Nevím, co dělat, pořád vyhrožuje

26
6.6.17 11:28

Nevím co dělat..pořad vyhrozuje

Dobrý den. nevím jestli mi to k něčemu bude že sem píšu ale třeba mi někdo poradí nebo uklidní. Jsem s přítelem skoro 6 let màme 1,5roční holčičku..náš vztah nefunguje aspoň z mého pohledu dost mi ublížil a nechci s ním být jenže se strašne bojim rozchodu už několikrát vyhrožoval stridavou péčí dceri je 18 mes. nikdy bych mu nějak nebrànila dceru vídat, ale neumim si představit ze bych ji tyden nevidela vlastne nejde ani tak o mě jak o ni jà jsem s ni porad přítel je bud v praci nebo u sve matky nebo nekde na pive a to mu nevadi ze dceru cely den nevidí ale když přide řeč na rozchod to uz je velky tatinek který se dcerky nevzda jen tak(nikdy jsem to po nem nechtela),a kdyz uz je s nàmi doma ani tak se maly nevěnuje někdy ho dokonce musím okřiknout když dcera na něj mluví a on porad čumí do tel. a nevnímá ji to je mi ji vzdy tak líto..a takovej člověk není táta malá by u něj ten týden jen trpěla a stejně by se starala jeho matka.ja bych to nepřežila někdy si říkam ze s ním budu jen kvuli malý aby měla normalní dětství ale je to těžký s nim být nechápu kam jsem pred 6ti lety dala oči..prosím poradte někdo kdo tomu nějak víc rozumí nebo má zkušenost muže dostat do strídavky 18ti mes.dite?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5640
6.6.17 11:33

Do stridavky ji samozřejmě dostat muze. Je to jeji otec, ma jako rodic stejna prava jako ty. I kdyz se ji nevenuje a hlidala by ji jeho matka nebo chuva, bohuzel.

Kamaradka ma o trosku starsiho syna take ve stridave péči, kdyz je u otce, je s vetsinu casu s chuvou nebo jeho pritelkyni. Jeji byvaly partner je hodne casove vytizen, nema cas, a presto na stridavce trva.

Příspěvek upraven 06.06.17 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.6.17 11:36

@PandaVanda to vím..jen me zajímalo jestli tak malé dítě bez ohledu na jeho zazemí atd..dají hned do stridavky po týdnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.6.17 11:38

@Judithkaj no on ne to vim na 100% ale jeho matka rada zastane moji roli jen aby synacek byl spokojeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
6.6.17 11:39
@Brauna píše:
@PandaVanda to vím..jen me zajímalo jestli tak malé dítě bez ohledu na jeho zazemí atd..dají hned do stridavky po týdnu..

Jestli by nezije ve spine, bez elektriny, teple vody apod, neni alkoholik nebo fetak, tak ano, klidne. Uz neni uplne male miminko.

Kojis jeste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.6.17 11:39

Ano dají. Svagrova ma syna ve stridavce, byl ještě mladší, když probíhal soud. Ex také nema čas, hlídá jeho nova přítelkyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.17 11:42

6 let, takže je přítel mamánek? A maminka se vším pomůže?
A proč ti vadí střídavka? Tak by dítě mělo i tátu. Co já bych dala zato, kdybych mohla bydlet částečně s tátou a pak i s mámou.
Přežila bys to, však bys dítě mohla vídávat i přes týden, a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.17 11:43
@Brauna píše:

Jak bez ohledu na zázemí? Tak ty pokud odejdeš od chlapa, tak zázemí dítě bude mít pořád u chlapa, ty vytvoříš nové. Kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.6.17 11:44

@PandaVanda Nekojim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.6.17 11:45

@hudečice odesel by on zpet ke sve matce byt je muj neporizovali jsme ho spolecne on pak jen prisel do hotoveho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
6.6.17 11:47
@Brauna píše:
@PandaVanda Nekojim..

V tom pripade stridavce tyden/tyden opravdu vubec nic nebrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26

@hudečice Ano je mamanek..pritel si to predstavuje tak ze bych ji cely tyden nemohla videt a pak ani on kdyz by byla u me..a vyhovuje mu to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Brauna píše:
@hudečice odesel by on zpet ke sve matce byt je muj neporizovali jsme ho spolecne on pak jen prisel do hotoveho…

jo táák, tak tím pádem pokud má pokoj u mámy, tak je to ok. On by chodil do práce a pak by se staral o malou, když příjde. Neboj, matinka to zařídí, ona nebude hlídat celé dny, když by byla malá u něj.
Střídavky se v tomto případě nebojím. Být soudcem, tak jí povolím. O dítě bude dobře postaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.17 11:49
@Brauna píše:
@hudečice Ano je mamanek..pritel si to predstavuje tak ze bych ji cely tyden nemohla videt a pak ani on kdyz by byla u me..a vyhovuje mu to tak

Ale tak je to fér. On by měl s ní vlastní aktivity a ty také. Jenom domluvit předání, v které dny by chodila za tátou a v které dny za tebou.
Umožni to, neodpírej otci dítě jenom proto, že ty bez dítěte pár dní nevydržíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.6.17 11:53

@hudečice Nejde o mě jde o tu malou tyden je pro ni dlouhý muze se treba i odcizit proste z toho nema rozum.tady vubec nejde o me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí