řeči…zavřel se v ložnici a ignoruje mě, opět. Nechápu už nic z jeho chování… :zed:

Díky za vyslechnutí..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.15 21:32

Ahoj… nebudu zakládat nové téma, nemá to smysl.. tady už víte o co jde, nebo si to přečtete nahoře. Už nemůžu… :(
Denně sedí u playstationu i dvanáct hodin, od doby co odvedeme malou do školky. Jsem znechucená tím vším..zklamaná..smutná.. naštvaná sama na sebe. Denně mu tluču do hlavy, že má nějaké povinnosti, píší mi dopisy o splátkách, ani to neotevře, rovnou vyhodí :zed: :zed: je to vyčerpávající… ubíjející…
Jak jsem psala, naši o tom vědí…jeho rodiče ne. Každý den neustále, že si najde práci zejtra a zejtra apod. jsme ve fázi, kdy mu neperu a nevařím.
Jeho živit nebudu!! :x :x Žít s někým, kdo je unuděný, naštvaný a hnusný, když je vyplý PS, když odpol třeba přijde malá ze školky, ale to zas drží mobil a píše si na PS na mobilu, kdy přijde hrát.!!! Je to nemoc už!!!
Vůbec nevím co dál :( vyhrožovala jsem snad už vším, jen se směje, nebo se vysmívá mě..
Nechci tím obtěžovat mé rodiče :(
Byt je můj a jsem členem družstva jen já! On je ve smlouvě napsaný jako jen v oznámení, že tu bydlí se mnou, aby měli na družstvu pořádek, mi paní řekla minule. Jinak trvalé tu nemá.

Holky…pojdte si se mnou aspon popovídat :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí