Proč chlapi tak často pálí mosty?

Kobea
11.6.17 12:57

Já za sebou taky pálím mosty.
Prvního přítele nechci už nikdy vidět. A bývalého manžela přestanu vídat (doufám), až budou děti dospělé. Do té doby to vydržím a pak ho taky nechci už nikdy vidět. Doufám, že se odstěhuje tam, odkud přišel a těch 300 km bude tak akorát vzdálenost mezi námi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kobliha51
11.6.17 12:58

Nemůžou se s tebou vyspat a tak je nezajímáš. Oni přemýšlejí úplně jinak. Kdybys jim nabídla přátelství se sexem, to bys viděla to kamarádství. A i kdybys byla fakt hodně nepříjemná ať už psychicky a nebo fyzicky, stačilo by pár piv a už by by se chtěli kamarádit. Sex je pro většinu chlapů prioritou v každém věku, na ostatní mají kamarády chlapy.
Nabídni přátelství s výhodami a uvidíš. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
251
11.6.17 13:02

Tohle nedělaj jen chlapi, já to tak taky mám. :nevim: Když ukončím vztah, dělám to z nějakého důvodu. Může to být, že mě zradil, ublížil mi a s takovým člověkem dál komunikovat nechci. Navíc kdybych se vídala s bývalými, tak to by se to určitě nelíbilo mému partnerovi, stejně jako mě by se nelíbilo, že on třeba chodí kafíčkovat s bejvalkou. Každý tohle vidí jinak, mám kamarádku, která se mnou v tomhle nesouhlasí a vidí to stejně jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
11.6.17 13:05
@Kobea píše:
Já za sebou taky pálím mosty.
Prvního přítele nechci už nikdy vidět. A bývalého manžela přestanu vídat (doufám), až budou děti dospělé. Do té doby to vydržím a pak ho taky nechci už nikdy vidět. Doufám, že se odstěhuje tam, odkud přišel a těch 300 km bude tak akorát vzdálenost mezi námi.

Já tedy většinu po rozchodu už nikdy neviděla a podle mně je to lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
11.6.17 13:09
@Venetia píše:
Já tedy většinu po rozchodu už nikdy neviděla a podle mně je to lepší…

Já jsem toho prvního viděla před pár lety ve vlaku. Jsme od sebe 20 let a rozešla jsem se s ním z opravdu závažného důvodu. Jak jsem ho zahlídla, zase se mi udělalo zle. Ani na pozdrav bych mu neodpověděla. Některé věci v člověku zůstanou ležet asi až do smrti. Takže tenhle má doživotní stopku a exmanžel jí bude mít taky.

• Citovat
  • Upravit
106325
11.6.17 13:12
@Kobea píše:
Já jsem toho prvního viděla před pár lety ve vlaku. Jsme od sebe 20 let a rozešla jsem se s ním z opravdu závažného důvodu. Jak jsem ho zahlídla, zase se mi udělalo zle. Ani na pozdrav bych mu neodpověděla. Některé věci v člověku zůstanou ležet asi až do smrti. Takže tenhle má doživotní stopku a exmanžel jí bude mít taky.

Já naštěstí nic tak hrozného nezažila, ale přesto je lepší už ho nevidět, hlavně tam, kde byli njaké city…s ostatními nemám problém a klidně se můžeme dál kamarádit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
11.6.17 13:16
@Anonymní píše:
@Kobea Přeji pevné nervy.
@Kobliha51 Takže vlastně jde jen o sex. Ty na čistý přátelství mezi chlapem a ženskou moc nevěříš, což?:))
@Lady_Anne Mně bejvalky nevadí, tedy v únosný míře. Nikdy jsme nevyžadovala omezení kontaktu, některé jsem třeba nechtěla vídat já, ale to čistě jen proto, že mi nesedly osobnostně. Jinak svému partnerovi důvěřuji, partner ví, proč s nimi není, a tohle očekávám i od protistrany…ale pravda, jak říkáš, každý to máme jinak.
Mně jde spíš o to, že jsme si nijak neublížili. Vždycky jsme to jen prostě každý viděl jinak.
Čistý není nikdy. Mám pár mužských kamarádů a dost upřímných. Vím o tom svoje. Když po mě vyjel kamarád, se kterým jsem měla „čisté kamarádství“ cca 10 let, před kterým jsem se převlíkala, spala s ním ve stanu, protože pro mě měl sexepíl asi tak jako smrk u cesty, pochopila jsem to. Pořád jsou v očekávání, že „něco“ bude. Nejlepší je gay a toho bych za kamaráda brala.

Příspěvek upraven 11.06.17 v 13:21

• Citovat
  • Upravit
31830
11.6.17 13:17
@Anonymní píše:
@Kobliha51 Takže vlastně jde jen o sex. Ty na čistý přátelství mezi chlapem a ženskou moc nevěříš, což?:))
@Lady_Anne Mně bejvalky nevadí, tedy v únosný míře. Nikdy jsme nevyžadovala omezení kontaktu, některé jsem třeba nechtěla vídat já, ale to čistě jen proto, že mi nesedly osobnostně. Jinak svému partnerovi důvěřuji, partner ví, proč s nimi není, a tohle očekávám i od protistrany…ale pravda, jak říkáš, každý to máme jinak.
Mně jde spíš o to, že jsme si nijak neublížili. Vždycky jsme to jen prostě každý viděl jinak.

K tomu přátelství, ono fungovat určitě může, ale Kobliha má pravdu v tom, že chlapi jsou o dost přímočařejší v tomhle. Já mám určitě ve svém okolí převahu kamarádů nad kamarádkama, a to výraznou, ale s většinou z nich nemám společnou minulost a jak já, tak většina z nich jsme šťastně zadaní. Navíc y jsme taková jedna velká parta více méně, takže tam trochu funguje i jakási solidarita mezi nima. A jinak to moc nefunguje no, jakmile ten chlap vidí, že jsi sama nebo neuznává tvého chlapa, tak ve většině případů začne pomýšlet na něco víc. Tím spíš pokud je to tvůj bývalý, je snazší zdrhnout :nevim: mám mezi kamarádama jednoho bývalýho (se zbytkem nejsme v kontaktu a je to jenom dobře) a taky to trvalo než jsme se naučili fungovat jako kamarádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31830
11.6.17 13:19
@Kobliha51 píše: Čistý není nikdy. Mám pár mužských kamarádů a dost upřímných. Vím o tom svoje. Když po mě vyjel kamarád, se kterým jsem měla „čisté kamarádství“ cca 10 let, před kterým jsem se převlíkala, spala s ním ve stanu, protože pro mě měl sexepíl asi tak jako smrk u cesty, pochopila jsem to. Pořád jsou v očekávání, že „něco“ bude. Jinak je to gay a toho bych za kamaráda brala.
:palec: souhlas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
11.6.17 13:22
@Saatine píše:
Přesně jak píše kobliha, kde není možnost sexu, není zájem. Mě to štve ještě i proto, že to takto dělají kamarádi, lidi se kterými chci jen přátelit a kecat, jakmile pochopí, že sex nebude, není pokec.

Jinak, mosty pálím víc, než ti chlapi :) Nevím co jim říkat… Jééé tak ty sis pořídil druhé dítě a rozbil auto? Já řeším jestli na Bahamy nebo Tahiti… grm, dík nezájem.

Příspěvek upraven 11.06.17 v 13:10

Já to tak mám jako chlap taky, s ženskýma se kamarádit nepotřebuju, nevím o čem bych si s něma měl povídat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
11.6.17 13:25
@Nimie píše: :palec: souhlas
@Kobliha51 píše: Čistý není nikdy. Mám pár mužských kamarádů a dost upřímných. Vím o tom svoje. Když po mě vyjel kamarád, se kterým jsem měla „čisté kamarádství“ cca 10 let, před kterým jsem se převlíkala, spala s ním ve stanu, protože pro mě měl sexepíl asi tak jako smrk u cesty, pochopila jsem to. Pořád jsou v očekávání, že „něco“ bude. Nejlepší je gay a toho bych za kamaráda brala.Příspěvek upraven 11.06.17 v 13:21

Přesně, my chlapi vidíme v ženské vždycky především sexuální objekt. Navzdory snahám všech feministek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
11.6.17 13:31
@Anonymní píše:

