Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Damy ci panove,
ja proste potrebuju obcas normalne pokecat
. Hledam par lidi, co taky nemaji v okoli zrovna nejblizsi pratele a chteji pokecat online. Chtela bych idealne zalozit uzavrenou skupinu par lidi, co si budem psat tak normalne o zivote. Uz jsem v par skupinach byla, ale vzdycky to nejak zaniklo. Hledam otevrene lidi, malou partu, co nemusime mit nic spolecneho krome pochopeni a vule chtit sdilet zkusenosti ze zivota. Zkratka, chybi mi skutecna kamaradka a doufam, ze najdu nekoho, s kym muzeme sdilet sve radosti ci strasti.
Ahoj, mám to taky tak, uplně tě chápu a jsem pro-Já ziju od své dobré kamarádky uz 6 let, nikoho tu neznám, né ze tu nikdo není, ale nikdo koho já potr
ebuju jako opravdového prítele
@Anonymní píše:
Damy ci panove,ja proste potrebuju obcas normalne pokecat. Hledam par lidi, co taky nemaji v okoli zrovna nejblizsi pratele a chteji pokecat online. Chtela bych idealne zalozit uzavrenou skupinu par lidi, co si budem psat tak normalne o zivote. Uz jsem v par skupinach byla, ale vzdycky to nejak zaniklo. Hledam otevrene lidi, malou partu, co nemusime mit nic spolecneho krome pochopeni a vule chtit sdilet zkusenosti ze zivota. Zkratka, chybi mi skutecna kamaradka a doufam, ze najdu nekoho, s kym muzeme sdilet sve radosti ci strasti.
možná, kdybys nebyla anonymní, by se tě někdo ozval
Tak napis SZ, pozvu te do nasi uzavrene skupiny ![]()
EDIT: uz netreba, kdyz nejsi anonym ![]()
@Ya-ya píše:
nejsi náhodou ze stejne diry jako ja? neco mi tvuj nick rika
Strakonice myslíš, to je díra nejvěedší
Tak koukam, ze jsem byla odtajnena. No nevadi. Ja prave taky ziju daleko od kamaradek. A ty, co tu byly, se odstehovaly ci odstehovat planuji. No zkusim teda neco ze zabehnutych skupin, ja se nechtela vtirat nekam, kde uz se vsichni poznaji. @jane-e Dik ![]()
Ahoj holky, taky žiju od kamarádek dál. Ráda bych se k vám přidala na pokec!:-)