Rozchod před porodem

39
7.6.17 20:07

Rozchod pred porodem

Takze ani nevim, kde zacit, ale pred nekolika lety Jsem otehotnela, pritel me poslal na potrat s tim, ze na to nejsme financne ani psychicky pripraveni. Souhlasila jaem, jenze jaem to nemela delat. On sam mel 5 lete dite z predchoziho vztahu. Slibil mi, ze do roka budeme rodina, ze nasetrime. Nikdy jsme se ale uz onrodine detech nebavili. Ja zacla byt v depresi a zacla nenavidet jeho injeho dite. Do toho antikoncepce, ktera me delala jeste vic naladovou. Nechala jsem si telisko vyndat. a otehotnela, be zrovna jak jsem planovala ale nechteli jsem z toho byt nestastna. Pritel se se mnou chce rozejit prej uz to chtel udelat davno, nechapu proc se mnou spal… je nastvany, ze nic nemame chodi pit a nechava me doma samotnou.. samozrejme mam vysoky tlak a mimco nerozte jak by melo takze me chteji za 2 tydny vyvolavat…myslite, ze se srovna bo me opravdu necha odejit I s ditetem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
7.6.17 20:09
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
30408
7.6.17 20:15

Bez problémů tě nechá odejít i s tím chudáčkem dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
7.6.17 20:16

No neznám ho nemužu soudit, ale podle mě jen z tohoto výpisu s tím nebude mít problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.6.17 20:17

A vedel ze si vysadila antikoncepci? Jinak nechapu teda co se jako zmenilo, ze pred rokem to neslo a ted jo? Myslim, ze jste jeden lepsi jak druhej, ty vidis, ze na dite nemate a stejne si ho za kazdou cenu poridis a on misto toho, aby se snazil este prochlasta co muze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.6.17 20:19
@Kriss Tina píše:
A vedel ze si vysadila antikoncepci? Jinak nechapu teda co se jako zmenilo, ze pred rokem to neslo a ted jo? Myslim, ze jste jeden lepsi jak druhej, ty vidis, ze na dite nemate a stejne si ho za kazdou cenu poridis a on misto toho, aby se snazil este prochlasta co muze :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.6.17 20:20

Tak mame jen sme nenasetrili milion… a myslim, ze bysme to zvladli. Jen sem netusila, ze po 5 letech to bude takovy problem kdyz mi rodinu slibil pred 2 rokama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
7.6.17 20:20

Obcas neverim vlastim ocim tady 8o, kdyby me nekdo poslal na potrat s tim ze to zkusime za rok, tak bych ho taky nekam poslala a to hned a jeste s radosti… A s takovym chlapem si do toho sla znovu? Neuveritelny 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.6.17 20:21

Začla jsi nenávidět jeho a i jeho syna, ale přesto jste spali spolu dál a nakonec i bez tělíska…
Ne, nebude to lepší a na svém budoucím životě i životě svého dítěte máš značný podíl ty sama.
Pokud to lze, obrať se na rodinu a požádej je o pomoc, od něj bych ji moc neočekávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
7.6.17 20:21

A já nechápu, proč sis udělala dítě s někým, koho jsi začala nenávidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
7.6.17 20:22
@Lalalinka píše:
Takze ani nevim, kde zacit, ale pred nekolika lety Jsem otehotnela, pritel me poslal na potrat s tim, ze na to nejsme financne ani psychicky pripraveni. Souhlasila jaem, jenze jaem to nemela delat. On sam mel 5 lete dite z predchoziho vztahu. Slibil mi, ze do roka budeme rodina, ze nasetrime. Nikdy jsme se ale uz onrodine detech nebavili. Ja zacla byt v depresi a zacla nenavidet jeho injeho dite. Do toho antikoncepce, ktera me delala jeste vic naladovou. Nechala jsem si telisko vyndat. a otehotnela, be zrovna jak jsem planovala ale nechteli jsem z toho byt nestastna. Pritel se se mnou chce rozejit prej uz to chtel udelat davno, nechapu proc se mnou spal… je nastvany, ze nic nemame chodi pit a nechava me doma samotnou.. samozrejme mam vysoky tlak a mimco nerozte jak by melo takze me chteji za 2 tydny vyvolavat…myslite, ze se srovna bo me opravdu necha odejit I s ditetem…

A proc vysazujes antikoncepci kdyz vis ze nic nemate a pritel dite nechce? Jste oba dva nezodpovedny..To sis mohla nechat to mimco co si cekala a nemusela jsi chodit na potrat, protoze ted jste v te same situaci, nic porad nemate a pritel tohle mimino taky nechce…No, budes to muset nejak zvladnout, pritel se uz tezko zmeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.6.17 20:24
@Malaga píše:
Začla jsi nenávidět jeho a i jeho syna, ale přesto jste spali spolu dál a nakonec i bez tělíska…
Ne, nebude to lepší a na svém budoucím životě i životě svého dítěte máš značný podíl ty sama.
Pokud to lze, obrať se na rodinu a požádej je o pomoc, od něj bych ji moc neočekávala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

A nebylo by to bez nej lepší? Nepřijde mi jako nějaká výhra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi

Opět a zase - už teď je mi líto toho nenarozeného prcka! :?

• Citovat
  • Upravit
39
7.6.17 20:25

To chapu moje dite nebude stradat… proste sem si myslela, ze na to neni opravdu pripraveny jen sem si ax ted uvedomila ze asi rodinu nikdy nechtel… nemam to jednoduchy jen jsem chtela slyset nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí