Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Taky si myslím. Já to se svým nejdlelším vztahem nemám, toho člověka vidím ráda, ale představa s ním něco mít…neee, děkuju pěkně.
jak to myslíš? ![]()
@Anonymní píše:
@ontario7 že ač mě kdysi přitahoval, dnes je pro mně představa sexu s ním naprosto odpudivá.
no to je zajimavý, někteří jsou odpudiví, že člověk nechápe co je na nich mohlo přitahovat a některé bych pro jistotu vidět nechtěla ![]()
Nedělal bych genderovou selekci. Zkušenost praví, že ten, kdo se zamiloval jinde za sebou pálí mosty. Případně už kouká jinam.
Vše je o povaze toho dotyčného. Já bych ráda kamarádila s mým ex. Měli jsme společné přátele a nic k němu dávno necítím. Bohužel mému novému příteli se tento stav vůbec nezamlouval, pořád opakoval, že on nemá potřebu s bývalkami někam chodit a nebo udržovat kontakt…no a tak se cesty rozdělili…
@Anonymní píše:
@ontario7 že ač mě kdysi přitahoval, dnes je pro mně představa sexu s ním naprosto odpudivá.
myslíš, jako, že se změnil fyzicky?
směrem břichem dopředu třeba? ![]()
@Venetia píše:
no to je zajimavý, někteří jsou odpudiví, že člověk nechápe co je na nich mohlo přitahovat a některé bych pro jistotu vidět nechtěla
tak většinou to je tak, že pokud někdo s někým něco nehezkýho zažil, tak se mu to v hlavě většinou automaticky přehodí a už mu tak přitažlivý nepříjde, to je normální. ![]()