Našel si jinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
7.6.17 19:44
@eijmi píše:
Ahoj holky, potřebovala bych nestranný názor a zkušenost pro kamarádku ( která zde nemá účet a prosila mě o radu). Sama jsem po rozchodu, takže nedokážu nezaujatě poradit.
Zajímalo by mě, zda když se s vámi muž rozešel kvůli jiné jestli se chtěl po čase vrátit? Že prostě zjistil, že mu nová nevyhovuje( nebo ho kopla do zadku) a on si opět vzpomněl na vás?.. Díky za zkušenost :andel:

Znám to…odešel za jinou a když pochopil, že hvězda podváděla svého manžela celé roky a jeho podvádí taky, tak se chtěl vrátit…cca o třech měsících…řekla jsem jasné srozumitelné NE…je to 4 roky a paradoxně teď obviňuje mě z rozpadu rodiny…vtipný :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.6.17 19:45

@Tate Byli spolu 4 roky a od sebe jsou co vím cca měsíc.
@Veveří Tak to je pořádný ubožák, bože tomu bych už na jméno nepřišla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.17 19:50

Stalo, po 4 letech vztahu najednou odešel, udajně ne kvuli jine, za tyden prasklo, ze uz spolu pres mesic spi, po půl roce se chtel vracet, ja ho zpet nevzala, co s takovym chlapem, kteremu ani nemuzes verit.. Ale znam i druhou stranu, kdy ja kvůli jinemu odesla, z toho jineho je v tuto chvili jiz druhym rokem manzel, ktery kvuli me taky odchazel od jine.. Nikdy bych nemenila, nejak tem navratum neverim.. A jak rikala moje babicka, ze slepovaneho hrnka se jiz dobreho kafe nenapijes.. :think:

• Citovat
  • Upravit
5636
7.6.17 19:52
@kamaem píše:
Znám to…odešel za jinou a když pochopil, že hvězda podváděla svého manžela celé roky a jeho podvádí taky, tak se chtěl vrátit…cca o třech měsících…řekla jsem jasné srozumitelné NE…je to 4 roky a paradoxně teď obviňuje mě z rozpadu rodiny…vtipný :zed: :zed: :zed:

Je to osel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.17 20:37

Ale vždyť se to stává a často. koukám že tady jsou samé hrdé a sebevědomé ženy,…, no chlubit se tím chce málo kdo.
Z okolí - kamarádka si našla jiného, dokonce kamarád přítele, po nějaké době se chtěla vrátit, podařilo se a jsou spolu už několik let, mají dvě děti a jsou evidentně spokojeni, oba.

• Citovat
  • Upravit
1054
7.6.17 20:55
@eijmi píše:
Ahoj holky, potřebovala bych nestranný názor a zkušenost pro kamarádku ( která zde nemá účet a prosila mě o radu). Sama jsem po rozchodu, takže nedokážu nezaujatě poradit.
Zajímalo by mě, zda když se s vámi muž rozešel kvůli jiné jestli se chtěl po čase vrátit? Že prostě zjistil, že mu nová nevyhovuje( nebo ho kopla do zadku) a on si opět vzpomněl na vás?.. Díky za zkušenost :andel:

můžou se k sobě vrátit, ale záleží na okolnostech..a měli by to chtít oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
7.6.17 22:02

Kdyby se chtěl vrátit, neber ho zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
7.6.17 22:32

Manželova kamaráda opustila žena kvůli jinému a on pořád čeká, že se vrátí, je ochoten ji odpustit a vzít ji zpět.
Ale další otázka je u těchto slepovaných džbánu, jestli jde i zapomenout. Člověk druhého miluje, vezme ho zpět, co ale dál? Nikdy už se přece nevrátí ten pocit bezpečí, důvěry a lásky.
Pokud se to tvé kamarádce stává opakovaně, tak to uz musí být slušně otupělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6844
8.6.17 00:01

Moje teta se strejdou.Byli spolu 20 let, pak přišla krize, jemu se zapálila lejtka a šel do mladší. Muselo to být pro tetu hrozné. On se za půl roku chtěl vrátit, asi procitnul.Teta ho vzala. Odpustila mu.Co tak říká, tak jim ta krize teda prospěla. Už jsou to skoro 2 roky od jeho návratu a prý spolu hodně komunikují, jezdí na welness, výlety. Začali žít. Ona je teď moc spokojená a on vypadá že šel hodně do sebe. Takže jim to vyšlo. Jsou prostě v životě nějaké zkraty a člověk dělá chyby.Ono se to lehce píše jak by se každá na něj vyprdla…Ale ono strávit s člověkem prakticky půlku života a pak ho nemáte, musí být bolestivé. Většinou si to každý uvědomí co k němu cítí až ho ztratí. Jinak já být mladá, bezdětna tak bych teda chlapa kopla do pr…,s dětmi se na to určitě taky kouká jinak.To spíš pak ženská hodně kouká na to, jestli je to dobrý táta, není línej, nechodí do hospody…Je to pak nelehká situace pro tu mámu. Ale být bez dětí a chlap mě opustit kvůli jiné tak čuus, na co marnit čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6844
8.6.17 00:14

Jinak můj ex mě tenkrát taky nechal kvůli jiné. Byla to má kolegyně z bývalé práce kterou jsem měla ráda. Byli jsme spolu 3,5 roku.Po skoro 2 měsících ho odkopla a začal se vtírat. Nikdy mi to neřekl ale já to poznala na jeho chování že by zpátky chtěl. Já byla ale hrdá i když mě to pořád bolelo.Byla to má první velká láska, poprvé jsem s ním bydlela, jela na dovolenou, požádal mě o ruku, plánovali dítě…Ale přesto bych to nedala. Prostě jsem to brala tak, že to tím pokazil, děti jsme neměli a já bych mu neodpustila. A udělala jsem jedině dobře. Ono žít ve strachu a s výčitkami při každé hádce není moc dobré. A já nejsem typ že bych to hodila za hlavu. Takže u nás by to stejně skončilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
8.6.17 06:14

V takové situaci jsem nebyla a kdybych byla, tak se nevrátím. Nemohla bych být s člověkem, který mě zradil a já už bych mu nemohla věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.17 07:58

Anonymně, jde o rodinu.
Moji rodiče to takto měli. Byli spolu cca 11let (mě v té době bylo 10let)a naši se rozvedli. Táta si našel jinou, my se s mamkou přestěhovali do jiného města. Mamka i taťka si našli každý jiného partnera.
Cca po 3 letech se k nám táta vrátil. Nevím jak to přesně bylo, ale zase tam prostě byl. Byla sem ráda, rodičům se zdálo to klapalo.
Nyní po dalších cca 11letech táta opět od mamky odešel.
Mamka teď lituje že ho dřív brala zpět. Teď je jí 50,chlap se v tomhle věku blbě hledá, důchod na krku (to jsou slova mé mamky - mě přijde jako mladá a atraktivní žena).
Sice spolu nějakých 25let byli, ale nakonec sou stejně od sebe. A mamka tvrdí, že teď už by to zpět nevzala ani za zlaté prase… ´
Tak ti nevím, kdybych s chlapem byla nějakých 10 let, on odešel a pak přišel zpět jestli bych ho vzala… já s mojí povahou asi ne, ale nemám to těm ženským za zlé. pokud se tedy nejedná a nějakého proutníka, alkoholika, násilníka atd…ale o slušného člověka se kterým sem byla šťastná a prostě jen udělal chybu.

• Citovat
  • Upravit
1838
8.6.17 08:54

Znám oba případy. Naši rodiče se takto k sobě vrátili několikrát ale nikdy jim to neklapalo a asi ani nebude.
Ode mne a od dětí odešel exmanžel k milence po 10 letém vztahu. Cca po roce začal s komedií jak lituje a dodnes to zkouší přez děti. Vím že by se z fleku vrátil kdybych chtěla ( a první měsíce jsem i chtěla) Dnes jsem ráda že je pryč a nebrala bych ho ani jako posledního na světě protože selhal jako chlap i jako otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.6.17 09:45
@eijmi píše:
:mrgreen: chtěl to zkusit, poslala jsem ho do háje.. osobní zkušenost z druhé strany - našla jsem si jiného a díky bohu za to.. za těch 8 let jsem max spokojená..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.6.17 09:57
@Anonymní píše:
Ale vždyť se to stává a často. koukám že tady jsou samé hrdé a sebevědomé ženy,…, no chlubit se tím chce málo kdo.
Z okolí - kamarádka si našla jiného, dokonce kamarád přítele, po nějaké době se chtěla vrátit, podařilo se a jsou spolu už několik let, mají dvě děti a jsou evidentně spokojeni, oba.

proč chtít použité zboží? takovýmu chlapovi už bych nemohla věřit.. ano, jsem hrdá a sebevědomá, proč se zahazovat s takovým nýmandem? Možná bych dokázala pochopit úlet /no nejspíš ne/, ale odchod? Ať jde, takového nepotřebuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí