Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, potřebovala bych nestranný názor a zkušenost pro kamarádku ( která zde nemá účet a prosila mě o radu). Sama jsem po rozchodu, takže nedokážu nezaujatě poradit.
Zajímalo by mě, zda když se s vámi muž rozešel kvůli jiné jestli se chtěl po čase vrátit? Že prostě zjistil, že mu nová nevyhovuje( nebo ho kopla do zadku) a on si opět vzpomněl na vás?.. Díky za zkušenost ![]()
Nic takového se mi sice nestalo, ale takovýho chlapa bych už znovu nechtěla ![]()
A na co by chtěla takovýho chlapa, aby se k ní vrátil? Snad má nějakou hrdost…
Mě by zase zajímalo, jak zoufalá musí být ženská, která takového vezme zpátky
To je smutné…
No to je hezké.
jak daleko jsme schopny zajít. Tak se ponížit.
Partner není šťastný
Zkusí to jinde
Normalka
Takže teď jen v koutku doma čekat az se třeba vrátí zase k nám.
To je teda šílené
Bejvalej si našel jinou, ta ho po pár týdnech kopla do zadku, ale vrátit se nechtěl, věděl že už by to nešlo a dobře udělal ![]()
@eijmi kamaratka opustila manzela - mali spolu 2 deti. Ked sa chcela vratit po 6 mesiacoch - lebo zistila, ze to bola chyba tak sa nebolo vratit kde. Chalan si nasiel nejaku mladu babiku a su stale spolu - je to cca rok. K ex navrat neplanuje.
Osobně bych se taky nevrátila, říkala jsem jí to samé, co vy. Jenže ona na to ve skrytu duše tak nějak spoléhá, jelikož se rozešli už několikrát a on vždy dolezl s prosíkem.. Sama prý není přesvědčená, že by ho zpátky vzala. Jen ji prý zajímá, jaké zkušenosti mají jiní
@eijmi Nestalo se to ani mně, ani nikomu v okolí. A kdyby, tak bych mu rovnou ukázala dveře…
Jen tak ze zajímavosti - jak dlouho spolu byli a jak dlouho už nejsou spolu?
Kdyz ode me (a 2 deti) odchazel manzel za jinou, tak mi rekl at na neho rok dva pockam, ze mu to treba nevyjde a dame se znova dokupy. Necekala jsem ani jednu dve vteriny ![]()
@Veveří píše:
Kdyz ode me (a 2 deti) odchazel manzel za jinou, tak mi rekl at na neho rok dva pockam, ze mu to treba nevyjde a dame se znova dokupy. Necekala jsem ani jednu dve vteriny
To bych mu asi zabouchla tak rychle, že by mu dveře urazily rypák…to je ubohý ![]()
@Veveří .. To je jak hodně špatný vtip!! ![]()
Jinak k dotazu - V taková situaci jsem nikdy nebyla, ale nechtěla bych ho zpátky. Tam mi tonevyšlo, tak se zkusím vrátit? - To rozhodně ne!
Ne nevzala bych ho nazpatek.
Stalo se mi teda trochu neco jineho, ale v podstate odmitnuti.
Stalo se mi 2×, ze me chlap odmitl, protoze nebyl pripraveny na vztah, do te doby jen sex, po nejake dobe se chteli vratit s tim, ze me vlastne miluji. Ale bohuzel. Na tohle jsem moc hrda. Predstava opusteni kvuli jine a nasledne vraceni se nepripada v uvahu.
@eijmi píše:
Ahoj holky, potřebovala bych nestranný názor a zkušenost pro kamarádku ( která zde nemá účet a prosila mě o radu). Sama jsem po rozchodu, takže nedokážu nezaujatě poradit.
Zajímalo by mě, zda když se s vámi muž rozešel kvůli jiné jestli se chtěl po čase vrátit? Že prostě zjistil, že mu nová nevyhovuje( nebo ho kopla do zadku) a on si opět vzpomněl na vás?.. Díky za zkušenost
Znám to…odešel za jinou a když pochopil, že hvězda podváděla svého manžela celé roky a jeho podvádí taky, tak se chtěl vrátit…cca o třech měsících…řekla jsem jasné srozumitelné NE…je to 4 roky a paradoxně teď obviňuje mě z rozpadu rodiny…vtipný
![]()