Já to po příteli vyžadovala, protože bejvalka se k němu chtěla vrátit a já se toho ze začátku bála. Navíc mě v tomhle vycvičil můj ex, protože se s bejvalkama bavil, měl je jako nejlepší kamarádky, byly pro něj na prvním místě a po čase jsem se dozvěděla, že s nimai spí. Tak se snažím být obezřetnější. :nevim: Jinak pokud jste si nic neudělali, tak prostě třeba chce uzavřít kapitolu života a tohle k tomu potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
11.6.17 13:40

Já začínám mít podezření, že názor „chlapům jde jen o sex“ prosazujou baby, které to berou nějak docela podobně :lol:

Jinak si myslím, že to bude trošku složitější :think: ono ne každý to má tak, že spí s nejlepším kamarádem :lol: a když se rozejdou, prostě to „kamarádství“, co by to drželo, tam není… o tom, že je to stejně strašné peklo, pokud těm lidem na sobě záleželo, ani nemluvě :nevim:
Za druhé jo, lidi se prostě posunují… když nechám stranou, že většina lidí má svoje rodiny, svůj okruh kamarádů, se kterým se chce vídat… tak prostě ano, bejvalka není ani na předních místech časového rozvrhu, ani na vrcholu hitparády…
A když se k tomu přidá další přítelkyně, tak by občas dotyčný chlap byl trošku sebevrah ;) což já osobně bohužel znám z pozice té odsunuté kamarádky. No, dneska jsem v kontaktu s dotyčným chlapem pořád já, a ne ta borka, co mu sypala ultimáta, ale stejně to nebylo pěkné období.

Tož tak. Já za sebou mosty nepálím, ale přiznám se, že vidět svoje bývalé lásky - mám na ně kontakty na facebooku, vše - s novými partnerkami, děcky atd, mě nějak úplně neláká. :) Ani na to kafe jednou za čas. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
11.6.17 13:45
@Anonymní píše:
@Lady_Anne jasné, v takovém případě to chápu, to bych byla taky, ale měla jsem v tomto směru s chlapama štěstí.Víte, já na přátelství mezi chlapem a ženskou věřím, ale když to tady čtu… :mrgreen: nějak mi to nejde do hlavy, i když neříkám, že to tak není. Asi jsem v tom dost naivní no :lol: nejsem nijaká krasavice, ale ošklivka taky ne, normální holka a mám se ráda, s pár holkama se stýkám, ale musím se přiznat, že posledního půl roku se bavím hlavně s klukama. Sdílíme pocity, můžeme někde trávit noc či s některými z nich přespat na jedné posteli (manželské), pijeme spolu, můžu se před nima převlíkat atd. a nikdy mi žádný nad míru nevypisuje, nikdy si nikdo z nich nic nic nedovolil, vše je opravdu v mezích přátelství…všichni jsou nezadaní a nic moc o jejich milostném životě nevím. Což mi zatím tu moji teorii o přátelství mezi opačnými pohlavími docela potvrzuje:))

Mám to stejně :) mně to zase potvrzuje moji teorii, že chování holek samotných na tom dělá půlku výsledné interakce :mrgreen:
Nejsem žádná kráska, ale kamarádů kolem sebe mám dost, a všechno chlapy, kteří se ke mně chovají galantně, ohleduplně, starají se o mě, dokážeme spolu prokecat celé hodiny… prostě fakt upřímné kamarádství, není v tom absolutně nic sexuálního z žádné strany, ostatně všichni jsme zadaní. Ale přesně, přespat u někoho v posteli absolutně není problém. :) Jestli jsem asexuální šereda, toť otázka, můj chlap mi nic takového najevo nedává :mrgreen: ale i když se s kámoši bavíme o ledasčem, mezi nás tu sexualitu netaháme. Světe div, se ono to jde a funguje. Ve světle některých zdejších ohlasů taky sama nechápu jak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31830
11.6.17 14:01
@Saatine píše:
Já si s chlapy pokecám víc no. Klidně i o autech, práci, je mi to jedno :) Mám přesně jednu kamarádku a ta mi na ženské tlachy stačí :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria