Máte rádi své tělo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7250
6.6.17 14:50

Mam telo 15 ctky :pankac: takze jsem spokojena a rada na sebe koukam v zrdcadle a saham si na prsa :pankac: ale nekdy se citim moc kostnata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
6.6.17 14:51

Tak pokud je zakladatelka soudna jiste vi, zda si lichotku o peknych kozach zaslouzi. Me by teda spis vadil vyraz kozicky, ocenila bych radeji kdyby je castoval slovem prsa.
A ne, ted spokojena nejsem, ale makam na tom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
6.6.17 14:51
@Kriss Tina píše:
@vonajebohyne ono většinou jenom machrujou před kolegama a jak by přišlo na věc tak zdrhnou :D
:think: Ceeece, ty mi chces udelat komplex, jo?
V tom pripade si tedy vezmu cislo na pana kozickare, clovek nikdy nevi, kdy bude potrebovat dusevni (i telesnou) vzpruhu.
A kdyz mi bude jen stacit mezi dvermi rict, ze mam pekny kozy, mohla bych dostat slevu ;).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
6.6.17 14:52
@Dračice 2 píše:
Jak neviděl??? Vždyť tady o tom píšu už asi 2 roky, že chodím k masérovi na dvohodinovou erotickou masáž, protože menžel mě nikdy nepřivedl k orgasmu a ani se o to nesnaží a kašle na mě. Samozřejmě, že kromě toho, že mě masér masíruje i mezi nohama a moc dobře, masíruje mě i prsa. Proč by nemohl říkat, že mám krásné kozičky? :roll: Já myslela, že většina z vás tady o tom už mnohokrát četla! :jazyk:

Já o tom nečetla a lituji toho. Dejte mi prosím odkaz, díky :kytka: :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
6.6.17 15:03

Bože, to už by mě masér teda neviděl :mrgreen: I když…možná lepší, než kdyby to řekla masérka :mrgreen:
Já jsem celkem spokojená, cvičím, zdravě jím, takže se i po dvou dětech cítím dobře. Manžel je spokojený a i mi to často říká, že se mu moje tělo moc líbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
6.6.17 15:15

Ach :lol: je fajn se nad komentáři upřímně zasmát nahlas :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
6.6.17 15:28

Mně přijde strašně úsměvná reakce zakladatelky, jak to, že jako o ní tuto „aktivitu“, někdo neví, když to tu už 2 roky píše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To jsem se nasmála fakt hodně :D. Při množství diskuzí a uživatelek, tomu se říká sebevědomí :D.

A ne, nemusím si platit někoho, kdo mi bude říkat, to, co tobě, od toho mám životního partnera, který dbá i na mé potřeby :p.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40417
6.6.17 15:32
@Dračice 2 píše:
Zajímá mě jedna věc. Jak se díváte na své tělo? Líbí se vám? Já jsem taková normální, ne úplně štíhlá, ale i po 2 dětech mám pěkná prsa(žádné visací) a potěší mě, když mě masér ke kterému chodí řekne, že mám krásné kozičky. To manžela to nezajímá a nikdy mě to neřekne. Vím, že hodně žen není se svým tělem spokojeno, i když jsou třeba pěkné štíhlé, tak si pořád myslí že jsou tlusté. Díváte se někdy nahé na sebe do zrcadla? Myslíte si, že se chlapům líbíte, že jste přitažlivé?

Na mě minulý týden na ulici pokřikoval ožralý ukrajinský dělník, že jsem kočka!
Takže jsem velmi potěšena a myslím si, že se chlapům líbím :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
6.6.17 15:34

To je fakt uchylny se nechavat osahavat od ciziho chlapa a nechat se privadet k orgasmu.. To je normalni gigolo… no nic tak kdyz to zakladatelce vyhovuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
6.6.17 15:39
@free333 píše:
Na mě minulý týden na ulici pokřikoval ožralý ukrajinský dělník, že jsem kočka!
Takže jsem velmi potěšena a myslím si, že se chlapům líbím :P :P

A dalas mu aspon na pivo :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40417
6.6.17 15:40
@vonajebohyne píše:
A dalas mu aspon na pivo :mrgreen:?

Nene, mám pocit, že ten pije jen to tvrdý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
6.6.17 15:42
@IvePr píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: záleží, na jaký masáže chodí :D
:palec: jo, kdoví co jí tam masíruje :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
6.6.17 15:46

Já jsem spokojený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
6.6.17 15:55
@Dračice 2 píše:
S manželem spokojená jsem. Už jsem o tom tady hodně psala. Pracuje, stará se o rodinu. Jen ten sex. Zasune a jede a když jsem v nejlepším, tak stříká, odvalí se a usne a na mě kašle. Nechce se se mnou o tom bavit. Je z ortodoxní katolické rodiny a maminka mu říkala, že žena vlastně orgasmus ani nepotřebuje, že největší odměnou ženy je narození dítěte a to, že uspokojila manžela. A masér není žádný gigolo masíruje mě celé tělo a je to pro něj docela dřina a za to mu také platím. Ta erotická masáž je jen něco navíc. A milence nechci, protože se bojím, že bych rozvrátila rodinu a to nechci.

To je trošku smutné 8o… a manžel o té tantře ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.17 16:06

@Dračice 2 Chápu, že o tomhle ta diskuse není, ale i tak pro zajímavost - o můj orgasmus chlap nikdy sám od sebe nezajímal, zřejmě si myslel - tak jsem jí obskočil, musí bejt ze mě úplně hotová :-D Až když jsem si „o to“ řekla a udělala i párkrát dusno, že o mně tu jde taky, tak se to o 100% zlepšilo :lol: řešila jsem to však během prvních měsíců vztahu…a nelitovala jsem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky