Jsem opravdu tak divná?

8.6.17 11:38

Jsem opravdu tak divná?

Ahoj holky, omlouvam se, ze anonymne, ale nikdo z okoli nic netusi… uz nejak nevim, zda ma vztah s pritelem cenu.. jsme spolu 9 let, nevzal si me, deti nemame, je nam 30… asi hlavni problem je, ze ja jsem inteovert, pritel extrovert, nadmiru spolecensky… jsme oba lekari, cili temer porad v praci… on jako lekar obklopen samymi zenami, se kterymi vse probira, zsmeji se…me trapi to, ze od nej neslysim noc jineho nez ze prece nemuzu chtit, aby me po 9 letech miloval, ze se bude bavit a kym chce a kdy chce, se mnou si nema co rict, o praci se bavit nebude… vzdy mi rekne, ze jsem divna a zarliva, ze mi vadi, ze se mnou se babit nechce…spolu nikam nechodime, spolecne pratele nemame, protoze moji ho nezajimaji a ti jejo pry zase nejsou zvedavi na me… takze mezi lidi chodi jen s lidmi z prace, prevazne zenami… tak nevim, jsem divna ja, ze mi vadi, ze se se mnou nebavi a radeji je v jejich spolecnosti? A to me ty zensky pomlouvaji a kritizuji… omlouvam se za zmateny text, nevim, jak zformulovat to, co me trapi???? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Elenloth
8.6.17 11:41

@LendulinkaD Nejsi divná ( i když trošku jo 8) ). Jsi hloupá, že s někým takovým ještě jsi a on je deb1l. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
118
8.6.17 11:41

No, mě spíš zajímá proč s ním ještě jsi?!? Lékařka, vzdělaná žena a má tohle doma! Pryč od něj, podle toho co píšeš, tak tě už nemiluje, jen mu asi vyhovuje jakýsi servis…

Ps. Divná nejsi, jen „blbá“, ze si to necháš libit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
8.6.17 11:43

@LendulinkaD myslim, ze nema smysl dele setrvavat v tomto vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

8o 8o nooo tak to mi ale nepřijde že bys byla divná ty. Ale především on. Nechápu, proč s tebou žije 9 let, když vlastně v podstatě podle těch slov tady ani nechce. To přece nemůže nikoho naplňovat, mít doma takový styl života. Každej sám za sebe…a navíc mě by teda urazilo, kdyby mi řekl, že na mě nikdo není zvedavej. Je ti 30? Nechtělo by to vyměnit chlapa, za toho co by si tě víc vážil? :think:

• Citovat
  • Upravit
21311

A spolu jste proč? Plánujete rodinu? Nebo jinak nerozumím tomu proč bys v takovém vztahu byla a zazdila si šanci mít manžela a děti. Ve třiceti uz bych uvažovala timhle směrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Ty a divná??? No promiň, ale divný je Tvůj „pan doktor“…a takhle to chceš do konce života holka?? No myslím, že Tvou odpověď tuším…máš výhodu, že nemáš děti a nemusíš hledět na ně, ale teď jde o tebe a roky nám bohužel pouze přibývají…takže seber rozum do hrsti a udělej něco se svým životem, ať milej pán vidí, že tě nemá tak jistou…tohle podle mě není život, ale přežívání…držím palečky :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
8.6.17 11:46

@LendulinkaD okamžitě toho mistra světa vypakuj ze svého života!! Proč s tebou teda je, když má takovýhle kecy, jéžišmarjáááá to by bylo něco na mě. Škoda, že se neznáme, já bych mu to vysvětlila. Tvl to je pako ten chlap snad není možný. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
8.6.17 11:48
@LendulinkaD píše: …me trapi to, ze od nej neslysim noc jineho nez ze prece nemuzu chtit, aby me po 9 letech miloval… :zed:

Bóže, ženo, proč s ním zabíjíš mládí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
8.6.17 11:49

Jsi divná jen v jedné věci a to, žes ho dávno nekopla do zadku. Nedělám si o chlapech moc iluzí, ale tohle je i na mě hodně přes čáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
8.6.17 11:51

@LendulinkaD a ty jsi s ním proč? Máš tak malé sebevědomí? Na lékařku teda působíš trochu divně… a ty nechceš děti a rodinu?
On je s tebou kvůli servisu, co mu poskytuješ. Ale proč jsi ty s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
8.6.17 11:59

Ty divná nejsi, jen hloupá - zůstáváš s člověkem, který ti řekl, že tě nemiluje. On na tebe kašle, baví se raději ve společnosti bez tebe. Proč s takovým člověkem jsi? Vždyť tě to musí ničit. Ten vztah vůbec nemá význam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.6.17 12:03

Jsi lékařka - to znamena, ze budes chytra, tak proc mas tak nizke sebevedomi a nekopnes milého pana doktora do zadku? Deti nemate, tak co. Zacni si užívat života po te, co si promrhala devět let s exemplarem nevhodnym ke spolecnemu zivotu…

• Citovat
  • Upravit
1590
8.6.17 12:04

....

Ve třiceti jsi na tohle ještě mladá, kopni ho někam, začni žít, najdi si chlapa a založ s ním rodinu. S tímhle neztrácej čas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25137
8.6.17 12:04
@LendulinkaD píše:
Ahoj holky, omlouvam se, ze anonymne, ale nikdo z okoli nic netusi… uz nejak nevim, zda ma vztah s pritelem cenu.. jsme spolu 9 let, nevzal si me, deti nemame, je nam 30… asi hlavni problem je, ze ja jsem inteovert, pritel extrovert, nadmiru spolecensky… jsme oba lekari, cili temer porad v praci… on jako lekar obklopen samymi zenami, se kterymi vse probira, zsmeji se…me trapi to, ze od nej neslysim noc jineho nezze prece nemuzu chtit, aby me po 9 letech miloval, ze se bude bavit a kym chce a kdy chce, se mnou si nema co rict, o praci se bavit nebude… vzdy mi rekne, ze jsem divna a zarliva, ze mi vadi, ze se mnou se babit nechce…spolu nikam nechodime, spolecne pratele nemame, protoze moji ho nezajimaji a ti jejo pry zase nejsou zvedavi na me… takze mezi lidi chodi jen s lidmi z prace, prevazne zenami… tak nevim, jsem divna ja, ze mi vadi, ze se se mnou nebavi a radeji je v jejich spolecnosti? A to me ty zensky pomlouvaji a kritizuji… omlouvam se za zmateny text, nevim, jak zformulovat to, co me trapi???? :zed:

A ty ho miluješ? Proč spolu jste? Proč jsi ty s ním???
My jsme spolu 8 let (z toho 6 menželé) a milujeme se pořád. Ne tak, jak na začátku, ale bavíme se spolu, těšíme se na sebe… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí