Proboha, někdo na pokec sem!

3157
26.7.15 02:52

Proboha, nekdo na pokec sem!

Damy ci panove,

ja proste potrebuju obcas normalne pokecat :zed:. Hledam par lidi, co taky nemaji v okoli zrovna nejblizsi pratele a chteji pokecat online. Chtela bych idealne zalozit uzavrenou skupinu par lidi, co si budem psat tak normalne o zivote. Uz jsem v par skupinach byla, ale vzdycky to nejak zaniklo. Hledam otevrene lidi, malou partu, co nemusime mit nic spolecneho krome pochopeni a vule chtit sdilet zkusenosti ze zivota. Zkratka, chybi mi skutecna kamaradka a doufam, ze najdu nekoho, s kym muzeme sdilet sve radosti ci strasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
791
26.7.15 04:13

Ahoj, mám to taky tak, uplně tě chápu a jsem pro-Já ziju od své dobré kamarádky uz 6 let, nikoho tu neznám, né ze tu nikdo není, ale nikdo koho já potr :pocitac: ebuju jako opravdového prítele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140233
26.7.15 07:38
@Anonymní píše:
Damy ci panove,ja proste potrebuju obcas normalne pokecat :zed:. Hledam par lidi, co taky nemaji v okoli zrovna nejblizsi pratele a chteji pokecat online. Chtela bych idealne zalozit uzavrenou skupinu par lidi, co si budem psat tak normalne o zivote. Uz jsem v par skupinach byla, ale vzdycky to nejak zaniklo. Hledam otevrene lidi, malou partu, co nemusime mit nic spolecneho krome pochopeni a vule chtit sdilet zkusenosti ze zivota. Zkratka, chybi mi skutecna kamaradka a doufam, ze najdu nekoho, s kym muzeme sdilet sve radosti ci strasti.

možná, kdybys nebyla anonymní, by se tě někdo ozval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
26.7.15 09:05

Tak napis SZ, pozvu te do nasi uzavrene skupiny ;)

EDIT: uz netreba, kdyz nejsi anonym :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.7.15 09:46
@Ya-ya píše:
nejsi náhodou ze stejne diry jako ja? neco mi tvuj nick rika :think:

Strakonice myslíš, to je díra nejvěedší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
26.7.15 13:48

Tak koukam, ze jsem byla odtajnena. No nevadi. Ja prave taky ziju daleko od kamaradek. A ty, co tu byly, se odstehovaly ci odstehovat planuji. No zkusim teda neco ze zabehnutych skupin, ja se nechtela vtirat nekam, kde uz se vsichni poznaji. @jane-e Dik :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
26.7.15 20:18

@Mrňátko neni zac a cekame te :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
3.8.15 21:31

Ahoj holky, taky žiju od kamarádek dál. Ráda bych se k vám přidala na pokec!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.2.17 23:14

Ahoj taky bych se ráda přidala na pokec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová