Oslovuje mě jménem bývalé ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.4.15 21:19

Mně se to samý, co tvému příteli stalo po sedmi letech vztahu. A to na bývalého vůbec, ale vůbec nemyslím a když, tak jen ve zlém. Je to nepříjemné, jasně, ale zkus to moc nehrotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
7.4.15 21:22

S byvalym nejsem x let a taky mi to obcas ujede. Nejvic kdyz sem treba unavena nebo rozespala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.4.15 21:24

Můj muž si to taky určitou dobu pletl, a to máme úplně jiná jména. Ale já věděla, že mě miluje a přes starý vztah se přenesl. Brala jsem to s humorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.4.15 21:25

Mně se taky občas dere na jazyk jméno bývalýho. Naštěstí jsem to zatím vždycky dokázala zastavit. Nic bych v tom nehledala.

• Citovat
  • Upravit
6578
7.4.15 21:26

Stane se. Můj manžel mi taky občas řekl jménem své ex a i já jemu. Nehrotila bych to, stejně s tím nemáš co udělat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
7.4.15 21:27

Já mám poslední dobou strach, že když budu mluvit o manželovi, použiju jméno ex. Nechápu proč, s ex jsme se rozešla před deseti lety, s mužem se máme rádi, ex bych nikdy nechtěla zpět. Takže, zakladatelko, klid, přenes se přes to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
7.4.15 22:03
@Anonymní píše:
Jsem rozvedená 5 let a taky se mi stalo, že jsem příteli řekla jménem svého ex… můžeš být klidná, nic to neznamená… s ex nevycházím a rozhodně mi po něm smutno není…

me se stalo totez---holt nevymazes z mozku…

• Citovat
  • Upravit
256
8.4.15 08:20

Mě se minulý týden několikrát stalo, že jsem mluvila o přítelovi a místo Martínek jsem řekla Honzík a ani nevím proč :lol: žádného blízkého Honzíka nemám, ani se tak bývalý nejmenoval :mrgreen: Prostě jsem to furt měla na jazyku :mrgreen: stane se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30097
8.4.15 13:00
@Anonymní píše:
Teď mě partner pořadně vytočil. Oslovil me Verč..Terčo. Verča je jeho ex..Ale spolu jsme přes tři roky. Prý ex Verčo neříkal, bavil se se strejdou o jine Verče a spletl to..
Ja nemam chuť se s nim ani bavit

Proč? Mě moje máti nazývá taky různýma jménama. I ženskýma jménama. :mrgreen: A svoji milou jsem taky oslovil jménem mé ex.. Na tom nic není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.18 13:30

Ahojky ..
Holky, jak by jste reagovaly ? S manželem jsme 7 let , z toho 2 manželé. (Mi je 34 ,,jemu 44) , on deti nemel,ale bývalá měla syna 2 letého. Párkrát mě oslovil jeho bývalou ženou se kterou byl celkem 3 roky,(vztah měli strašný) na začátku vztahu jsem to neřešila. Narodil se nám společný syn, Asi 3× už ho oslovil jménem syna od jeho ex . Teď jsme byli v obchodě a syna dávali do dětského koutku , paní se ptala na mé jméno a prijmeni ,on diktoval a opět řekl její jméno. :( mrzí mě to čím dál víc, řekl mi , že neví proč se mu to stává :( děkuji za reakce

• Citovat
  • Upravit
901
9.10.18 13:40

Mně se to už taky párkrát stalo, a to jsem ani žádnou Ex nikdy neměl. :D
Mnoho povyku pro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
9.10.18 18:32

Zasmala bych se tomu. Bude přepracovaný, roztržitý. :) Já jsem se onehdá představila příjmením své sestry. Své dítě oslovuju jménem psa a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
9.10.18 19:21

Já jsem včera synovi podepsala úkol exjménem a to jsem 20 let rozvedená :roll:
Co dodat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
9.10.18 21:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
9.10.18 21:47

Já jsem před měsícem, při nástupu do práce na personálním přemýšlela, jak se jmenuju :oops: :mrgreen: a pak se mi na jazyk dralo moje rodné příjmení, přitom jsem 9 let vdaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí