Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak starýho psa prostě nepředěláš
. Mě zase máma říká jménem sestry, ale teda vždycky se opraví - narodila jsem se víc jak deset let po ní, už se zžily, pak se jsem se narodila já, to zvládala pojmenovávat v pohodě, ségra se brzo vdala, tak mě máti pořád přejmenovává ![]()
Když by mi řekl Mončo, že mi něco upadne, no nadšená bych nebyla, ale zkousla bych to. Ale pokud by mi to řekl při sexu - byl by mrtvej
![]()
@renda81 přesně
při sexu by jednu schytal, ale jinak bych to asi brala s nadhledem, jen ho upozorňovala ![]()
Proto je nejlepší, říkat broučku nebo kočičko, to se tohle nestane… ![]()
Myslím, že chlap by tohle snášel hůř jak zakladatelka, já jsem si jednou u jednoho kamaráda neúmyslně spletla auto - tedy přišlo mi jak jiné než minule a divila jsem se, jak to dramatizoval - prý že se mi to plete s autem jinýho chlapa
tak to nebylo, tak zrovna jemu ještě říct jiným jménem, tak si to neumím představit… ![]()
Jinak je to zvláštní, že ten zakladatelky manžel si to po letech plete, bude mít to jméno předchozí ženy nějak uložené v hlavě, v podvědomí…
Zakladatelko, jdi od něj, takový chlap je na nic. A najdi si nového, jehož bývalá se jmenuje stejně jako ty. A bude po problému ![]()
Ne vážně, řešíš kraviny. Když dvacet let někoho oslovuješ Moniko, tak to prostě je v té hlavě už zadrátovaný a občas to u slabších povah vykoukne ven. Domluvte se, ať tě častěji oslovuje tvým jménem. Musí se to v tom mozečku překrýt, vymazat to nejde.
@Zupa píše:
Ještě že má současný přítel stejné jméno jako ten bývalý![]()
Máš to vychytané
![]()
Podle mě by bylo lepší takové oslovení za „střízliva“, než v polospánku.. v polospánku jsem zažila, že z člověka vypadnou zajímavé věci (pravda bohužel většinou) ![]()
Vadilo by mi to, jako je těžké zahazovat jinak funkční vztah „jen“ kvůli přeřeku ale.. zase komu by se líbilo, nechat si říkat jménem bejvalky?
![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelko je mi tě líto, přesně toto jsem zažila s bývalým, který byl od své bývalky dlouhých deset letnevím, zda to dělají naschvál nebo jsou tak pitomí, ale třeba mi to taky řekl z polospánku apod ale i zcela za střízliva
a nejhorší, že její jméno zdrobňoval a moje nikoliv
no a jednou při praní zimních věcí po zimní sezóně u něj v bundě (kterou celou zimu nosil) v náprsní kapse, jsem našla její nahaté fotky a tvrdil, že neví, jak se tam dostaly
![]()
naštěstí s ním dítě nemám. Celých těch deset let si uchovával společná alba a velmi na nich lpěl, každý dárek od ní měl uchován a to spolu děti neměli
Každý občas zavzpomíná na staré časy, moje žena vyhodila všechny fotky na kterých byla moje první holka(druhá byla už moje budoucí manželka) byli jsme spolu 7 let, toje spousta vzpomínek.
Zrovna o vánocích ˇpo 13ti letech jsem si na ni vzpoměl a a začal zjišťovat kde žije a co dělá a taky jak dnes vypadá.
Jména si naštěstí nepletu… jen občas spletu děcka, zvlášť když je ostříháme tak vypadají úplně stejně.
@jakanas píše:
Každý občas zavzpomíná na staré časy, moje žena vyhodila všechny fotky na kterých byla moje první holka(druhá byla už moje budoucí manželka) byli jsme spolu 7 let, toje spousta vzpomínek.
Zrovna o vánocích ˇpo 13ti letech jsem si na ni vzpoměl a a začal zjišťovat kde žije a co dělá a taky jak dnes vypadá.
Jména si naštěstí nepletu… jen občas spletu děcka, zvlášť když je ostříháme tak vypadají úplně stejně.
Teď mě partner pořadně vytočil. Oslovil me Verč..Terčo. Verča je jeho ex..Ale spolu jsme přes tři roky. Prý ex Verčo neříkal, bavil se se strejdou o jine Verče a spletl to..
Ja nemam chuť se s nim ani bavit
@Anonymní píše:
Teď mě partner pořadně vytočil. Oslovil me Verč..Terčo. Verča je jeho ex..Ale spolu jsme přes tři roky. Prý ex Verčo neříkal, bavil se se strejdou o jine Verče a spletl to..
Ja nemam chuť se s nim ani bavit
Ty naděláš… Vídají se vůbec?
Jsem rozvedená 5 let a taky se mi stalo, že jsem příteli řekla jménem svého ex… můžeš být klidná, nic to neznamená… s ex nevycházím a rozhodně mi po něm smutno není…