Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat na Váš úhel pohledu. Otázka je jasná - chtěly byste vědět, že Vám partner zahnul, že si vypisuje s jinou holkou či že dokonce aktivně využívá on-line seznamky?
Otázka č. 2 - Chtěly byste to vědět i v případě, že by Vám o tom řekla holka, se kterou Vás podváděl?
Díky za názory!
Já ano, at se dle toho můžu zařídit co dál
Ale potřebovala bych k tomu jasný důkaz.
Záleží na tom o jakou nevěru by šlo. V případě jednorázové neopakující se nevěry bych to v současné situaci (2 malé děti a třetí na cestě) vědět nechtěla od něj ani od ní. Pokud bychom neměli děti, pak bych byla i za tuto informaci ráda a svůj další život si zařídila bez něj. U dopisování s jinými dívkami a u on-line seznamek bych to chtěla vědět v obou případech, abych mohla reagovat a situaci nějak (nevím jak) řešit.
Ano, chtěla bych to vědět, poslala bych ho do oběhu.
K bodu 2): dostala by ho v dárkovém balení, i mašli na krk bych mu dala (a tím nemyslím katovskou smyčku, kterou umím už řadu let uvázat)
.
Holka na jednu noc- napr. opilecke uklouznuti vedet nechci…Cilena dlouhodoba nevera vedet chci okamzite a nejlip rano, at ho stihnu do vecera pobalit a nezalezi na Tom, kdo mi o ni rekne(zda on nebo ona).
@Ketu Jednorázovou nevěru bych vědět nechtěla, dlouhodobou ano…
Nevěru bych vědět nechtěla. Chtěla bych vědět, v čem dělám chybu, že šel za jinou…
Pokud by se jednalo o jeden úlet, tak bych to vědět nechtěla. Pokud by nevěra byla častější, tak ano a je mi jedno kdo by mi to řekl.
Ja bych to vedet chtela, abych se podle toho mohla zaridit, nebyla u ostatnich (tech co to vi) za chudinku podvadenou… kdyby mi to rekla ta zenstina sama, tak bych ji este podekovala za uprimnost ![]()
@verrys píše:
Kdyby to bylo jen jednorázové, tak bych to vědět nechtěla…
Co by Tě vedlo k tomu si myslet, ze to bylo a bude jen jednou?
Kdyby dělal všechny ty tři věci, co jsi napsala, tak bych to rozhodně vědět chtěla.
Pokud by jednorázově zahnul, tak bych to vědět nechtěla.