Jak se mám vyrovnat s erotickým dopisováním muže?

153
10.6.17 20:24

Jak se s tím mám vyrovnat

Ahoj, chápu, že to, co teď napíšu, je, když to srovnám s ostatními tématy asi prkotina, ale prostě nevím, jak se s tím vypořádat.
Takže jsem vdaná dva roky, teď na mateřské s 15měsíční holčičkou, z předchozího vztahu mám čtyřletého syna. Sama za sebe bych své manželství popsala jako bezproblémové (jasně, občas se něco vyskytne, ale nic závažného), tedy až doteď. Je to asi měsíc, co jsem zjistila, že si manžel píše s nějakou ženou.. Erotické dopisování přes mail. Řekla jsem na rovinu, že mi to vadí, účet si zrušil, omlouval se, víc jsem to neřešila, považovala jsem to za uzavřenou věc. Minulý týden jsem si sedla ke svému počítači, najela jsem si do mailu, že si vymažu koš a jaké překvapení. Byla to mail manžela, který se zapomněl odhásit a já si přečetla, že si nejen stále dopisují, ale on navrhuje schůzky. Posílal jí nabídky hotelů a zarezervoval termín o víkendu. Mě řekl, že bude spolupracovníkovi vracest noční směnu. No nevracel. protože paní neodepsala.
Tak jsem jí odepsala já, že pokud chce manžela lépe poznat, přenechávám jí své místo o naší dovolené. Na manžela jsem uhodila, zase se omlouval. Ale já jsem od té doby psychicky rozhozená. Říkal, že se vlastně nic nestalo, ale co kdyby mu odepsala - jel by :cert:. Připadám si, jako totální trubka. A naprosto nevím příčinu. On sám mi řekl, že je šťastný se mnou a dětmi, že je spokojený a chce být s námi, ale sakra, když jsem ve vztahu šťastná, tak nemám potřebu hledat jinde nebo se pletu? Nemáme potíže ani finanční ani v sexu, on mi nebyl schopen říct důvod, proč hledá jinde. Teď se omlouvá, ale já mu prostě nevěřím, když někam jede, přemýšlím, jestli jede opravdu tam, co řekl, při milování přemýšlím, jestli to, co říká mě, psal i jí. Když mi řekne, že mě miluje, mám chuť zařvat a praštit ho po hlavě. Já sama jsem v manželství šťastná a nenapadlo by mě hledat chlapa, ani na erotické dopisování, ani na schůzky..
Byla jsem zvyklá mít svoje, měla jsem slušný plat. Teď mám mateřskou a bydlím v baráku tchána, odstěhovala jsem se 200 kiláků od domova, od přátel :zed:. Přemýšlím, co budu dělat, až mi zahne a udělá si z toho vztah, kam s dětmi půjdu, přemýšlím, jak bude vypadat naše manželství za deset let, když po dvou letech řeším tohle. Řekla jsem, že má pooslední šanci, jinak odejdu i s dětmi, ale já jsem šla sakra do manželství s vidinou spokojené rodiny. Prostě nevím, jak to překousnout.
Jinak mu nemůžu nic vytknout, dokáže se postarat o mě a o děti, mám ho ráda, ale tohle mě ničí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
10.6.17 20:31

Njn ma te v pr hraje pred tebou milanka pri tom by rad op.. jiné.. kam s detmi pujdes to se spolihas jen na jine? Ubohe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
10.6.17 20:32

No uprimne. Vyada to, ze manzel je typicky devkar.
Muzu se zeptat, ma doma nejake povinnosti, kdyz prijde z prace? Co dela ve volnem case?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.17 20:35

Neporadim. Protože sama se neumím s takovou vypořádat. Ale zcela chápu, že už nevěříš a přemýšlís, kam asi jede a co kde dělá, když oznámí cokoli i třeba ze jde do práce. Důvěra je proste najednou v cudu a člověk at se snaží jakkoli stejně to má pořád před očima a v mysli. :( Nerozumím, proč tohle chlapi dělají, když tvrdí, že jsou spokojeni. Ale asi to tezko můžu pochopit, když ten chlap nejsem. Nebudeš to mít dal jednoduché.

• Citovat
  • Upravit
153
10.6.17 20:36
@WercikyD píše:
Njn ma te v pr hraje pred tebou milanka pri tom by rad op.. jiné.. kam s detmi pujdes to se spolihas jen na jine? Ubohe

Na koho se spoléhám? Myslela jsem, že manželství je o tom, že jsou na všechno dva 8o A to, že jsem se všeho vzdala, jaksi neznamená, že se spoléhám na druhé (asi jsem to špatně napsala, nebydlíme s tchánovci, ale majitelem domu je tchán). Jinak máš pravdu, on si fakt asi myslí, že mě má jistou, no, nemá, hošan. Jo, při nejhorším mám kam jít a mám za sebou rezervu, ale to mi přijde až jako hodně krajní řešení. A ano, máš pravdu, to je to, co mě se.., myslí si, že mě má na háku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
10.6.17 20:38
@Anonymní píše:
Neporadim. Protože sama se neumím s takovou vypořádat. Ale zcela chápu, že už nevěříš a přemýšlís, kam asi jede a co kde dělá, když oznámí cokoli i třeba ze jde do práce. Důvěra je proste najednou v cudu a člověk at se snaží jakkoli stejně to má pořád před očima a v mysli. :( Nerozumím, proč tohle chlapi dělají, když tvrdí, že jsou spokojeni. Ale asi to tezko můžu pochopit, když ten chlap nejsem. Nebudeš to mít dal jednoduché.

