Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tu někdo, kdo umí slovinsky? Potřebovala bych přeložit pár slov/hesel z češtiny do slovinštiny.
No, jeden můj ex byl Slovinec, tak jsem se tehdá tím jazykem zabývala, ale už je to taky let… co přesně potřebuješ?
@umea Pravděpodobně budu potřebovat ve slovinštině hesla jako Změnit život. Začít teď. Začni dnes!
@jenny.fields https://translate. google. com/#cs/sl/zm%C4%9Bnit%20%C5%BEivot ![]()
Odkaz nefunguje. Hoď si to normálně do translate.google.com Slovinština je tam také a přeloží to i ta hesla, jak máš napsáno výše ![]()
@jenny.fields Náhodou, s translatorem mám poměrně dobré zkušenosti:) Ale je jasné, že rodilý mluvčí to není ![]()
Já umím trochu chorvatsky..je to podobné..jestli máš zájem přeložím.
Díky. Nejdříve přesně vymyslím znění a pak bych se ozvala, děkuji!
Tak už jsem tu. Zkusila jsem tedy google translator, tak jestli můžete mrknout, zda je to dobře.
Klidná máma=mirna mama
Balance your emotions=Uravnotežiti svoja čustva
Change your life=spremeni svoje življenje
Be happy, be you again=Bodi srečen, se znova
life without anxiety´=življenje brez strahu
@jenny.fields píše:
Tak už jsem tu. Zkusila jsem tedy google translator, tak jestli můžete mrknout, zda je to dobře.
Klidná máma=mirna mama
Srovnej své emoce=Uravnotežiti svoja čustva
Změň svůj život=spremeni svoje življenje
Buď štatstný, buď sám sebou-Bodi srečen, se znova život bez úzksoti- življenje brez strahu
Življenje brez strahu život bez strachu-
spremeni svoje življenje..změn svůj život
Uravnotežiti svoja čustva…jako urovnej si svoje emoce
mirna mama..klidná máma, napsala bych pokojna mama…
Budi srečen..no bud štastný
ale to poslední nevím…
Aha..to poslední je bud štastný beze strach..budi strečan brez strahu…
ale tohle je srbochostvatština, ale je to velmi podobné, v Chorvatsku jsem se se slovincema v pohodě domluvila..
@Anonymní píše:
Aha..to poslední je bud štastný beze strach..budi strečan brez strahu…ale tohle je srbochostvatština, ale je to velmi podobné, v Chorvatsku jsem se se slovincema v pohodě domluvila..
je brez nebo bez?
Díky moc!