Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dračice 2 Na tvoje tantrické téma jsem ještě nenarazila. Pak komentář maséra dává smysl - jen se moc netěš, lichotit ženským křivkám má v popisu práce… ![]()
@Dračice 2 ty mu za takové kecy platis
jinak ja se rada mam, manžel si nestezuje, tak dobrý
@Dračice 2 Co jsem upravila stravu a další věci s tím okolo spojené, tak se nemůžu na sebe vynadívat
(všímá si toho i okolí
), takže ano, jsem se sebou max. spokojená.
Ja jsem holka setriva, kecy o hezkych kozickach si umim (v pripade nutkave potreby) obstarat i zadarmo
.
Náhodou proč by nechodila na tantru, kdybych nebyla srab tak jdu taky. My Ti jenom závidíme, že na Tebe šáhne i někdo jinej než chlap kterého vidíme doma denně. A už je to nuda. Je to lepší než mít milence, zaplatím užiju si, amen. ![]()
Já manžela na tantru pořád posílám, ať si chlapec užije. Taky zatím váhá. Asi mu dám poukázku na Vánoce.
@vonajebohyne taky taky, nechtěla bych zažít stav, abych někomu za takový kecy musela eště platit ![]()
@Kriss Tina píše:
@vonajebohyne taky taky, nechtěla bych zažít stav, abych někomu za takový kecy musela eště platit
Staci se v satickach projit kolem jakekoliv stavby a mam to zadarmoooo
! A jako bonus obcas i hvizdani.
@kdochcekam @vonajebohyne holky vy dokážete někdy rozesmát, hned mám lepší den
![]()
@kdochcekam píše:
A teď si představ, že se otočíš a pošleš jim vzdušný polibek…to by bylo úplné skandování a lešení by šlo k zemi…úplná cunami![]()
Tak ja verim, ze nekteri by si i sahli
.
@Dracice2 Prd na profesionala, amaterska liga ma take sve kouzlo. A chleba (ani prachy) to nezere. K maserovi se vrat pres zimu, kdyz jsou kluci ukrajinsti mimo leseni.
@vonajebohyne ono většinou jenom machrujou před kolegama a jak by přišlo na věc tak zdrhnou ![]()
Já jsem oplácanější, větší prsa, nějakej ten špek. úplně spokojená se sebou nejsem, mohla bych na sobě dost zamakat, ale že bych si byla vyloženě protivná, to ne. přítel je spokojený. rád se ke mě tulí a různě ochmatává, takže si myslím, že chemie tam je a to je pro mě nejdůležitější ![]()