Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu, s manželem jsme 4 roky spolu manželé, máme 3 leté dítě. Od začátku našeho vztahu je až moc přátelský k ženám okolo sebe, píše jím, přeje dobrou noc…začali mezi námi konflikty tak to přestal dělat, nebo spíš to dělá tak abych já o tom nevěděla. Telefon si nosí i do koupelny. Měli jsme mezi sebou za těch pár let šíleny hádky kdy vyplulo, že si s někym píše a maže to. Před vánoci si psal s bývalou a když mu pípla sms a já se blbě zeptala kdo píše tak se jen zatvářil tak jsmem to z něj vytáhla, tak mi to ukázal a bylo tam..hmmm co děláš?..vše ostatní smazané, přiznal že si s ní píše. Je celé dny pryč, odjíždí za prací i někdy na par dní pryč. A čím to vyvrcholilo, měl kamaráda v nemocnici a jezdíl za ním na návštěvy, a vlezla jsem mu do tel, vím že mám dostat přes ruce..každopádně si sháněl číslo na sestřičku z toho oddělení. a abych to uvedla na pravou míru, tak o víkendu odjíždí na schůzi s tímhle kamarádem a my s malou jsme chtěli jet s ním do prahy že bysme jeli za segrou, ale nejde to, má plny auto, nemůže nás vzít, když ještě před tím jsem mu říkala že pojedu s nima a prcka necháme na hlídání tak nemůžu být člen schůze a nemůžu tam, mě řekl, přesto že ta schůze je pro veřejnost otevřená akorád nemůžu hlasovat, tak jsem se smířila, že mě tam asi nechce za každou cenu.
Nemám hmatatelnou nevěru.
nechci dítěti vzít dítě
ale sem z něj magor, mu tak nevěřím a kdykoliv udělám hovadinu a vlezu mu někam, tak vždycky tam něco je :/
omlouvám se za chyby
poradíte?
Co poradit? Jemu snad to, aby ti tu tvoji vytrvalou snahu najít mu nevěru konečně naplnil a nějakou milenku si pořídil. A utekl.
Protože tobě fakt připadá normální zakazovat dospělému, svéprávnému člověku, aby si povídal s kým chce, vyčítat mu, že někomu přeje dobrou noc? Na jeho místě bych ty 4 roky se stíhačkou nevydržela ani náhodou. Hádka o to, s kým si smím (sic!!) psát smsky by mockrát neproběhla, tom jsem si jistá.
Někteří lidi by neměli zakládat rodinu. Váš manžel dle mého bude jeden z těch lidí. Je mi Vás upřímně líto. Podle mě tento vztah jednou skončí. Čím dříve to bude, tím lépe pro Vás. Ale asi Vám to bude ještě trvat…
@kopretinalady co chces poradit ze tvuj manžilek se otaci za kazdou sukní a ocividne je ti neverny vsude? Holka prober se
Je pravda že už jsem magor, asi stíhačka…
ale přece jsou určity pravidla přes ktery by se nemělo jít a dřív jsem stíhačka nebyla, v ostatních vztazích
jenže par věcí vyjelo a sem na vlně nejistoty
Tak sakra holky přece musí byt cesta ven…tak už nemám mu nikam lést a milovat ho a věřít mu a budu mít štatsný život??
@kopretinalady ne,najdi si svy kamaratky a zname a cim driv se od nej odputas,tim.lip…evidentne mu za moc nestojis, nevazi si te…tak ho posli do haje… ![]()
Jak se dá takovému člověku věřit?! I kdyby nakrásně nevěrný nebyl, tak už jenom to nahánění ženských je tak ponižující, že to v normálním vztahu nemá co dělat. A nemá to nic společného s nějakým zakazováním komunikace s lidmi, tady je špatně ten úmysl, se kterým to dělá (flirt, nebo přímo nevěra). Takového deb.ila bych doma nechtěla, pořád jen nervy a co z toho? Když je tak tupý a neumí se chovat jako dospělý, žádné zákazy nebo domluvy nepomohou.
@kopretinalady píše:
Tak sakra holky přece musí byt cesta ven…tak už nemám mu nikam lést a milovat ho a věřít mu a budu mít štatsný život??
Prosím tě, to je ode zdi ke zdi. 4 roky podezřívavosti a ještě jsi mu na nic skutečnýho nepřišla? Tak tě asi zatím nepodvádí nebo to donedávna nedělal. Ale pamatuj, že nedůvěra ve vztahu žene lidí ven z něj snadno.
Situace je, jaká je. Z manželství máte bojiště Měli byste o tom spolu mluvit. V tomhle patu raději snad i v poradně, aby to nesklouzlo zas k výčitkám, nedůvěře a uzavření se. Jemu v tom docela jistě taky není dobře.
A ty by sis podle mě měla hodně promyslet, jak to máš s hranicemi osobního prostoru ve vztahu i s vlastní sebedůvěrou. Máš právo bránit se, kdyby s jinými ženskými spal, sypal do nich peníze apod. - naproti tomu není normální druhému dospělému diktovat, d kým smí komunikovat a s kým ne.
@elibro tak me teda zase nepripada normalni aby muj manzel prel cizim zenskym dobrou noc, nebo si shanel mobil na sestricku, to teda fakt ne! A utect by mela spis ona, protoze on je ji podle vseho opravdu neverny. ![]()
@kopretinalady jsi blba? Je ti neverny. A nemiluje te. Co jeste chces zachranovat?
Jak se tady píše, já to mám nastaveny jinak než on, než jsme se vzali tak jsem se cítila jako krásná ženská a kde kdo se za mnou otočil a ani já nebyla svatá, jenže co máme prcka tak už ty priority mám jinde a nechci si s nikym psát a psát jinymu chlapovi dobrou noc, co dělá a pod, mám odstup, nemluvím o přátelých, těm dobrou taky napíši. mluvím o chlapech, proto mě to vadí u něj a pořád narážím.
Jinak jsem mu do tel vlezla tak sem stíhačka a pravda toho sebevědomí už moc nemám, je mi do pláče. jestli zkusit tu poradnu, nevím jestli tam pujde, tvrdí že sem magor a mám se jít léčit.
Vztah bez důvěry je o ničem a já se ti vůbec nedivím, že mu nevěříš. Pro mě by to byl jasný konec už dávno.
Ten toho nenechá.
@hapovab když mu na to za roky snahy nedokázala přijít? Tak to je to kluk fakt šikovnej.
Hele, ono je to asi takhle: komu můj muž přeje nebo nepřeje dobrou noc, to mu fakt nehlídám. A i kdyby mi to zvedlo obočí, to poslední, co bych s tím chtěla dělat, by byla vyčítavá scéna. Kdo z nás ví, co po sestřičce chtěl? Jaký vztah má opravdu se svou ex?
Řeknu to jinak: můj muž si se svou ex občas píše, občas s ní jde na kafe a mě to k rozvodu opravdu nepohání.