Oslovuje mě jménem bývalé ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9335
3.1.15 16:25

No tak starýho psa prostě nepředěláš :mrgreen:. Mě zase máma říká jménem sestry, ale teda vždycky se opraví - narodila jsem se víc jak deset let po ní, už se zžily, pak se jsem se narodila já, to zvládala pojmenovávat v pohodě, ségra se brzo vdala, tak mě máti pořád přejmenovává :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
3.1.15 16:32

Když by mi řekl Mončo, že mi něco upadne, no nadšená bych nebyla, ale zkousla bych to. Ale pokud by mi to řekl při sexu - byl by mrtvej :cert: :cert: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.1.15 20:48

@renda81 přesně :mrgreen: při sexu by jednu schytal, ale jinak bych to asi brala s nadhledem, jen ho upozorňovala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
3.1.15 21:11

Proto je nejlepší, říkat broučku nebo kočičko, to se tohle nestane… ;)
Myslím, že chlap by tohle snášel hůř jak zakladatelka, já jsem si jednou u jednoho kamaráda neúmyslně spletla auto - tedy přišlo mi jak jiné než minule a divila jsem se, jak to dramatizoval - prý že se mi to plete s autem jinýho chlapa :nevim: tak to nebylo, tak zrovna jemu ještě říct jiným jménem, tak si to neumím představit… :think:
Jinak je to zvláštní, že ten zakladatelky manžel si to po letech plete, bude mít to jméno předchozí ženy nějak uložené v hlavě, v podvědomí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
3.1.15 22:34

Zakladatelko, jdi od něj, takový chlap je na nic. A najdi si nového, jehož bývalá se jmenuje stejně jako ty. A bude po problému :)

Ne vážně, řešíš kraviny. Když dvacet let někoho oslovuješ Moniko, tak to prostě je v té hlavě už zadrátovaný a občas to u slabších povah vykoukne ven. Domluvte se, ať tě častěji oslovuje tvým jménem. Musí se to v tom mozečku překrýt, vymazat to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.1.15 22:41

Ještě že má současný přítel stejné jméno jako ten bývalý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
3.1.15 22:47
@Zupa píše:
Ještě že má současný přítel stejné jméno jako ten bývalý :mrgreen: :mrgreen:

Máš to vychytané :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
3.1.15 22:53

Podle mě by bylo lepší takové oslovení za „střízliva“, než v polospánku.. v polospánku jsem zažila, že z člověka vypadnou zajímavé věci (pravda bohužel většinou) :?
Vadilo by mi to, jako je těžké zahazovat jinak funkční vztah „jen“ kvůli přeřeku ale.. zase komu by se líbilo, nechat si říkat jménem bejvalky? 8o :think:

:cert: :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
3.1.15 22:56
@Anonymní píše:
Zakladatelko je mi tě líto, přesně toto jsem zažila s bývalým, který byl od své bývalky dlouhých deset let :zed: nevím, zda to dělají naschvál nebo jsou tak pitomí, ale třeba mi to taky řekl z polospánku apod ale i zcela za střízliva :roll: a nejhorší, že její jméno zdrobňoval a moje nikoliv :pocitac: no a jednou při praní zimních věcí po zimní sezóně u něj v bundě (kterou celou zimu nosil) v náprsní kapse, jsem našla její nahaté fotky a tvrdil, že neví, jak se tam dostaly :mrgreen: :mrgreen: naštěstí s ním dítě nemám. Celých těch deset let si uchovával společná alba a velmi na nich lpěl, každý dárek od ní měl uchován a to spolu děti neměli :poblion:

Každý občas zavzpomíná na staré časy, moje žena vyhodila všechny fotky na kterých byla moje první holka(druhá byla už moje budoucí manželka) byli jsme spolu 7 let, toje spousta vzpomínek.
Zrovna o vánocích ˇpo 13ti letech jsem si na ni vzpoměl a a začal zjišťovat kde žije a co dělá a taky jak dnes vypadá.
Jména si naštěstí nepletu… jen občas spletu děcka, zvlášť když je ostříháme tak vypadají úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
4.1.15 02:15
@Karcool píše:
prosím anonymně, nepíšu ze svého počítače. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:P no tvl… studovana inzenyrka :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4.1.15 18:29
@Electrolux_EHM_4400 píše: :P no tvl… studovana inzenyrka :mrgreen:
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
4.1.15 20:37
@jakanas píše:
Každý občas zavzpomíná na staré časy, moje žena vyhodila všechny fotky na kterých byla moje první holka(druhá byla už moje budoucí manželka) byli jsme spolu 7 let, toje spousta vzpomínek.
Zrovna o vánocích ˇpo 13ti letech jsem si na ni vzpoměl a a začal zjišťovat kde žije a co dělá a taky jak dnes vypadá.
Jména si naštěstí nepletu… jen občas spletu děcka, zvlášť když je ostříháme tak vypadají úplně stejně.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.15 21:13

Teď mě partner pořadně vytočil. Oslovil me Verč..Terčo. Verča je jeho ex..Ale spolu jsme přes tři roky. Prý ex Verčo neříkal, bavil se se strejdou o jine Verče a spletl to..
Ja nemam chuť se s nim ani bavit

• Citovat
  • Upravit
14637
7.4.15 21:15
@Anonymní píše:
Teď mě partner pořadně vytočil. Oslovil me Verč..Terčo. Verča je jeho ex..Ale spolu jsme přes tři roky. Prý ex Verčo neříkal, bavil se se strejdou o jine Verče a spletl to..
Ja nemam chuť se s nim ani bavit

Ty naděláš… Vídají se vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.15 21:19

Jsem rozvedená 5 let a taky se mi stalo, že jsem příteli řekla jménem svého ex… můžeš být klidná, nic to neznamená… s ex nevycházím a rozhodně mi po něm smutno není…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky