Jsem opravdu tak divná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
8.6.17 12:03

Jsi lékařka - to znamena, ze budes chytra, tak proc mas tak nizke sebevedomi a nekopnes milého pana doktora do zadku? Deti nemate, tak co. Zacni si užívat života po te, co si promrhala devět let s exemplarem nevhodnym ke spolecnemu zivotu…

• Citovat
  • Upravit
1590
8.6.17 12:04

....

Ve třiceti jsi na tohle ještě mladá, kopni ho někam, začni žít, najdi si chlapa a založ s ním rodinu. S tímhle neztrácej čas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25376
8.6.17 12:04
@LendulinkaD píše:
Ahoj holky, omlouvam se, ze anonymne, ale nikdo z okoli nic netusi… uz nejak nevim, zda ma vztah s pritelem cenu.. jsme spolu 9 let, nevzal si me, deti nemame, je nam 30… asi hlavni problem je, ze ja jsem inteovert, pritel extrovert, nadmiru spolecensky… jsme oba lekari, cili temer porad v praci… on jako lekar obklopen samymi zenami, se kterymi vse probira, zsmeji se…me trapi to, ze od nej neslysim noc jineho nezze prece nemuzu chtit, aby me po 9 letech miloval, ze se bude bavit a kym chce a kdy chce, se mnou si nema co rict, o praci se bavit nebude… vzdy mi rekne, ze jsem divna a zarliva, ze mi vadi, ze se mnou se babit nechce…spolu nikam nechodime, spolecne pratele nemame, protoze moji ho nezajimaji a ti jejo pry zase nejsou zvedavi na me… takze mezi lidi chodi jen s lidmi z prace, prevazne zenami… tak nevim, jsem divna ja, ze mi vadi, ze se se mnou nebavi a radeji je v jejich spolecnosti? A to me ty zensky pomlouvaji a kritizuji… omlouvam se za zmateny text, nevim, jak zformulovat to, co me trapi???? :zed:

A ty ho miluješ? Proč spolu jste? Proč jsi ty s ním???
My jsme spolu 8 let (z toho 6 menželé) a milujeme se pořád. Ne tak, jak na začátku, ale bavíme se spolu, těšíme se na sebe… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
8.6.17 12:07

Přijde mi trošku divná jak třicetiletá lékařka Lendulinka, tak fakt, že jsi s chlapem, který ti otevřeně říká, že tě nemiluje, a de facto tě odkopává.
Diagnóza: nízké sebevědomí, nedozrálost, strach odejít.

Post scriptum, ne, normální to není. My se po deseti letech vztahu ještě dostatečně nevykecali :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
8.6.17 12:17

@LendulinkaD divná ne..Ale tak od lékaře bych čekala trochu větší rozum..
Holka..Jsi mlada, úspěšná a máš za chlapa de..la. To není sním život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
8.6.17 12:38

Myslím, že jsi divná… normální holka by s takovým chlapem nevydržela 9 let… Najdi si někoho kdo o tebe bude mít zájem, kdo tě bude milovat a kdo se tebou bude chlubit… A věř, že takového brzo najdeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80310
8.6.17 12:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
8.6.17 12:59

Divná jsi tím, že si tohle necháš líbit. Nějak nevidím jediný důvod, proč s člověkem, který se ke mně chová takhle být :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8.6.17 13:12

Ja vim, rozum to vi…ale to srdce… proc zustavam? Urcite to sebevedomi, mam strach, ze ve 30 jz nikoho nepotkam a nebudu mit nikdy deti, mam ho porad rada, jsem introvert, v praci nebo doma, nemam moc kamaradu, v praco same zeny… logicky taky vim, ze to vztah neni…ale on me furt presvedcuje, ze je to po tech letech normalni…s temi lidmi se bavi v praci, hlavne, akci maji nekolikrat do roka… rekne mi, ze muzu jit taky, ale ze on se tam se mnou bavit nebude, kvuli me tam nejde… a veta, ze prace bude vzdy na prvnim miste… holky, jak odejit, spolecna zrizena domacnost, zvyk, stejna nemocnice…:( galantni je na vsehny ostatni, tak ho vsichni zboznuji… takze divna jsem prece ja????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.17 13:15

Vzdy ma nejake svetle chvilky, tedy kdyz jsme spolu sami, mezi lidmi nikdy… proste ho pry omezuji, vzdy se s nimi bude bavit a bude s nimi chodit ven a ja se s tim musim smirit????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
8.6.17 13:20

@LendulinkaD Vím, že je to nepříjemné a komplikované, ale co nový start? Nevím jak to chodí ve světě lékařů, nicméně mně v minulosti velmi prospěla změna zaměstnání nebo jsem se odjela na stáž v zahraničí.

Pro každého taková změna není, ale stejnak by ses stěhovala - co odejít pracovat do jiného města, za hranice, kamkoliv? Vždyť jsi lékařka, proboha, dveře máš otevřené! Já také nemám moc kamarádů, ale zato naše přátelství trvají 10+ let! Navíc v nové práci potkáš nové lidi a tím pádem i přátele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
8.6.17 13:27

@LendulinkaD btw každý má své světlé chvilky, ale on si tě neváží a ty jsi nešťastná… možná ho opravdu „utiskuješ“, ale s jiným partnerem třeba už nebudeš mít takovou potřebu… já jsem se v minulosti taky přistihla, že k tomu mam tendence, ale pak mi došlo, že jsem z jeho strany necítila tu zdravou, upřímnou lásku a oddanost - no a tohle byl důsledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
8.6.17 13:30

Máš přítele, který ti na férovku říká, že tě nemiluje, že se s tebou nechce o ničem bavit… Nevzal si tě, děti nemáte (troufám si tvrdit, že je nechce on - nebo nemám pravdu?). Nejspíš s tebou je jen kvůli nějakýmu pohodlí, případně tě má jako zadní vrátka, pokud by mu to s nějakou z,,kamarádek" nevyšlo.

A ty s ním i přesto pořád jsi a ještě se tady ptáš na názor?

Takže ano, svým způsobem opravdu jsi divná. Zníš spíš jak nějaká naivní středoškolačka než chytrá ženská, lékařka… 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
8.6.17 13:31
@LendulinkaD píše:
me trapi to, ze od nej neslysim noc jineho nez ze prece nemuzu chtit, aby me po 9 letech miloval,

8o Zakladatelko, nikde jsem v tom celém nenašla důvod proč jsi s ním ty? Jinak říct mi chlap, že nemá důvod mě milovat, tak už jsem za horama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80310
8.6.17 13:32

@LendulinkaD píšeš, jak nějaká 19tka, je to divné, asi bych neměla důvěru k tak nejisté a nesebevědomé lékařce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí