Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně se to samý, co tvému příteli stalo po sedmi letech vztahu. A to na bývalého vůbec, ale vůbec nemyslím a když, tak jen ve zlém. Je to nepříjemné, jasně, ale zkus to moc nehrotit.
S byvalym nejsem x let a taky mi to obcas ujede. Nejvic kdyz sem treba unavena nebo rozespala.
Můj muž si to taky určitou dobu pletl, a to máme úplně jiná jména. Ale já věděla, že mě miluje a přes starý vztah se přenesl. Brala jsem to s humorem
Mně se taky občas dere na jazyk jméno bývalýho. Naštěstí jsem to zatím vždycky dokázala zastavit. Nic bych v tom nehledala.
Stane se. Můj manžel mi taky občas řekl jménem své ex a i já jemu. Nehrotila bych to, stejně s tím nemáš co udělat. ![]()
Já mám poslední dobou strach, že když budu mluvit o manželovi, použiju jméno ex. Nechápu proč, s ex jsme se rozešla před deseti lety, s mužem se máme rádi, ex bych nikdy nechtěla zpět. Takže, zakladatelko, klid, přenes se přes to!
@Anonymní píše:
Jsem rozvedená 5 let a taky se mi stalo, že jsem příteli řekla jménem svého ex… můžeš být klidná, nic to neznamená… s ex nevycházím a rozhodně mi po něm smutno není…
me se stalo totez---holt nevymazes z mozku…
Mě se minulý týden několikrát stalo, že jsem mluvila o přítelovi a místo Martínek jsem řekla Honzík a ani nevím proč
žádného blízkého Honzíka nemám, ani se tak bývalý nejmenoval
Prostě jsem to furt měla na jazyku
stane se ![]()
@Anonymní píše:
Teď mě partner pořadně vytočil. Oslovil me Verč..Terčo. Verča je jeho ex..Ale spolu jsme přes tři roky. Prý ex Verčo neříkal, bavil se se strejdou o jine Verče a spletl to..
Ja nemam chuť se s nim ani bavit
Proč? Mě moje máti nazývá taky různýma jménama. I ženskýma jménama.
A svoji milou jsem taky oslovil jménem mé ex.. Na tom nic není..
Ahojky ..
Holky, jak by jste reagovaly ? S manželem jsme 7 let , z toho 2 manželé. (Mi je 34 ,,jemu 44) , on deti nemel,ale bývalá měla syna 2 letého. Párkrát mě oslovil jeho bývalou ženou se kterou byl celkem 3 roky,(vztah měli strašný) na začátku vztahu jsem to neřešila. Narodil se nám společný syn, Asi 3× už ho oslovil jménem syna od jeho ex . Teď jsme byli v obchodě a syna dávali do dětského koutku , paní se ptala na mé jméno a prijmeni ,on diktoval a opět řekl její jméno.
mrzí mě to čím dál víc, řekl mi , že neví proč se mu to stává
děkuji za reakce
Mně se to už taky párkrát stalo, a to jsem ani žádnou Ex nikdy neměl. ![]()
Mnoho povyku pro nic.
Zasmala bych se tomu. Bude přepracovaný, roztržitý.
Já jsem se onehdá představila příjmením své sestry. Své dítě oslovuju jménem psa a naopak.
Já jsem včera synovi podepsala úkol exjménem a to jsem 20 let rozvedená ![]()
Co dodat ![]()
Já jsem před měsícem, při nástupu do práce na personálním přemýšlela, jak se jmenuju
a pak se mi na jazyk dralo moje rodné příjmení, přitom jsem 9 let vdaná.