Já to taky nechápu, kdyby jsme měli problémy, ale nemáme. Jo, to už taky vím, že to nebudu mít jednoduché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
10.6.17 20:39
@Jana525 píše:
No uprimne. Vyada to, ze manzel je typicky devkar.
Muzu se zeptat, ma doma nejake povinnosti, kdyz prijde z prace? Co dela ve volnem case?

On toho volného času moc nemá, když je věnuje se dětem, někam spolu jedeme, pomáhá mojí mámě s barákem nebo tchánovcům, takže nudou to asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
10.6.17 20:39

Tos mu řekla správně, kdyby dál pokračoval, už bych mu další šanci nedávala. Je mi tě líto, držím palce, at vše dopadne podle Tvého :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
10.6.17 20:40

Hodně (většina?) mužů to má prostě nastavené jinak

Mám v okolí hodně párů, kde oba, nezávisle na sobě hodnotí vztah jako nadmíru uspokojivý a přesto v těch párech muži zahýbají. Opakovaně/často/paralelně s několika/v bordelu…jak mi řekl můj blízký kamarád: " mám skvělou ženu, klape nám to ve všech směrech, ale i kdybych každý den mohl jíst kaviár, tak holt jednou za čas dostanu chuť na tlačenku". I kdyby byla dokonalá, je prostě okoukaná. Radu bohužel nemám, smiřovala bych se s tím těžko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Prosím anonym. Měla jsem doma něco podobného, ano, souhlasím s příspěvkem výše - dívkař.
My jsme spolu byli více než 10 let, kdy jsme měli, jak jsme se oba shodli, hezký vztah a nic nám nechybělo. Navíc manžel měl práci, kde se to schovalo. Když jsme to spolu rozebírali, tak tvrdil, že pokud to nemám nastaveno stejně jako on, že to nemůžu pochopit, plus že tak funguje kolem spoustu lidí jen já o tom nevím. Rada ode mě? Nejde s tím nic dělat, buď ber nebo nech být. Pokud ta varianta první (nebo uvěříš 8) :roll: :kytka: ), připrav se na to, že se časem zkomplikuje. U mě uběhl nějaký ten čas, tak jsem vyhodnotila na hezký vzpomínky a krásný děti, plus zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
153

A upřímně nevím, co si chce dokazovat.. Manžel má 160 kilo a neslyší na jedno ucho, takže seladon to není, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
10.6.17 20:41
@pitbul píše:
On toho volného času moc nemá, když je věnuje se dětem, někam spolu jedeme, pomáhá mojí mámě s barákem nebo tchánovcům, takže nudou to asi nebude.

Hmm, takze devkar. No zacala bych se zarizovat tak, abys jednou nebyla zavisla jen na nem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
10.6.17 20:42
@pitbul píše:
A upřímně nevím, co si chce dokazovat.. Manžel má 160 kilo a neslyší na jedno ucho, takže seladon to není, že

8o to si delas srandu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@pitbul Promiň, ale to nemá na nic vliv. Anonym 20.40

• Citovat
  • Upravit
153
@Anonymní píše:
Prosím anonym. Měla jsem doma něco podobného, ano, souhlasím s příspěvkem výše - dívkař.
My jsme spolu byli více než 10 let, kdy jsme měli, jak jsme se oba shodli, hezký vztah a nic nám nechybělo. Navíc manžel měl práci, kde se to schovalo. Když jsme to spolu rozebírali, tak tvrdil, že pokud to nemám nastaveno stejně jako on, že to nemůžu pochopit, plus že tak funguje kolem spoustu lidí jen já o tom nevím. Rada ode mě? Nejde s tím nic dělat, buď ber nebo nech být. Pokud ta varianta první (nebo uvěříš 8) :roll: :kytka: ), připrav se na to, že se časem zkomplikuje. U mě uběhl nějaký ten čas, tak jsem vyhodnotila na hezký vzpomínky a krásný děti, plus zkušenost.

Já momentálně vyhodnocuji tak, že si budu dělat velmi velkou finanční rezervu (ano z mateřské to jaksi nejde, ale potom) a pořídím si byt, kam v případě nutnosti odpluji, ale stresuje mě to, takhle jsem si manželství nepředstavovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí