Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mi 45 byla jsem třikrát vdaná. Ted muj poslední vztah je na bodu mrazu…máme pauzu. Přítel 41 odešel ze spol. domácnosti, s tím, že se dusí, nenechám ho dýchat a potřebuje si srovnat vše v hlavě. Proč tento nadpis? Zažila jsem s ním nelehké chvíle..psal si ženami na fb, žádal o tel, schuzku. Měl afekty vzteku…Nechtěl nic řešit když neměl náladu..Naopak jsem s ním zažila i moc hezké chvilky porozumění, něhy a dokonalý sex…Měli jsme před svatbou, se kterou jsem trochu otálela já prootže jsem mu chtěla zařídit insolvenci.Ted žijeme každý po svém ale on mi moc chybí. Doufámže si vše vyjasní a budeme spolu..
Ti chybí jen ten sex…a chlap s dluhama, insolvence, jak s takovým finančním negramotem můžeš žít? Jen sis na něj zvykla, nic víc. Láska v tom není z jeho strany určo ne.
1Přečti cos o něm napsala a sama sebe se zeptej, jestli ho opravdu miluješ, nebo ti vadí samota a tak je ti jedno s kým žiješ. Začni myslet hlavou a ne tím oným, bo kromš toho ten chlap za nic nestojí a jen o sexu život není.
psal si ženami na fb, žádal o tel, schuzku. Měl afekty vzteku…Nechtěl nic řešit když neměl náladu. Měli jsme před svatbou, se kterou jsem trochu otálela já prootže jsem mu chtěla zařídit insolvenci.
Pokud máš už za sebou třetí rozvod a další odchod partnera, měla bys víc zvažovat s kým chceš žít. Tvůj výběr partnerů asi není moc šťastný.
Máš děti? no třikrát vdaná, to je docela dost chyb
to ještě nejsi poučená?
@pikola píše:
Třikrát vdaná a stejně nepoučitelná..
Furt vybírá jeden a ten typ chlapa, asi chce někoho tahat z finančních srágor, já to jinak nevidím.
@kočička1234 píše:
Je mi 45 byla jsem třikrát vdaná. Ted muj poslední vztah je na bodu mrazu…máme pauzu. Přítel 41 odešel ze spol. domácnosti, s tím, že se dusí, nenechám ho dýchat a potřebuje si srovnat vše v hlavě. Proč tento nadpis? Zažila jsem s ním nelehké chvíle..psal si ženami na fb, žádal o tel, schuzku. Měl afekty vzteku…Nechtěl nic řešit když neměl náladu..Naopak jsem s ním zažila i moc hezké chvilky porozumění, něhy a dokonalý sex…Měli jsme před svatbou, se kterou jsem trochu otálela já prootže jsem mu chtěla zařídit insolvenci.Ted žijeme každý po svém ale on mi moc chybí. Doufámže si vše vyjasní a budeme spolu..
Chybí hlavně v posteli, co? Tak si ho nech jako milence. On se dusí? A není to těma dluhama? Nebo si nabral těch ženských moc? Doufám, že nemáš děti, protože pro ty je tohle střídání tatínků velmi škodlivé. A v 45 myslet jen ohanbím, tak to ti ta puberta vydržela fakt dlouho.
@kočička1234 píše:
Mám sebeucty dost, prostě ho miluju.
Tak se trap dál se zadluženým chlapem a hlavně si ho vem, budeš s ním určo happy. Hlavně za něj vyřeš insolvenci a pak mu dej volnost ![]()
@kočička1234 píše:
Mám sebeucty dost, prostě ho miluju.
Pokud někoho miluješ, tak musíš vědět proč. To cos tady o něm napsalas mi teda nepřipadají jako důvod k lásce. Miluješ sex s ním, nic jiného za tou tvo láskou nevidím. Je to tvoje volba, tak jdi za ním převezmi jeho dluhy a třeba s tebou ještě nějakou dobu zůstane.
Taky docela koukám, žena v jejích letech a ještě k tomu třikrát rozvedena by alespoň dle mého ubohého mínění měla mít rozum, no koukám, že jak ho nemá někdy dvacítka, třicítka, tak ho nemá ani čtyřicítka.. Já ačkoliv jsem o něco mladší jako zakladatelka, jsem taky pár krát pěkně padla na hubu a dávám si na chlapy pozor.. ale toto, tahat někoho z insolvence, vzít si chlapa jenom kvůli tomu, že je s ním dobrý sex. No jo no, když s hajzlama je ten sex nejlepší no..
@arada píše:
Pokud někoho miluješ, tak musíš vědět proč. To cos tady o něm napsalas mi teda nepřipadají jako důvod k lásce. Miluješ sex s ním, nic jiného za tou tvo láskou nevidím. Je to tvoje volba, tak jdi za ním převezmi jeho dluhy a třeba s tebou ještě nějakou dobu zůstane.
Ona si na něj pouze zvykla, je teď sama, tak se jí stýská. Je to jen zvyk, láska v tom dávno není.
Tohle neni laska, ale zvyk. Zvyk na grazliky. Jeste tak 5 manzelstvi pred tebou, nevzdavej to. Zmetku co potrebuji zachranit je vzdycky dost.
Zkus si to po sobe precist, jednou, dvakrat..desetkrat. Dobry sex neni laska.