Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak musíš pro příště upřesnit, většina lidí si při slově masáž vybaví prostě mazání zad a žádný uhcýlárny ![]()
@Dračice 2 no tak to teda promiň, že nezkoumám tvoje diskuze.
Předpokládala jsem (zjevně naivně), že mluvíš o normální masáži. I tak si myslím, že je to trochu přes čáru. Ale tvoje věc, pokud to všem zúčastněným vyhovuje… ![]()
@Dračice 2 píše:
Jak neviděl??? Vždyť tady o tom píšu už asi 2 roky, že chodím k masérovi na dvohodinovou erotickou masáž, protože menžel mě nikdy nepřivedl k orgasmu a ani se o to nesnaží a kašle na mě. Samozřejmě, že kromě toho, že mě masér masíruje i mezi nohama a moc dobře, masíruje mě i prsa. Proč by nemohl říkat, že mám krásné kozičky?Já myslela, že většina z vás tady o tom už mnohokrát četla!
Proc si z masera rovnou neudelas milence s manzelovo svolenim? Ten tvuj pristup je cely takovy divny. S manzelem spokojena nejses, maserovi platis. Proc to nerozseknes, manzelovi nereknes na tvrdo, co ti vadi a případně neodejdes? Muzes si najit fajn chlapa a zit, a ne si platit servis jako jine manikuru. Ne?
@Dračice 2 Na tvoje tantrické téma jsem ještě nenarazila. Pak komentář maséra dává smysl - jen se moc netěš, lichotit ženským křivkám má v popisu práce… ![]()
@Dračice 2 ty mu za takové kecy platis
jinak ja se rada mam, manžel si nestezuje, tak dobrý
@Dračice 2 Co jsem upravila stravu a další věci s tím okolo spojené, tak se nemůžu na sebe vynadívat
(všímá si toho i okolí
), takže ano, jsem se sebou max. spokojená.
Ja jsem holka setriva, kecy o hezkych kozickach si umim (v pripade nutkave potreby) obstarat i zadarmo
.
Náhodou proč by nechodila na tantru, kdybych nebyla srab tak jdu taky. My Ti jenom závidíme, že na Tebe šáhne i někdo jinej než chlap kterého vidíme doma denně. A už je to nuda. Je to lepší než mít milence, zaplatím užiju si, amen. ![]()
Já manžela na tantru pořád posílám, ať si chlapec užije. Taky zatím váhá. Asi mu dám poukázku na Vánoce.
@vonajebohyne taky taky, nechtěla bych zažít stav, abych někomu za takový kecy musela eště platit ![]()
@Kriss Tina píše:
@vonajebohyne taky taky, nechtěla bych zažít stav, abych někomu za takový kecy musela eště platit
Staci se v satickach projit kolem jakekoliv stavby a mam to zadarmoooo
! A jako bonus obcas i hvizdani.
@kdochcekam @vonajebohyne holky vy dokážete někdy rozesmát, hned mám lepší den
![]()
@kdochcekam píše:
A teď si představ, že se otočíš a pošleš jim vzdušný polibek…to by bylo úplné skandování a lešení by šlo k zemi…úplná cunami![]()
Tak ja verim, ze nekteri by si i sahli
.
@Dracice2 Prd na profesionala, amaterska liga ma take sve kouzlo. A chleba (ani prachy) to nezere. K maserovi se vrat pres zimu, kdyz jsou kluci ukrajinsti mimo leseni.