Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásné kozičky? no bože to je teda divný masér, jinak já mám ráda své tělo, ale víc ho má rád můj manžel
K takovýmu masérovi bych nešla, dost neprofesionální… jinak ne moc se neprohlížim, je mi celkem jestli mam kilo navíc nebo ne (ale mam normální postavu žádná anorektička nebo nadváha), přítel mi často řiká, že mam tělo pěkný a mě zajímá spíš co maj lidi v hlavě.
@IvePr píše:![]()
![]()
záleží, na jaký masáže chodí
Asi koziček
už jsem koukala, tantrické i s happyendem
Hm, tak pokud by masér nebyl velmi otevřeně homosexuální, tak by mě už asi neviděl. ![]()
Jinak své tělo mám v globálním měřítku ráda, i když teda vidím možnosti zlepšení.
@pikola píše:
Asi koziček
Umírám
Budou prázdniny no…V tomhle období tu bývají zajímavý diskuze…:D
tak to by mě už neviděl pan masér
jinak si nestěžuju… Aktivně cvičím a po 2 dětech k zahození nejsem ![]()
Jsem spokojená, ale až teď v 25 letech… v pubertě jsem své tělo nenáviděla a držela příšerné diety, a to jsem byla mnohem štíhlejší než teď.
@diskettes píše:
@Dračice 2 to chodíš na tantru, ne?
Jj, chodi. Nekde tu je diskuze. Tantricka. Vsech partii…
@pikola píše:
Asi kozičekuž jsem koukala, tantrické i s happyendem
Hned mne napadlo, ze je to zase tohle ![]()
@Dračice 2 píše:
Jak neviděl??? Vždyť tady o tom píšu už asi 2 roky, že chodím k masérovi na dvohodinovou erotickou masáž, protože menžel mě nikdy nepřivedl k orgasmu a ani se o to nesnaží a kašle na mě. Samozřejmě, že kromě toho, že mě masér masíruje i mezi nohama a moc dobře, masíruje mě i prsa. Proč by nemohl říkat, že mám krásné kozičky?Já myslela, že většina z vás tady o tom už mnohokrát četla!
V tom případě změň manžela, protože on tebe evidentně už vyměnil…;)