Cítím se podvedená, prý nemám proč.

Anonymní
9.6.17 21:20

Cítím se podvedená,prý nemám proč.

Dnes jsem našla v manželově peněžence fotografii jeho exmanželky. Uhodila jsem na manžela co to má znamenat.Jeho výmluva byla nijaká prostě divná. Fotografii prý našel v garáži mezi šroubama, chtěl jí vrátit bývalé, prý mu na to řekla aby si jí nechal, nebo zahodil. Ptala jsem se ho znova proč jí má v peněžence. Tak bylo mě hloupý aby byla mezi šroubama hozená, dala mě jí když jsme se seznámili na památku tak jsem jí dal do peněženky a to nic neznamená nic si z toho nedělej tuhle peněženku mám jen když jdu na nákup nebo někam jedeme nikde jí neukazuju tak snad o nic nejde.Tak o nic nejde jo tak moji fotku a naší dcery fotku by jsi měl mít v peněžence a ne exmanželky. Však tvoji fotku mám v té druhé pěněžence co mám pořád u sebe. Vysvětlení jako stehno od manžela. Po 11letech co jsme spolu si dá do peněženky fotku exky?!Víc se mě k tomu nevyjádřil ještě byl dotčenej že jsem si dovolila ho osočit.
Díky za anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5708
9.6.17 21:25

Některý chlapy jsou prostě jako sloni v porcelánu a nedochází jim to. Chce to převýchovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
9.6.17 21:27

Já bych mu věřila

• Citovat
  • Upravit
14642
9.6.17 21:28
@Anonymní píše:
Dnes jsem našla v manželově peněžence fotografii jeho exmanželky. Uhodila jsem na manžela co to má znamenat.Jeho výmluva byla nijaká prostě divná. Fotografii prý našel v garáži mezi šroubama, chtěl jí vrátit bývalé, prý mu na to řekla aby si jí nechal, nebo zahodil. Ptala jsem se ho znova proč jí má v peněžence. Tak bylo mě hloupý aby byla mezi šroubama hozená, dala mě jí když jsme se seznámili na památku tak jsem jí dal do peněženky a to nic neznamená nic si z toho nedělej tuhle peněženku mám jen když jdu na nákup nebo někam jedeme nikde jí neukazuju tak snad o nic nejde.Tak o nic nejde jo tak moji fotku a naší dcery fotku by jsi měl mít v peněžence a ne exmanželky. Však tvoji fotku mám v té druhé pěněžence co mám pořád u sebe. Vysvětlení jako stehno od manžela. Po 11letech co jsme spolu si dá do peněženky fotku exky?!Víc se mě k tomu nevyjádřil ještě byl dotčenej že jsem si dovolila ho osočit.
Díky za anonym

Asi bych si taky dala do peněženky fotku svého bývalého. Jistě by mu to taky nevadilo.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
9.6.17 21:30

Nevim co resis, tvoji fotku ma v hlavni penezence a treba tu exky opravdu nasel a nechtel ji zas zalozit tak si ji strcil do penezenky. Po 11letem vztahu, mi prijde uhozeny resit podobne blbosti :nevim: ja bejt chlapem se spis nastvu, ze mu lezes do penezenky (nevim jak u vas, ale mi si navzajem do penezenek, mobilu atd nelezem, takze i kdyby tam chlap mel celej album fotek bejvalek, me to bude od srdce jedno) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
9.6.17 21:34

Mne by to bylo asi totalne jedno a ani by mne nenapadlo zjistovat, kdo to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.6.17 21:37

Me to teda prijde ujety a taky by mi to vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
9.6.17 21:37

A on se s ní nějak vídá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.17 21:38

Má s exkou nadstandartní kamarádský vztah.No k té fotce jak jsem to dnes zjistila mě to taky štve z důvodu že nám jeho exka bude hlídat dítě, musím jet na natáčení učím se scénář nemůžu se soustředit pořád na to musím myslet. Manžel jede se mnou má ještě nějaké zařizování tak budu jako na trní. Taky jsem nepochopila to s jakou samozřejmostí zavolal exce a stylem co jako děláš? To je blbý potřebujem pohlídat holku. Denisa jede na natáčení a já se svezu s ní. Jo tak sme domluvený ti jí přivezu v neděli odpoledne. Chtěla jsem aby dceru pohlídala moje mamka nebo babička. Nenechal mě ani domluvit prej nezájem, oni se určitě přetrhnou se chtěj bavit a na hlídání holky nemaj čas. Babka je líná a máti má zábavičku. Tak to zkusím třeba budou mít čas hele mě to nezájímá nech to bej ona jí bejvalaka ohlídá!

• Citovat
  • Upravit
24798
9.6.17 21:39

Můj má pod postelí (pod NAŠÍ!!! postelí) celý stoh fotek s exkou :lol:
Asi mu nakážu je přestěhovat na záchod!
Já mu dám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
9.6.17 21:43
@Anonymní píše:
Má s exkou nadstandartní kamarádský vztah.No k té fotce jak jsem to dnes zjistila mě to taky štve z důvodu že nám jeho exka bude hlídat dítě, musím jet na natáčení učím se scénář nemůžu se soustředit pořád na to musím myslet. Manžel jede se mnou má ještě nějaké zařizování tak budu jako na trní. Taky jsem nepochopila to s jakou samozřejmostí zavolal exce a stylem co jako děláš? To je blbý potřebujem pohlídat holku. Denisa jede na natáčení a já se svezu s ní. Jo tak sme domluvený ti jí přivezu v neděli odpoledne. Chtěla jsem aby dceru pohlídala moje mamka nebo babička. Nenechal mě ani domluvit prej nezájem, oni se určitě přetrhnou se chtěj bavit a na hlídání holky nemaj čas. Babka je líná a máti má zábavičku. Tak to zkusím třeba budou mít čas hele mě to nezájímá nech to bej ona jí bejvalaka ohlídá!

Tak to s tím hlídáním by mi už vadilo, a to hodně. Nejenom kvůli tomu, že moje dítě bude hlídat jeho bývalka, ale hlavně kvůli tomu, že o tom rozhodl manžel bez mého souhlasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.6.17 21:45

A ona ji mala zna??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.17 21:46
@Kriss Tina píše:
Nevim co resis, tvoji fotku ma v hlavni penezence a treba tu exky opravdu nasel a nechtel ji zas zalozit tak si ji strcil do penezenky. Po 11letem vztahu, mi prijde uhozeny resit podobne blbosti :nevim: ja bejt chlapem se spis nastvu, ze mu lezes do penezenky (nevim jak u vas, ale mi si navzajem do penezenek, mobilu atd nelezem, takze i kdyby tam chlap mel celej album fotek bejvalek, me to bude od srdce jedno) :D

Brala jsem si z jeho peněženky peníze. Snad je to manžel ne? Sám mi řekl aby jsem si vzala hotovost. Popadla jsem peněženku a šla k PPl když jsem platila všimla jsem si vsunutého papírku v podšívce tak šikovně zastrčený aby to nebylo vidět. Vytáhla jsem papírek a ona to byla fotka. Když jsem mu řekla, jestli mi nechce něco říct a ukázala mu peněženku tak zapíral jak ovce ani červenej nebyl. Začala jsem vytahovat fotku a najednou mu svitlo jo už vím. Zbytek jeho pohádky jsem už napsala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.17 21:47
@wenatka píše:
A ona ji mala zna??

Ano zná jí, říká jí teto a má jí ráda.

• Citovat
  • Upravit
1386
9.6.17 21:48

Můj ty smutku 8o Tebe by jako těšilo, kdybyste se rozešli ne úplně ve zlém, kdyby tě totálně zazdil a zapomněl, že s tebou prožil kus života??? Vyházel fotky, „vypnul“ vzpomínky a dělal, žes neexistovala? To by tě nebolelo o nic míň???
Já to zažila, pěkně hnusný pocit.
S tou ženou strávil kus života… patří do jeho vzpomínek. Taky jsem v peněžence nosila fotky svých tří ex naráz :mrgreen:
Některé „problémy“ už opravdu přestávám chápat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí