Našel si jinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
8.6.17 21:07

@Kfětoslava Pravidelně ne, sice se rozešli víckrát, ale nikdy kvůli jiné.. Vždy v tom bylo něco jiného. Ale už i to svědčí o něčem samozřejmě…
No holky jak to tak čtu, tak s vámi musím souhlasit.. Proč důvěřovat a brát zpět člověka, se kterým nemáte rodinu.. Taky bych se cítila jako poslední naděje. Když nevyšla jiná, tak ty vyjdeš vždycky- čímž se musí ztrácet i respekt partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.17 21:20

Můj první kluk, ke kterému mám i nadále slabost. Vrací se do mého života jako bumerang. Chodili jsme spolu, když mi bylo 14 a jemu 16. Netrvalo to dlouho a milý kluk si našel malou, blonďatou a drobnou holčinu. Ta ho časem udala na policii kvůli styku pod 15 let. Mě si taky povolali na výslech. No každopádně po těch letech mi sem tam napíše, že nejblbější rozhodnutí v jeho životě bylo, že si našel jinou a mě pustil k ledu. Přál by si mě zpět, ale nemůžu mu věřit.
Obecně mám divný bejvalý - každej z nich se mi časem ozývá a říkají, jak bylo se mnou fajn. :D ještě tomu poslednímu dávám nějakej ten rok, jestli se ozve. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.6.17 22:03

@BiohazardMichell To jsme na tom podobně - tedy co se týče toho vracení partnerů :D Můj první přítel se ke mně chtěl vracet snad 5× :D Vždy jsem povolila, až potom jednou ) naštěstí) jsem řekla dost.. Teď si říkám, jak hloupá jsem byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí