Rozchod před porodem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
8.6.17 09:42

@Icestar jak se vse bude odrazet na vychove meho ditete? Priklad Pani sociolozko? Rikala jsem ze of zacatku se choval normalne, ted ale zacal ze vseho couvat nejsem vedma. Priste si dojdu je kartarce pred tim nez se s nekym vyspim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.6.17 09:42

@nikinnna dekuji dekuji dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.6.17 09:44
@Lalalinka píše:
Takze ani nevim, kde zacit, ale pred nekolika lety Jsem otehotnela, pritel me poslal na potrat s tim, ze na to nejsme financne ani psychicky pripraveni. Souhlasila jaem, jenze jaem to nemela delat. On sam mel 5 lete dite z predchoziho vztahu. Slibil mi, ze do roka budeme rodina, ze nasetrime. Nikdy jsme se ale uz onrodine detech nebavili. Ja zacla byt v depresi a zacla nenavidet jeho injeho dite. Do toho antikoncepce, ktera me delala jeste vic naladovou. Nechala jsem si telisko vyndat. a otehotnela, be zrovna jak jsem planovala ale nechteli jsem z toho byt nestastna. Pritel se se mnou chce rozejit prej uz to chtel udelat davno, nechapu proc se mnou spal… je nastvany, ze nic nemame chodi pit a nechava me doma samotnou.. samozrejme mam vysoky tlak a mimco nerozte jak by melo takze me chteji za 2 tydny vyvolavat…myslite, ze se srovna bo me opravdu necha odejit I s ditetem…

proboha, je Ti 15? jak můžeš takhle uvažovat.. proč jsi s někým takovým? Odejdi, hůř být nemůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.6.17 09:48

@hanka.br. Wauuu jakym podvodem? Doporucuji prestat sledovat ruzovku, teda jestli to jeste vubec bezi! Ja jsem si chtela vymenit antikoncepci, implant me telisko, opet telisko jsem nikde nezminila a hned se z toho vyvodilo, ze jsem mela telisko?! Jen he videt jak si do pribehu pridavate vase usudky… nez jsem si vymenila antikoncepci, PAC tady v anglii je vsechno na pockani tak jsem otehotnela, a vote co jo to dite sem chtela a chci vic nez cokoliv na svete! A s..u na naky modely rodin, ktery uz davnoneplati!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.6.17 09:50

@martina.se 30 dekuji uz se balim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
8.6.17 10:07
@Lalalinka píše:
@martina.se 30 dekuji uz se balim…

Jestli vážně odcházíš, tak ti gratuluji ke správnému rozhodnutí :kytka:. Jakmile odejdeš, už se zkus netrápit, ať máš spokojené miminko. S miminkem k tobě přijde láska na celý život. Přeju hodně štěstí, do nového života :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
8.6.17 10:11
@Lalalinka píše:
@Icestar jak se vse bude odrazet na vychove meho ditete? Priklad Pani sociolozko? Rikala jsem ze of zacatku se choval normalne, ted ale zacal ze vseho couvat nejsem vedma. Priste si dojdu je kartarce pred tim nez se s nekym vyspim!

Základní koncept rodiny byl porušený ještě před početím a ty chceš příklady? Nemáš manžela, nemáš pořádné zázemí, o tvém zaměstnání nevíme, ale něco mi říká, že to asi taky slavný moc nebylo. Takových příkladů jako ty běhá všude plno.
Povíme si za třicet let, zda tvé dítě má vystudováno, založenou normální rodinu a žije spokojeným životem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.17 10:15

@Lalalinka Telisko si zminila ale hned na zacatku. :roll: Kazdopadne je to uplne fuk ;)
Co predchazelo teto situaci kterou ted prozivaz je uplne jedno, ted jsi ty, dite. Drzim moc palecky a na nejaky vzor rodiny se vykasli. Je snad lespi zustavat ve vztahu kde jsou hadky a trpi tim hlavne dite ci byt s ditkem sama v klidu a pohode? Myslim ze si kazda umi odpovedet sama. Hodne stesti a pevne nervy tobe a ditku hlavne zdravicko :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1709
8.6.17 10:18
@Icestar píše:
Základní koncept rodiny byl porušený ještě před početím a ty chceš příklady? Nemáš manžela, nemáš pořádné zázemí, o tvém zaměstnání nevíme, ale něco mi říká, že to asi taky slavný moc nebylo. Takových příkladů jako ty běhá všude plno.
Povíme si za třicet let, zda tvé dítě má vystudováno, založenou normální rodinu a žije spokojeným životem.

Proč by nemělo mít vystudovano a založenou normální rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4037
8.6.17 10:28

@Enicka Protoze evidentne deti samozivitelek jsou menecenne, hloupe, socialne odstrcene. Co ty deti ktere vyrustaji v homosexualnich rodinach, ty asi rovnou odstrelit.:zed: Sileny nazor, ze zdrave normalni stastne dite muze vyrust pouze v prikladnem vzoru rodiny, matka a otec :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.6.17 10:30

@Icestar wau moje zamestnani 30000 mesicne, a to ze bych mela manzela je zazemi? V jakym stoleti to zijete? Znam spoustu co maj manzela ale ten se taky zrovna nechova jako otec…a doufam ze moje dite bude delat co ho v zivote bavi a naplnuje pokud to budou studia, a nebo cestovani… asi ziju jinde ale tradicni model rodiny najit si nekoho ve 20 chodit spolu do biografu, po 2 letech zasnuby pak svatba dite dovolena v chorvatsku druhe dite, rozvod…pro me nejak neni… moje dite bude naprosto v poradku financne rozhodne stradat nebude a tatinka mu poridim jineho jen jsem se ptala co mam usuzovat z jeho reakce… nemusite tu predpokladat jak na tom jsem financne a socialne…ocividne jste totalne vedle! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
8.6.17 10:31
@Anonymní píše:
@Enicka Protoze evidentne deti samozivitelek jsou menecenne, hloupe, socialne odstrcene. Co ty deti ktere vyrustaji v homosexualnich rodinach, ty asi rovnou odstrelit.:zed: Sileny nazor, ze zdrave normalni stastne dite muze vyrust pouze v prikladnem vzoru rodiny, matka a otec :pocitac:

No právě to mě Teda dorazilo takový názor…kolikrát sou takové děti schopnější než ty co žijí v normální rodině…neříkám že všechny ale odsoudit dítě ještě před narozením je děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.17 10:32

@Lalalinka Mas nakroceno k tomu byt uzasnou mamou! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
39
8.6.17 10:37
@Anonymní píše:
@Lalalinka Mas nakroceno k tomu byt uzasnou mamou! :srdce:

Dekuji to je jedina jistota, co mam. Ten maly je pro mne vsim a to jeste neni na svete! Udelala jsem chybu ja vim, potrat, ano mela jsem ho koupnout do hlavy jen to prede mnou zminil! A odejit, treba by prilez zpatky…ale ted je tohle pro me novy zacatek s nim nebo bez nej! Jen jsem se ptala na nazor, proc ted z toho couva…moje dite nebude stradat! Dekuji za tvuj komentar xxx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.6.17 10:39
@Anonymní píše:
@Lalalinka Telisko si zminila ale hned na zacatku. :roll: Kazdopadne je to uplne fuk ;)
Co predchazelo teto situaci kterou ted prozivaz je uplne jedno, ted jsi ty, dite. Drzim moc palecky a na nejaky vzor rodiny se vykasli. Je snad lespi zustavat ve vztahu kde jsou hadky a trpi tim hlavne dite ci byt s ditkem sama v klidu a pohode? Myslim ze si kazda umi odpovedet sama. Hodne stesti a pevne nervy tobe a ditku hlavne zdravicko :srdce:

Dekuji dekuji dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria