Našel si jinou

28
7.6.17 18:35

Našel si jinou

Ahoj holky, potřebovala bych nestranný názor a zkušenost pro kamarádku ( která zde nemá účet a prosila mě o radu). Sama jsem po rozchodu, takže nedokážu nezaujatě poradit.
Zajímalo by mě, zda když se s vámi muž rozešel kvůli jiné jestli se chtěl po čase vrátit? Že prostě zjistil, že mu nová nevyhovuje( nebo ho kopla do zadku) a on si opět vzpomněl na vás?.. Díky za zkušenost :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
185
7.6.17 18:39

Nic takového se mi sice nestalo, ale takovýho chlapa bych už znovu nechtěla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
7.6.17 18:41

A na co by chtěla takovýho chlapa, aby se k ní vrátil? Snad má nějakou hrdost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866

I kdyby stalo, tak bych ho zpátky nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

Mě by zase zajímalo, jak zoufalá musí být ženská, která takového vezme zpátky :? To je smutné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
7.6.17 18:42

No to je hezké.
jak daleko jsme schopny zajít. Tak se ponížit.
Partner není šťastný
Zkusí to jinde
Normalka
Takže teď jen v koutku doma čekat az se třeba vrátí zase k nám.
To je teda šílené

• Citovat
  • Upravit
16744
7.6.17 18:46

Bejvalej si našel jinou, ta ho po pár týdnech kopla do zadku, ale vrátit se nechtěl, věděl že už by to nešlo a dobře udělal :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
7.6.17 18:54

@eijmi kamaratka opustila manzela - mali spolu 2 deti. Ked sa chcela vratit po 6 mesiacoch - lebo zistila, ze to bola chyba tak sa nebolo vratit kde. Chalan si nasiel nejaku mladu babiku a su stale spolu - je to cca rok. K ex navrat neplanuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.6.17 19:19

Osobně bych se taky nevrátila, říkala jsem jí to samé, co vy. Jenže ona na to ve skrytu duše tak nějak spoléhá, jelikož se rozešli už několikrát a on vždy dolezl s prosíkem.. Sama prý není přesvědčená, že by ho zpátky vzala. Jen ji prý zajímá, jaké zkušenosti mají jiní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
7.6.17 19:31

@eijmi Nestalo se to ani mně, ani nikomu v okolí. A kdyby, tak bych mu rovnou ukázala dveře…
Jen tak ze zajímavosti - jak dlouho spolu byli a jak dlouho už nejsou spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
7.6.17 19:35

Kdyz ode me (a 2 deti) odchazel manzel za jinou, tak mi rekl at na neho rok dva pockam, ze mu to treba nevyjde a dame se znova dokupy. Necekala jsem ani jednu dve vteriny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.6.17 19:37
@Veveří píše:
Kdyz ode me (a 2 deti) odchazel manzel za jinou, tak mi rekl at na neho rok dva pockam, ze mu to treba nevyjde a dame se znova dokupy. Necekala jsem ani jednu dve vteriny :zed:

To bych mu asi zabouchla tak rychle, že by mu dveře urazily rypák…to je ubohý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
7.6.17 19:42

@Veveří .. To je jak hodně špatný vtip!! 8o

Jinak k dotazu - V taková situaci jsem nikdy nebyla, ale nechtěla bych ho zpátky. Tam mi tonevyšlo, tak se zkusím vrátit? - To rozhodně ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.6.17 19:43

Ne nevzala bych ho nazpatek.
Stalo se mi teda trochu neco jineho, ale v podstate odmitnuti.
Stalo se mi 2×, ze me chlap odmitl, protoze nebyl pripraveny na vztah, do te doby jen sex, po nejake dobe se chteli vratit s tim, ze me vlastne miluji. Ale bohuzel. Na tohle jsem moc hrda. Predstava opusteni kvuli jine a nasledne vraceni se nepripada v uvahu.

• Citovat
  • Upravit
212
7.6.17 19:44
@eijmi píše:
Ahoj holky, potřebovala bych nestranný názor a zkušenost pro kamarádku ( která zde nemá účet a prosila mě o radu). Sama jsem po rozchodu, takže nedokážu nezaujatě poradit.
Zajímalo by mě, zda když se s vámi muž rozešel kvůli jiné jestli se chtěl po čase vrátit? Že prostě zjistil, že mu nová nevyhovuje( nebo ho kopla do zadku) a on si opět vzpomněl na vás?.. Díky za zkušenost :andel:

Znám to…odešel za jinou a když pochopil, že hvězda podváděla svého manžela celé roky a jeho podvádí taky, tak se chtěl vrátit…cca o třech měsících…řekla jsem jasné srozumitelné NE…je to 4 roky a paradoxně teď obviňuje mě z rozpadu rodiny…vtipný :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí